Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
İnşallah gelebilirsinizde millet motorcu duğünü nasıl olur görür.
yerimiz mevcut aile salonumuz bilem var:cherry:
Allah mesud etsin.:rendeer: darısı evlenmek isteyenlerin başına
bunadım mı ben yoksa nedr? gecen sene galiba evlenmıstın sen ama?
yannıs mı hatırlıyorum. yaslanmadım ben yaaaaale:
( ahanda 1001. msgimi buraya atmısım.:mrgreen: ?
mutlu mesut aile kurmanız ve ömürboyu mutlu kalmanız dileği ve tamennisiyle .....:rendeer: . bi yastıkta kocayın inşallah yalnız ara sıra yastığı yıkayın o kadar sene kokmasın :queen: ..... keşke yakın olsaydım mutlaka gelirdim neyse kalbim sizinle tekrar mutluluklar dilerim:cat:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah bir yastikta kocatsin, hayirlisi ile hayirli boy boy saglikli cocuklariniz olur beraber mutlu huzurlu ve keyifli bir omur gecirirsiniz insallah butun aile ve akrabalarinizla. nikah toreninde masanin altindan ayagina basmasina izin verme gerekirse ayakkabiyi cikar yenge bosa bassin anadinmi? :ala:: tekrar hayirli olsun nikahta keramet vardir derler su aralar sikintili olmalisin belki (ki insallah degilsindir) , guzel gunler yakindir :rendeer: :rendeer: :rendeer:
davete icabet gerek ama mumkun degil kusura bakmayin siz mutlu olun yeter dugun forograflarini bekleriz
Selamun Aleyküm;
Allah başa kadar mesut etsin, Nice mutlu yıllar geçirmenizi canı gönülden isterim, Tanımıyorum ama sizi, yakın olsaydınız düğününüze gelirdim. Bir yastıkta kocayın...Selamlar, saygılar