Ben pek yanlız olacağımızı sanmıyorum Daha yaşadığımız evrenin küçük kısmını biliyoruz hatta kendi galaksimizi bile tam olarak bilmiyoruz milyarlarca gezegen olan bi evrende birileri belki vardır ama ben bunun aksine şunada inanmıyorum bazıları varsa bile bizden daha gelişmiş diyorlar bizden daha gelişmiş olsaylardı bize ulaşırlardı beni mtahminler biraz uçuk Bence evren zaman çizgisinde ilerliyor bana göre 4.zaman var 1.zaman bizim gördüğümüz 2-3-4.zamanları göremiyoruz bana göre başika yaşam forumları başka bir zamanda bizimler aynı zamanda değil Saçma gelebilir bazılarına bu benim düşüncem çD
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
Yani açıkçası şöyle benim teorim Evren Büyük patlamada zamanlara ayrıldı ve şuan farklı zamanlarda farklı gezegenlerde yaşıyoruz Zamandan kastım Dünyadaki ve aydaki zamanın farklı olması Yerçekimi azaldıkça zamanda yavaşlar eğer belli bir uzağa gidersen zaman okadar yavaşlar fakat bu zamanın yaşandığı yere bağlı dünyadan birini uzaya uzaklara gönderecek olursak dünyadaki 1 yıl orda 1 gün olabilir ve kişi yaşlanmamış olma şansı var şindiğe kadar denenmedi fakat bana bu yolla zaman yolculuğu yapılabiliceği mümkün geliyor eyer zamanda bu yolla ileri gidilirse o dünya ayrıldığımız dünya deyil tamamen farklı bi dünya olacaktır uzun zaman sonra geri dönersek yani 50 yıl sonra [dünya zamanına göre] faklı ırklar bulunmuş belki dost olunmuş veya belkide düşman oluş onlar bizi veya biz onları yok etmiş olma ihtimalimiz olabilir zaten Başka canlılar bulsak bile onlarla anlaşa bileceğimiz muamma aynı dilleri konusmuyo olabiliriz.
BİR BAŞKA TEORİMDE:İçinde bulunduğumuz evrenn bir Gezegen olma ihtimali ve başka evrenlerinde olma ihtimali bizim evrenimiz gibi bir çok evren buluna bilir uzayın sonuna eğer ulaşabilseydik bunun cevabını öğrenirdik fakat okadar uzağa gitmek için ışık hızını dahi geçmek lazım

ben bu konuyu hep düşünmüşümdür buraya paragraflarca teori yazabilirim bende teoriler bol .D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------
Paralel evrende bunlardan biri bir çok paralel evren olabilir ve bu paralel evrende bir şekilde birbirine bağlı olabilir ve biz bunu bilmeye biliriz şuan içine girmeye korktuğumuz kara delikler bu işe yarıyor olabilir Eğer paralel evren varsa şu sıkıntı çıkıyor paralel evrende bizim maddelerimiz olmıcak demektir yani Karşıt madde karşık madde ile madde bir araya gelirse muazzam bir enerjiyle patlar yani asla buluşamayız gideceğimiz evrenin madde olması lazım karşı madde olursa gittiğimiz anda bütün evren yok olur ve buda diğer evrenleri etkileğe bilir (
BU BİR TEORİDİR)