eve gitmek için dua ettim

zor ve belalarla dolu birgünü kazasız belasız geçirdiğine sevindim... Daha sen bu dünyaya lazımsın.. dikkatli ol.. ve allaha emanet ol.::pala:: melekler korusun senin gibi kalbi kocaman kişileri::melek02:::melek02:::138:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Puffffff amma da olaylar olmuş hee ucuz atlatmışsın geçmiş olsun daha dikkatli
olmalısın trafik canavarları bitmiyo malesef üremeye de devam ediyorlar.

abi inan okadarda yavas dikattli olmaya calısıyorum ama yetmiyor galiba

zor ve belalarla dolu birgünü kazasız belasız geçirdiğine sevindim... Daha sen bu dünyaya lazımsın.. dikkatli ol.. ve allaha emanet ol.::pala:: melekler korusun senin gibi kalbi kocaman kişileri::melek02:::melek02:::138:
cok saolasın abi hepimiz öleyiz hepimiz iyi kalpliyiz sizi bizi yok ben sadece ufak bi kıvılcım attım yangını siz cıkardınız saolasın tekrar

Geçmiş olsun, çok üzücü, ben bu tür durumlarda sizin gibi bir an evvel eve dönmeyi kafaya koyarım ve evde dün bugün yarını analiz ederim. İnşallah bu tür olaylar hiç yaşanmaz. Çok komik gelebilir size ama ben bir kaç ayet okurum o günüm mutlu ve huzurlu geçer, inanıyorum, unutuğum zaman bulur beni bu tür hadiseler. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, çok üzücü, ben bu tür durumlarda sizin gibi bir an evvel eve dönmeyi kafaya koyarım ve evde dün bugün yarını analiz ederim. İnşallah bu tür olaylar hiç yaşanmaz. Çok komik gelebilir size ama ben bir kaç ayet okurum o günüm mutlu ve huzurlu geçer, inanıyorum, unutuğum zaman bulur beni bu tür hadiseler. Geçmiş olsun.

ya sorma abla ne ayeti kuranı hatmettim gizem bilmiyo oda trafikde aklım hep onda allahtan daha bişi olmadı bu arada ben okuldayken tanısmıssınız bede bi hosgeldiniz diyim gerci böle bi topic altında yersiz oldu ama neyse oluyo böle seler tekrarlanmaması dilegiyle tekrar teşekkurler :cat:

yapma yaa gercekten cok sık mı olucakmıs cevırmeler falan ehlıyet sorma ıslerı yandık desene :pale:

yapma yaa gercekten cok sık mı olucakmıs cevırmeler falan ehlıyet sorma ıslerı yandık desene :pale:

evet dostum öle dediler baya sıkı denetimler artıcakmıs acil 230 ytl bulmam lazım valla korkuyorum ehliyetim var ama yok almam lazım

bazen öyle olur aksilik başladı mı bitmez..
aman öle günlerde inat edip motosiklete binme sakın..
geçmiş olsun tekrar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
kankam bea geçmiş olsun... öle sorun oldugunda ara olum beni atlar gelirim makinaya...

gün içinde aynı olaylarla ugrasıyoruz işte taksici yeşil ışıkta önünde duru yol vermez sollayıp gecsen trafik akıyor....offf dalacam ama sabır sonu sonsuz kuyu bakalım kuyunun sonunu ne zaman görecez....:)

evet dostum öle dediler baya sıkı denetimler artıcakmıs acil 230 ytl bulmam lazım valla korkuyorum ehliyetim var ama yok almam lazım

yapma yaa :pale: ozaman benım acıl 17 yı doldurmam lazım ama daha coook var 2010 agustosa ozamana kadar basımıza bı bela gelmesede :pale::pale:

geçmiş olsun okan bu gun bende iki defa çevirmeye rastladım ikisindede uzun uzun baktı polis abilerim ama bişe demedıler nedense gercekten sıkıydı bugun her kavşakta bi ekip..:silent::silent:

Geçmiş olsun,Okan &Gizem ,bu trafikte çok sabırlı ve dikkatli olmak gerekiyor.Başka kimseler insanı deli edebiliyor,dikkat ve sabır..........

kankam bea geçmiş olsun... öle sorun oldugunda ara olum beni atlar gelirim makinaya...

saolasın kank valla cekicem kenara arıycam bundan sonra :cat:

geçmiş olsun okan bu gun bende iki defa çevirmeye rastladım ikisindede uzun uzun baktı polis abilerim ama bişe demedıler nedense gercekten sıkıydı bugun her kavşakta bi ekip..:silent::silent:
valla motorlara pek dokunmuyolar agırlık arabalar oluyor

gün içinde aynı olaylarla ugrasıyoruz işte taksici yeşil ışıkta önünde duru yol vermez sollayıp gecsen trafik akıyor....offf dalacam ama sabır sonu sonsuz kuyu bakalım kuyunun sonunu ne zaman görecez....:)

sabırmı kaldı abi yaaa sabır sabır ooofff off dediklerin bir bir herkesin basına gun içinde geliyo zaten doru soluyosun

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar