ewet ybr'm ile ilk gezilerim 1

Size demiştim anımsayacaksınız babamın YBR sini aldım diye işte Muğlanın güzelliklerinin başlangıcı ile başlıyorum umarım begenirsiniz fotolar dijital Sony T-9 ile çekilmiştir..

dsc000375vf.jpg

burası SAKAR GEÇİDİ
dsc021055ri.jpg

gün batımı
dsc000588ku.jpg

ve Akyaka'ya denize ulaştık
dsc000383tz.jpg

motorları bırakıp yürümeye başladık
dsc000392bp.jpg

eh birazda şekil yaptık
dsc000096of.jpg

şimdilik bu kadar işten arta kalan zamanlarda daha çok gezeceğim hoş oralara arabayla gittim ama motorla bi başka bu arada Allah şükür hiç sorun çıkarmadan gittik çok eğlenceliydi :p

ya tabi senin orda deniz var gezersin :) bu arada motorun çok güzelmiş

eski şehirde fena diil ama nede olsa marmara (yoksa diilmiydi:silent: )

teşekkür ederi arkadaşlar acemiliği üstümüzden atalım daha size göstereceğim çook yerler var

Mugla'lı cok yakın bir arkadaşımın yanına 25 -20 gunluk bir kalmaya gitmistim birkaç sene önce. O sakar geçidinin aynen görüntülü resimleri gözümde canlandı şimdi. O sırada motosikletim yoktu ve araba ileydik ama manzaralar bana çok güzel zamanlarımı hatırlattı. Güzel ve booool virajlı bir yol o yol tabi :) eğlendiğine eminim..

Koçum merhaba,motorun ve gezilerin hayırlı olsun.Tekerin düz bassın,allah kaza bela vermesin.İnşallh beraber gezeceğiz oraları.Hepsi çok güzel,daha devamının geleceğini biliyorum.Sağlıcakla kal.BABAN

Teşekkür ederim baba arabaya binemez oldum artık dediğin gibi yaza beraber gezeceğiz ben keşif yapiyorum şimdilik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar