- Motosikleti
- Kawasaki Vulcan S
Evliyim,kendini köpek zanneden ruh hastası bir kedim var.Şimdilik uzunca bir süre çocuk yapmayı düşünmüyoruz.Evlenmeden önce eşimin ailesinden ve kendi ailemde oldukça baskı gördüm motosikleti bırakma konusunda ama kimseyi dinlemedim.Açıkçası baştan ben de eşimle beraber motosikletle gezmenin eğlenceli olacağını düşünüyordum ama eşim kesinlikle bir motosiklet insanı değil,pratik değil,çok telaşlı,çok korkak.Ani bir durumda bana kolayca kaza yaptırabilir.Bir yere giderken bavul bavul eşya alıyor onun eşyalarını motosiklete sığdırmak,onunla uzun yola gitmek imkansız.Bir de Türkiye'de sokakta düzgün yürümeyi beceremeyen insanların araba,minibüs,kamyon kullandığı gerçeğini göz önünde bulundurursak eşimin güvenliği için onu yanıma almayı pek sevmiyorum.O yüzden konu motosiklete gelince yine bekar sayılırım,zaten artçı almayı oldum olası hiç sevmem.Benim için motosiklet yalnız kalmak,kafayı dinlemek sorunlardan biraz olsun uzaklaşmak için güzel bir yol.Çocuk filan olursa sorunlar daha büyük olacağından daha hızlı kaçmak için daha iyi bir motosiklet alırım büyük ihtimalle.
Araba konusuna gelince arabalar benim için bambaşka bir tutkudur.Ama bana zevk verecek arabalar 70.000-80.000 TL den başladığı için bu aralar sadece işimi görecek ve sadece ulaşım taşıtı olarak kullanacağım ekonomik bir dört tekerlik götürgeç arıyorum.Ama ara sıra aklım eski model tek kapı Audi,BMW,Honda ve bütçeme uygun benzer sportif araçlara gözüm kaymıyor desem yalan olur.
Araba konusuna gelince arabalar benim için bambaşka bir tutkudur.Ama bana zevk verecek arabalar 70.000-80.000 TL den başladığı için bu aralar sadece işimi görecek ve sadece ulaşım taşıtı olarak kullanacağım ekonomik bir dört tekerlik götürgeç arıyorum.Ama ara sıra aklım eski model tek kapı Audi,BMW,Honda ve bütçeme uygun benzer sportif araçlara gözüm kaymıyor desem yalan olur.