Evli bir motorcu geziye nasıl kacar

akalteke' Alıntı:
Öhö öhö.....
veeeee iştee geziya kaçma tiyoları
------------------------------------------
1:hayatım sen bu haftasonu annenlerde kalabilirsin.
2:hayatım biraz kilo almadınmı hafta sonları spora başlasana.
3:hayatım bu hafta sonu bi arkadaşın dedesine mevlit okutcaz istersen sende gel
4:öff ya hayatım bu hafta sonu saatlerce yeni ürünle ilgi eğitim var bıktım be
5:ve hiç biri yemesse ben geziye gidiom gelince çocukların kimde kalcağına karar veririz. ayrılsakta dostluğumuz devam etsin byeee
Dostum süpersin ya:mrgreen: :mrgreen:
Bunları okudukça yalnız olduğuma yani bekar olduğuma okadar mutluyum ki hiç sormayın.Evli bir insanın helede eşi motoru sevmiyorsa işi çok zor valla imkansız aşk gibi bişey :) :) :)

Dodtum yeni bir kulüp kurulmuş istersen önce oraya üye ol belki onlar çözüm bulabilir www.kkmk.com
(Kraısından korkan motorcular kulübü):mrgreen: :mrgreen:

yengeyi geziye gelmeye ikna edicen başka çaren yok:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Albatros, senin kozun var be abi."Hanııım hanım.Nabzım hızlanıyor yineeee!Bak atağa başlıyorum.::angry2:: Rüzgar yemem gerek.Denize girmem gerek." Dersin.Ufaktan da bir iki kaş göz hareketi sinirli sinirli.Gönderiverir seni yanından.

beyler uğur dündara haber verelim veya sadettin teksoya onlar mutlaka bir çözüm bulaur bu soruna yoksa başka türlü çözemeyiz.

:queen: Boşa gitsin buna izin verse bile dier gezide dır dır :queen:

sadece bu sebepten dolayı geç ewlenmeyi düşünüyorum yani geç dediysem 28-30 civarı tabi büyük konuşmamak lazım ne olacağıda belli olmaz şuanki düşüncem bu motorla şöyle bi anadolu turuna çıkmak lazım karadeniz ordan doğu anadolu vs. vs.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bugün birisi okulda bana dügün davetiyesi verdi. Ona dedim ki, ortadan kaybol. Hafta sonu gidip düğün nikah imza attın mı ayvayı yersin.. Bak bu başka şeyle benzemez..

Gülüyor öyle... Biz birbirimizi seviyoruz diyor..

İnsanoğlu öyledir işte.. Kendi hürriyetini kısıtlayacak bir cenderenin içine güle oynaya girmekte bir beis görmez.

Şimdi eminim bu arkadaş 6 ay bir sene geçmeden bana diyecek ki

-- "Ağbi sen çok büyük adammıssın"

Kesin öyle diyecek.. Çünkü Türk kızlarının üstüne yok evlendiği adamın her işine karışmakta...Hayatı ona zehir etmekte..

Yahu benim hayatım 360 derece.. Evlilik belki bunun 90 derecesi. Bunun dışında bir mesleğim var. Bir derneğim. Bir arkadaş grubum vs gibi.. Evli olan Türk hatun ne yapıyor. Her konuya burnunu sokuyor. Hayatı kendisine de evlendiği adama da zehir ediyor..

Avrupalılar öyle mi ?

valla bana sorarsanız, hanım izin vermezse de gidilir ama geldikten sonra bunu burnaundan fitil fitil getirir, izin verirsede bunu kullanır sen geziyosun ben evde oturuyorum dırdırı olur gezi burnundan fitil fitil gelir. onu da getirsen ikna etsen gittiği yerde yok ona baktın yok yan yattı yok çamura battı yani uzun lafın kısası her halikarda bu gezi burdundan fitil fitil gelir en iyisi ya gitmiyecek yada karıyı boşayacaksın

Üstad çok kolay gidersin.. Yengeyi can evinden vur.. Mesela Kredi Kartını bırak :) Biraz pahalıya mal olabilir ama içinde kafanda rahat olur gezide :)
Yenge gittiğinide döndüğünüde fark etmeyecektir..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bugün birisi okulda bana dügün davetiyesi verdi. Ona dedim ki, ortadan kaybol. Hafta sonu gidip düğün nikah imza attın mı ayvayı yersin.. Bak bu başka şeyle benzemez..

Gülüyor öyle... Biz birbirimizi seviyoruz diyor..

İnsanoğlu öyledir işte.. Kendi hürriyetini kısıtlayacak bir cenderenin içine güle oynaya girmekte bir beis görmez.

Şimdi eminim bu arkadaş 6 ay bir sene geçmeden bana diyecek ki

-- "Ağbi sen çok büyük adammıssın"

Kesin öyle diyecek.. Çünkü Türk kızlarının üstüne yok evlendiği adamın her işine karışmakta...Hayatı ona zehir etmekte..

Yahu benim hayatım 360 derece.. Evlilik belki bunun 90 derecesi. Bunun dışında bir mesleğim var. Bir derneğim. Bir arkadaş grubum vs gibi.. Evli olan Türk hatun ne yapıyor. Her konuya burnunu sokuyor. Hayatı kendisine de evlendiği adama da zehir ediyor..

Avrupalılar öyle mi ?

Evli olmak bence avantaj biz eşimle 3 senedir ev'liyiz ve motor olayından hiç sıkılmadık. bizim imkanlarımız anca maxi scooter ama zaten fazlasıda lazım değil...

eş'inle hissettiklerini paylaşmayı ve O'na da hissettirmeyi denemeni tavsiye ederim sonra bakıcaksın ki O sana dicek hadi kalk azcık gezelim die :)

zuhtupasa' Alıntı:
:bounce: aslan gibi gider..bakınız zühtüpaşa...
S&S

paşam sen başkasın yaaa kimseyi senle kıyaslayamaslar...fanatiğiniz...:rendeer: :rendeer: :rendeer:

kılıçbalığı' Alıntı:
Dodtum yeni bir kulüp kurulmuş istersen önce oraya üye ol belki onlar çözüm bulabilir www.kkmk.com
(Kraısından korkan motorcular kulübü):mrgreen: :mrgreen:

yengeyi geziye gelmeye ikna edicen başka çaren yok:rendeer:
Abi bu site el değiştirmiş

keşke evli olsamda eşimden izin almak icin taklalar atsam yaş 30 oldu hala tek takılıyoruz bakalım nereye kadar
ARTIK SABIT ARTÇI ISTIYORUM:)

bbaday' Alıntı:
keşke evli olsamda eşimden izin almak icin taklalar atsam yaş 30 oldu hala tek takılıyoruz bakalım nereye kadar
ARTIK SABIT ARTÇI ISTIYORUM:)

ALBATROS-FB abimiz dert yanmış nasıl geziye kaçıcam diye, abi sende sabit bi artçı arıyorsun o da güsel be abi. Abi bence sen bi kez daha düşün bu artçı işine ters tepmesin yani :) sonra senide bu başlıklar altında görmek istemeyiz herhalde. Katılırmısınız bana bilmiyorum artık :mrgreen:

Cumartesi geziye mi gitmek istiyorsunuz? Eşinizi cuma akşamı yemeğe çıkarıyorsunuz, Pazar günü de beraber boğaz keyfi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar