- Konu Yazar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Önce bi hortum ile su tutmadan evlenmemek lazim.
Dolandırıcılıktan dava acsan kazanırsın bu nedir ya ?
Çare evlenmeden önce mutlaka üstübü ve speragum ile iyice kafayı gözü ovalamak yada çamaşır suyuna atıp 1 gün boyunca bekletmek
Tehlikeli bir konu
Makyaj birilerini kandırmak,aldatmak için yapılmaz.
Bir bayan makyajı diğer bayanlar için de yapmaz.
Bayanlar makyajı kendileri için yapar.Kendi mutluluğu,özgüveni,hisleri için yapar.
Tabiki kastettiğim makyaj,düğüne giden görümce makyajı değil
Videodaki gibi uzmanlık gerektiren ağır makyajlarda değil.
Bayanların bakım anlayışı farklıdır.Kimi yüzünü solgun görür,kimi renkleri sever(ben mesela)Eski çağlarda kleopatra dönemlerinde de (mısır,roma) makyaj vardı.
Önemli olan kaliteli malzeme ile,sürekli marka değişikliği yapmadan,yakışan makyajı yapmaktır.Makyaj var,makyaj var videodaki abartı örnek olmuş.
Ne olursa olsun kişisel tercihlere saygı duyulmalı,bir bayan makyajı karşı cinsi etkilemek için yaparsa,amacına ulaştığında bırakır zaten.Buda kendisine saygı olmadığını gösterir.O bayanda yakınmanız gereken durum makyajsız çirkinmiş demek yerine başkalarına göre değişebilme sorunudur.
Makyajlı bir bayanla tanışıp,sonradan güzel bulmadığında ise önce kendine kızmalısın.Aferdersin, makyaja karşı isen,makyajlı bayandan hoşlanıp tanışmıcaksın o zaman,kriterlerinde doğal görünümlü bayan olucak.Makyaj belli olan bir şeydir.Baştan belli olur, kızda makyaj olduğunu anlaman için,vahiy gelmesine gerek yok.
Toplumların modern problemi,meslek icabı çok karşılaşıyoruz.Gece ışıltılı ortamlara giden beylerin çoğu,yaptıkları yanlışı,eşlerinin üstüne empoze eder.Eşlerinin bakımsızlığından yakınır.Çoluk çocuğunun rızkını,kötü sektörlerin vitrine koyduğu makyajlı bayanlara verir.Bu toplumumuzda erkek kişilerin kendi içinde çatıştığı gösteren en büyük problemdir.
Böyle bir konuyu bile,insan psikolojisine getirdim.Konu dağıtmada rakibim yok![]()