Evlilik hakkında

Karınızı araklayan adama verebileceğiniz en büyük ceza, 'sende kalsın' demektir.
Sacha Guitry

Evlendikten sonra erkek ve kadın, yazı-tura gibidir; asla yüz yüze gelmezler, ancak hep beraberdirler.
Hemant Joshi

Her durumda evlenin. İyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kötü olursa filozof olursunuz..
Socrates

Kadınlar bize her zaman büyük hedefler gösterir, ve onlara ulaşmamızı engeller.
Dumas

Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: 'Bir kadın ne ister?'
Sigmund Freud

Karıma bazı sözler etmişimdir, o da bana bazı paragraflarla cevap vermiştir.
Anonim

Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar;. Biz haftada iki kez restorana gideriz. Biraz mum ışığı, akşam yemeği, hafif müzik ve dans... O salı günleri gider, ben cuma.'
Henny Youngman

Terörizm beni hiç endişelendirmez. İki yıldır evliyim.
Sam Kinison

Fon transferi için elektronik bankacılıktan hızlı tek yol vardır ve buna evlilik adı verilir.
James Holt McGavran

Her iki karımla da talihim kötü gitti. Birincisi beni terketti, ikincisi terketmedi.
Patrick Murray

Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız, 1) hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin.
Nash

Karınızın doğum gününü unutmamanızın en iyi yöntemi, bir kez unutmanızdır.
Anonim

Evlenmeden önce ne yaptım, biliyor musunuz? İstediğim her şeyi..

Henny Youngman

Karımla ben 20 yıl çok mutlu yaşadık. Sonra da tanıştık.
Rodney Dangerfield

İyi bir kadın, kendisinin yaptığı her hatasında kocasını affedendir.
Milton Berle

Evlilik, kişinin düşmanıyla yattığı tek savaş şeklidir.
Anonim

Adamın biri evlenecek kadın aradığı ilanını verir. Ertesi gün aynı mesajı ileten yüzlerce mektup alır: 'Benimkini alabilirsin'.
Anonim

Birinci adam (iftiharla): 'Benim karım bir melek!'
İkinci adam: 'Çok şanslısın, benimki hala yaşıyor'

GKN

hayatımın yeniden başlayacağını zannettiğim ama sona erdiğinin farkında bile olmadığım noktadır evlilik..
Gökhan Varol :p

Tamam işte hatunlara çamur atılmasını istemeyen bir hatun çıktı anlamında demiştim ama biran tereddütten sonra bu sonuca tekrar vardım :)

Bu arada ismin ilginçmiş uzun zamandır duymamıstım
Bir akrabamızı hatırlattı :p

ne yani 1-2 tane hatun çıkıyo vıdı vıdı yapıyo diye bütün hatunları aynı kefeye koyamazsınız beyler :)

ne yani 1-2 tane hatun çıkıyo vıdı vıdı yapıyo diye bütün hatunları aynı kefeye koyamazsınız beyler :)

Mesjı buraya yazıyorum anasayfaya tıklıyorum sonra tekrar konu dısına gelıyorum bır bakıyorum cevap yazmışsın :queen:
Daha fazla açıklamama gerek yok sanırım anla yani :queen::queen:

Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız, 1) hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin.
Nash

Karınızın doğum gününü unutmamanızın en iyi yöntemi, bir kez unutmanızdır.
Anonim

çok doğru :mrgreen:

Karımla ben 20 yıl çok mutlu yaşadık. Sonra da tanıştık.
Rodney Dangerfield

:queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evlilkte maddelere bak bak hep hatuna yüklenilmiş sanki önce saygı sewgi sonrası bak nasıl geliyo(ama erkekleri şımartmak ilgiyi arttırımış araştırmalar öyle diyor ozaman evlilik ii gidiyormuşşşş)

ßunları okuduktan sonra evlenmekten vazgectim ßen :p yıllar sonra ßenim heriftemi ßöle düsüncek yani aman kalsın :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar