Evladimi Kaybettim :(

Gecen gun canimdan cok sevdigim 400 cc toplama safkan rus cross,once eks-up yirrti,1 bucuk saat sonrada segman kirip silinidiri mahvetmis.tabii dedigim gibi motor toplama olunca parca yok.Su an parca araniyo ve dediklerine gore parcalarin bulunup Rusyadan Mooldovaya gelmesi 2 ay surermis.Acim buyuk 2 ay Cross yok,evladim yok.MOtorun acisindan 3 aksamdir vodkanin dibini goruyom :pale: :pale: :pale:
Allah bana sabir versin...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
abi motor bahane,içmek için sebepmi arıyosun nedir:) şaka biyanada valla iki ay parça beklemek olmazyaa.zaten kaç ay adam akıllı binilebiliyoki motora:pale:
segman işini türkiyede olsan sanayide kestirebilirdin.orda varmı böyle bi işlem yapacak yer.araştır bence.yani segman kestirebileceğin biyer:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun .... :(

nevar yani bende sattım evladımı ama içki yerine bol bol su içiyorum hep bu tarafı düşünme birazda öte tarafı düşün kardeş

ödümü patlattın yaw allah iyiliğini vermesin böyle başlıkmı olur kardeşim:cherry: ..... bende gerçekten bi arkadaşımız allah göstermesin evladına bişey oldu diye korktum ... hallolur üzülme sen :cat:

Önemli olan sağlığa bişey olmasın, herşeyin başı sağlık, motorun hiç olmasada olur sağlık sıhat bulduktan sonra

IKI ay miii???? büyük gecmis olsun diyecegim ama nasil gecerki o iki ay?? insan hasta olur, hayat sevincini kaybeder wah wah wah...... allah yardimcin olsun birader.

Ya Arkadaşım geçmiş olsunda.
Başlığı görünce irkildim.
ALLAH EVLAT ACISI VERMESİN....
ne demek olduğunu bilseydin böyle bir başlık atmazdın....:salut:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Yapmayın şunu yahu tamam üzüldün ama konunun ilgi görmesi için insanların yüreğini hoplatmayın söyle. Biran acayip irkildim. :silent:

smirnofff uzulme bea...ben moskoavdayim varsa bi ihtiyaci sole kardes..ama burdan sana nasil gonderecem parcalari..

Geçmiş olsun arkadaşım ama başlığına biraz dikkat et yüreğimizi hoplattın, tamam motor aşkı başkadır ama ilk görünce biri çocuğunu kaybetti sandık:pale:

Allah motorunu bildiği gibi yapsın.

Abi başlığa bakar mısın? Yüreğim ağzıma geldi nasıl üzülerek açtım konuyu.

İnşallah motorun hiç tamir olamasın. Evlat kavramını iyi öğren.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar