Evli,çocuklu,motosikletli

Merhaba arkadaşlar ,

Çok mu yanlızız?sayıca çok mu azız bilmiyorum ama ben biraz kendimden bahsetmek
İstiyorum ve özellikle evli ve çocuklu arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
çok sevdiğim motorumu eşimin tüm karşı çıkmalarına rağmen aldım.hem çocuklarımız olduğundan ,onların motosikletli bir dünyaya alışık büyümelerini istemiyor hem de benim kaza yapmamdan dolayı çok korkuyordu(arabayı hızlı kullanmam eksi bi puan tabi)ama uzun uğraşlardan ,türlü sıkıntılardan sonra tüm aile baskısına rağmen kavuştuğum motorum öncelikle bir scooter idi.artçı için çok rahatsız bir selesi vardı,sonra cbf 150 aldım ve bu motorum ile bana motosiklet konusunda hep gider yapan eşimi artçı olarak arkama alıp bu nefret ve ön yargıyı biraz kırdım.sonra kendisine ful koruma ve kıyafet aldım, biraz daha heveslendi.hatta ben işten gelince motorla çıkacak mıyız, biraz dolaşsak mı gibi kelimelere bile şahit oldum:thumleft: Gerçektende insanın en çok hoşuna giden şey bence böylesine eğlenceli , pratik ve gerçekten özel hissettiren bir deneyimi çok sevdiği birisi ile paylaşması.daha sonra işi biraz daha büyüttük ve cbf 500 e geçtim.artık bu deneyim daha rahat ve konforlu.çekmeköyde oturduğum için hafta sonları ara sıra arkadaşlarımla şile ya da riva gibi kısa yollar yapıyorum,bazen de eşim ile birlikte çıkıyoruz...
şimdi tekrar sorumuza geleliiim,tüm evli ve çocuklu motor tutkunlarına selamlar diyerek bağlayalım..
evlilik ve çocuk sahipliği ile motosiklet tutkusu bir çelişki midir sizce ?

Evliyim. Çocuğum henüz yok. R1150R'ım var. Tek kapı arabam var:)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Evliyim cibirim var tek kapi arabam yok evli adamin tek kapi arabasimi olur cocuklar nerden inip binecek diyerek guzelim civic i sattim pismanim

valla evlenınce s2000 almıstım.cok laf etmıslerdı.evlı adamın ne ısı olur oyle arabayla dıye.mılletı dınledım sattım pısman oldum.cocuk olunca da yıne baskı oldu.dellendırmeyın dedım, megane coupe aldım :)

38277_407398263421_2504755_n.jpg

557685_10151697905333422_1795016962_n.jpg

ma aile şimdilik bindirmiyorum az büyüsün ona da ful koruma alcam alıştıracağım motora eşimi alıştırmak zor oldu aama şimdi benden daha fazla meraklı;D

Evliyim, bir kızım var, 15 gün sonra bir oğlum oluyor inşallah. Motosikletimin tepesine her çıktığımda kızımın hayatı bensiz nasıl olurdu diye düşünüyorum ve ona göre sürüyorum.

Motosikleti
1050XT
GaluBeladan beri evliyim gibi geliyor. Motorum Var Aracı Hanım Kullanıyor. (Arabayla Ne İşim Olabilir ki)

Evliyim ,4,5 yaşında Kızım var, çocuk olduğunda tek kapı spor araçtan, Suv tarzı araca terfi etmek zorunda kaldım.
Çok istememe rağmen Motorum yok, İçinizde en kılıbık benim sanırım:) Hatunu ikna etmek çok zor,halaoğlunu motosiklet kazasında kaybettiğinden , beni çok zorluyor. iki aydır yavaş yavaş işliyorum , Motosiklet fuarı sonrası almayı planlıyorum, Ama bu plandan Hanımın haberi yok :)
Eşlerinizle yaptığınız motosıkletli yol hikayelerini imrenerek okuyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evli ve çocukluyum. yeni heves scootera merak sardım. şimdiye kadar eşim hep karşı çıkmıştı. Bu yaz epey bonus topladığımdan bu fikir artık hayata geçti, şimdi A2 ehliyeti alıyorum ardından motosiklet de alıp evden işe işden eve yapacağım. Şu an sadece kişisel bir zevk ne çocuğu ne de eşi karıştırmıyorum. Her akşam forumlarda dolanıyorum. Bakalım gelecek ne gösterecek.

evliyim 2 çocuğum var , hanım hemen hemen hergün satmamı istiyor...linea sahibiyim hanım onuda satalım küçük alalım diyor...bizde herşey satılık :)

Motosikleti
1050XT
15 yıl bekledim.
baktım ikna olmuyor. bir şok, gittim aldım geldim. Ya O ya Ben Noktasına Geldik, Onu Seçtim. :D

Ben de evliyim ve 7 aylık oğlum var.İlk motorumu evliyken aldım.Eşimle bir hayli motorla gezdik.Kendisi de oturunca sürer motor bu arada:bounce: Biz ailecek motorcuyuz babam ve kardeşimde motor kullanırlar.Ancak bebek olunca işler biraz sıkıntıya girdi.Motor ile gezmek pek mümkün olmuyor.Genel de yalnız biner oldum.Hele bir oğlum büyüsünde beraber gezeriz artık:)
Motora da binerim arabama da ata da:cat::cherry:
do7g.jpg

dum6.jpg

iuvy.jpg

el79.jpg

frlb.jpg

frlb.jpg

4e0u.jpg

i8pr.jpg

t751.jpg

is0a.jpg

90pc.jpg

0lfn.jpg

lxld.jpg

pf35.jpg

sgxq.jpg

sbmo.jpg

0hbh.jpg

s99i.jpg

g8uj.jpg

Ölümün nerde nasıl ne zamaan geleceği hiçbir zaman belli değil . Yolda yürüyor , durakta otobüs beklıyorsun sarhoşun biri hızla geliyor kaldırıma cıkıyor ve seni alıp goturuyo. Motor sadece ölüme davetiye cıkarmak olarak bakılıyo. Bi abim var motor muhabbetınde sen nıye surmuyorsun dedıgmde coluk cocuk var oglum gectı bızden dıyo ki kendısı porsche sahibi birisi . Evli değilim hatta manitam bile yok :D Bu olay askerlıkde komando olmak gıbıdır Sevgiliniz vardır askere gıdıceksınızdır komando olcam terörle mücadele ekıbıne gırcem dersınız korkar gıtme etme der inşallah batıya düşersin der. Komando olarak aslan gıbı dondugunde vaay be komando geldi diye gururlanırlar. Motordan korklarlar fakat birşey olmadıgında ve karsında ki kişi eşin dostun vs . Motorun duygusunu tattıgında oda gururlanır. Zor bir seçim . Ya sürüceksin aman abi abartmıcaksın eşini cocugunu dusunceksın yada öyle motor suruceksen napcan zaten motoru :) . Gece saatınde cocugun hastalansa napcan komsudan arabamı ıstıcen alcan bi orta düzey araba eşin colugun cocugun kayın validen gezıcen :) Biyerden sonra sevgi vazgeçmektir bence ..

Boyumdan buyuk soz ettıysem affola

Evliyim 2 çocuğum 1 transalpim var.Ailecek geçinip gidiyoruz.

4 yıllık evliyim, 5 aylık kızım var.. Hep içimde kalmış bir hevesti...ehliyeti bugün yarın alıyorum... bu baharda yollardayım inşallah...

Bence evli ve çocuklu motorcular daha bilinçli ve düzgün kullanıyor motosikletleri, sorumlulukları ve yalnız bırakmak istemeyecekleri sevdikleri var...

Evliyim çocuk yok ama hatun motosiklet fikrine şiddetle karşıydı. Yavaş yavaş kanına işledim sonra bir şok gidip aldım cbf 150. Tabi bir süre söylendi vs. ama kabullendi.
İlk önce binmeye çok korkuyordu yavaş yavaş onu da işledim artık ufak ufak biniyor. Kış gelmeyeydi uzun gezi yapmaya bile ikna ederdim ben onu ya neyse.

evliyim (bi samsunda bi çarşambada evimiz var ) (ne var buda evliyim demek :))çocuk yok motorum var 5 kapı arabam var(tek kapı diyenlere inat :)mutluyum

F54

bende evli mutlu çocuk'luyum
motosiklet benim olduğu gibi 2 yaşındaki kzımında bi tutkusu hele arkada oturmayı tutunmayı öğrensin onunla nerelere gezmeye gideceğiz

vay arkadas forumda herkeste deli para varmıs :)
saka bi yana evlenince coluk cocuğa karısınca erkek evladım olursa motorla turlara cıkıcaz inş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar