Evinizi Görün Bakim Nasılmış?..)

Cidden hoşuma gitti bayıldım hattaa ben burda yaşamak istiyorum lütfeen lütfeeen lütfeeeennnnn......
im018.jpg

Super Moderator
Kendini evinde hissedeceği yeri beğenmeyenler:p; adınız-soyadınızı tamamen küçük harflerle, tamamen büyük harflerle veya sadece ilk harfleri büyük olacak şekilde yazın, yeri keyfinize göre seçin...:p

Bu kombinasyonlarla; ıssız ada, kızılderili çadırı ve hasır kulübe önerildi, 3 vakte kadar ıssız adaya taşınmayı düşünüyorum:p

Kendini evinde hissedeceği yeri beğenmeyenler:p; adınız-soyadınızı tamamen küçük harflerle, tamamen büyük harflerle veya sadece ilk harfleri büyük olacak şekilde yazın, yeri keyfinize göre seçin...:p

Bu kombinasyonlarla; ıssız ada, kızılderili çadırı ve hasır kulübe önerildi, 3 vakte kadar ıssız adaya taşınmayı düşünüyorum:p

Olm yukarı baksana o bana önerildi.. Sen gelirsen nası ıssız olucak :queen::queen::queen:

GKN::pembe::

Super Moderator
Yetkililer bana ıssız diye söz verdiler bir kere, gerisi beni alakadar etmez:p

Sana verildiğinde dikseydin bayrağını::deliir::

Super Moderator
O zaman şöyle yapalım: Ben bir kızılderili çadırıyla bir hasır kulübe vereyim sana, adam bana kalsın:cherry: ya da temizinden bir devre mülk falan ayarlayalım, git arada yap tatilini rahatla:p

O zaman şöyle yapalım: Ben bir kızılderili çadırıyla bir hasır kulübe vereyim sana, adam bana kalsın:cherry: ya da temizinden bir devre mülk falan ayarlayalım, git arada yap tatilini rahatla:p

Tatil deil olm evime gidiyorum temelli kalıcam orda.. Çocuğum torunum torunumun çocuğu torunumun torunu orda yaşıycak :queen::queen:

banada yüzer ew çıktı,, diğerlerini paylaşmak istemiyorummm, o partner benim sadece :p:mrgreen:

kendimi kutup ayılarına benzettim birden buzdan eskimo evi çıktı bana nealaka anlamadım :silent:

Bana da yat cikti. Ama ben denizi pek sevmiyorum. Var mi takas yapacak ? :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar