kivanctf Katılım 23 Tem 2005 Mesajlar 454 13 Haz 2006 #41 abi hayırlı oılsun kazasız belasız ... fiyatını cok merak ettim kaca mal oldu ?
nikneym Katılım 14 Ağu 2005 Mesajlar 38 13 Haz 2006 #42 hayırlı olsun.kazasız belasız kullanmak nasip olsun insallah.keza yazdanmıdır nedir son zamanlarda motor kazası haberleri iyice arttı..
hayırlı olsun.kazasız belasız kullanmak nasip olsun insallah.keza yazdanmıdır nedir son zamanlarda motor kazası haberleri iyice arttı..
necdet Seni unutmayacağızNur içinde yat Katılım 29 Mar 2006 Mesajlar 1,922 13 Haz 2006 #43 tunoka' Alıntı: +1 siz olmaz üstat biliyon..ozaman cbf600'e devam Genişletmek için tıkla ... abi senin her adımını izliyom ona göre sakın bana haber vermeden motor alim deme yada değiştirme yanarsın:queen: mutluemlak' Alıntı: evet kerpeye bunla gelicem oh ne rahat....geçen sapancada 600 f le baya yorulmuştum.. Genişletmek için tıkla ... abi yolun yarısında değiştiririz dime bende istirat edim giderkene:queen: Son düzenleme: 13 Haz 2006
tunoka' Alıntı: +1 siz olmaz üstat biliyon..ozaman cbf600'e devam Genişletmek için tıkla ... abi senin her adımını izliyom ona göre sakın bana haber vermeden motor alim deme yada değiştirme yanarsın:queen: mutluemlak' Alıntı: evet kerpeye bunla gelicem oh ne rahat....geçen sapancada 600 f le baya yorulmuştum.. Genişletmek için tıkla ... abi yolun yarısında değiştiririz dime bende istirat edim giderkene:queen:
blackhawk Katılım 28 Nis 2006 Mesajlar 598 13 Haz 2006 #44 şahane bir makineye benziyor Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler inşallah.
PcKopatGhostRider Katılım 7 Ağu 2005 Mesajlar 2,317 13 Haz 2006 #45 motor konuşuyo.. harika.. hayırlı olsn..
Luxor Katılım 14 Eki 2005 Mesajlar 1,956 Motosikleti Honda CBF 150, CF Moto MT 650 13 Haz 2006 #46 çok güzel bir motosiklet hayırlı uğurlu olsun dostum...
valentino rossi Katılım 27 May 2006 Mesajlar 40 13 Haz 2006 #47 çok doğru bir seçim yapmışsın kasasız belasıs iyi günlerde kullanırsın inş
alinazik Katılım 2 Kas 2005 Mesajlar 392 24 Şub 2007 #50 selam hayırlı olsun mutluemlak kazasız belasız sürüşler mutlu olacağın bir motor almışsın mutluluğun uzun sürer inşaallah. saygılarımla
selam hayırlı olsun mutluemlak kazasız belasız sürüşler mutlu olacağın bir motor almışsın mutluluğun uzun sürer inşaallah. saygılarımla
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 24 Şub 2007 #51 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Bu başlık amacına ulaşmıştır. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Bu başlık amacına ulaşmıştır. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın