Eve Yarasa Girmiş...!

Evet arkadaşlar doğru okudunuz kardeşimin odasına yarasa girmiş ve saatlerdir ordaymış. Ben işten yeni geldim biraz yastıkla pencereye doğru vurmaya çalıştık ama denk gelmiyor bir türlü. Pencere tarafına da uçmuyor odada volta atıp duruyor namussuz. Dünyada kaç kişinin başına böyle bir şey gelir ki?

Not: Yarasanın ne işi var diye aklınızdan geçirebilirsiniz duyunca ben de öyle demiştim yarasa değil kırlangıçtır dedim ama %90 ihtimalle yarasa arkadaşlar.

Penceleri açın , kapıyı kapatın o yolu bulur çıkar. Oda memnun değildir yerinden :)

Onuda aranıza alın Sofraya 1 tabak fazla olsun bosver.

Öldürücem diyorsan kürekle vur Agzına agzına.

bizim de başımıza gelmişti. salona girmiş, öyle dönüp duruyo... Berkut'un da dediği gibi pencere açık olsun, çıkar gider. müdahaleniz işe yaramayacaktır, görmez çünkü... geçmiş olsun.

Abi yarasalar insanlara zarar vermez rahatlıkla tutabilirsiniz. Yada şu kevgirler varya onun arkasına bir uzun sopa bağlayıp&sabitleyip yakalayıp pencereye doğru itebilirsiniz yada alıp besleyebilirsiniz de :p Ama videoya çekmeyi unutmayın habersizsinize filan gönderirsiniz. :) Gelişmeleri bildir buradan abi yardımcı olabilirim.

(Bu bilgiler ne zaman işime yarayacak diye hep düşünmüşümdür. :) )

Odanın ışığını kapatıp camları açın kendisi çıkar.
Bende mutfakta yakalamıştım bir tane .
dokunmanız gerekirse eldivesiz dokunmayın.
Çok çelimsizdir tutmanız gerekirse nazik davranın elinizde cılkı çıkmasın . Yastık vs fırlatırsanız da ölebilir. Üzülürsünüz sonra.

Valla saatlerdir odadaymış ve çıkmamış. 1 tane pencere var zaten. Bakalım ne olacak. Kardeşim salonda yatacak onun yüzünden. Öldürmek de istemiyoruz biraz vicdan var bizde. Öldürmeden yakalayabilirsek hatıra fotoğrafı çekeceğim kesin. Tabi tırsmazsam :)

Resim atma ihtimali varmı ? Yarasada olduğunuzdan eminseniz diş geçirmeyecek bir eldiven ile tutmaya çalışın. Zararsızlardır genelde. Diş geçirme ihtimali var ve bazı türleri hastalık taşır... Ankarada varmı bilemem tabi :)

tek çıkış pencere olsun. Çekip gider. Kaymakam bi tanığımızın devasa bi lojmanı vardı (o kadar büyüğe ne gerek varsa, ayrı konu) evin içinde takılıp gidiyorlardı =D bahçede otururken tepemizdelerdi hep. bi zararları da olmaz. O konuda rahat olun. Gariban hayvanladır.

Ya zararı olmaz da hayvan çıkmadan o odada yatılmaz şimdi huzursuz olur insan. Kapıyı kapatıp pencereyi açtık bekliyoruz bakalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------

Bu arada biz odanın dışında beklediğimiz için şu ara çıksa da haberimiz olmaz belki gitmiştir bile :)

Ya zararı olmaz da hayvan çıkmadan o odada yatılmaz şimdi huzursuz olur insan. Kapıyı kapatıp pencereyi açtık bekliyoruz bakalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------

Bu arada biz odanın dışında beklediğimiz için şu ara çıksa da haberimiz olmaz belki gitmiştir bile :)
Aslında korkacak bişey yok . Kuş o sonuçta. Biz küçüklükten beri yok vampirmiş yok kan emermiş falan derken kandırıldık ve korktuk . Yapı gereği korkutucuda durabilir fakat serçe gibi bir kuş oda . Sadece gözleri görmüyor .

Ben gece gündüz National Geographic izlerim bu arada. Göç ettiklerini falan izlemiştim daha önce. Bu da yolunu mu şaşırdı acaba :)

Aslında korkacak bişey yok . Kuş o sonuçta. Biz küçüklükten beri yok vampirmiş yok kan emermiş falan derken kandırıldık ve korktuk . Yapı gereği korkutucuda durabilir fakat serçe gibi bir kuş oda . Sadece gözleri görmüyor .

Bakmakla görmek farklı şeylerdir. :p Onlar kulağıyla görüyorlar.

1. yöntem, evde karton koli var mı ? varsa o kolinin içine su ve yemek gibi şeyler koyun. hayvan koliye girdiği an kapatıp dışarı atın.
2. yöntem, odanın camını kapatın. sinek ilacı sıkın. hayvan sersemleyince poşetle yakalayın.
2,5. yöntem, sinek ilacından sonra biraz bekleyin. sonra camı açın hayvan baygın halde odadan kaçar herhalde.
3. yöntem, yarasalar ses'i pek sevmez odanın içinde müzik açın hayvan kaçacaktır.

bu yöntemlerin hiç biri denenmemiştir :D ama işe yarar gibiler ;D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar