eve gitmek için dua ettim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostlar gecen benim akü gostergesi kafayı yedi bi aşagı bi yukarı abuk subuk inip cıktı benim morel bozulmus cıktım yola ne oluyo ne bitiyo derken her yerde cevirme bugun işe giderkende her yerde bir polis birini cevirmişti hayırdır inş diyip eve geldim motoru aldım tamirciye goturdum nese allahtan bir iki kablo kopmus hallettik eve donerken marmara ünili bir ablamız gerci aynı ünideyiz ama dingo işte hoooopppp dige bastı frene 60 km hızdan zınk diye durdu ben ön arka fren kaya kaya tam tamponun dibinde durdum ama cok kotu oldum sonra bir minibus yanında dururken otomatik kapıyı actı tam benim aynaya aldı goturdu ardından bir servis aracı en sol seritte insan indirirken ben inen insana bindiriyodum sol seritte bırakılırmı yaaa iyice sinirlerim bozuldu paylasmak istedim bu arada bizim evin onunde bekleyen ekip arabasına durumu sordum nedir bu böle savasmı cıktı dige oda artık kontroller cok sık olucagını söledi ehliyet hala bostancı trafikte 230 ytl karsılıgı bekliyor beni nese bugun cok kotuydu Allah herkesin yardımcı olsun trafikde kafanızı agrıttım saygılar herkese :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

geldimi üst üste gelir geçmiş olsun sana kazasız yollar bu arada okuldaki çucuklara selam :rendeer::rendeer:

bazen böyle her şeyin aksi gittiği günler olur, sende o günlerden birine denk gelmişsin. Bostancıdan bir an önce ehliyetini al..geçmiş olsun.

Kısa metrajlı film gibi olmuş. Bu evde de devam etmiştir. Önce yemek yanar, peynir ekmeğe talim; ardından elektrikler kesilir tam duştayken, sular kesilmesin diye alelacele çıkarken ayağın kayıp popo üstü yere oturursun filan...

Zaman zaman hepimizin başına gelebilen ardışık olaylar silsilesi.. Murphy yasaları gibi bir yasa var, adı aklıma gelmedi şimdi, bu tür olaylar için..

Geçmiş olsun..

geldimi üst üste gelir geçmiş olsun sana kazasız yollar bu arada okuldaki çucuklara selam :rendeer::rendeer:

abi ozlediler zaten sizi aleykumselam :rendeer:

bazen böyle her şeyin aksi gittiği günler olur, sende o günlerden birine denk gelmişsin. Bostancıdan bir an önce ehliyetini al..geçmiş olsun.

aynen yaa malum ogrenci cebi acil almam lazım bende farkındayım :salut:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Zaman zaman hepimizin başına gelebilen ardışık olaylar silsilesi.. Murphy yasaları gibi bir yasa var, adı aklıma gelmedi şimdi, bu tür olaylar için..
Geçmiş olsun..
katılıyorum... o murpynin ümügünü sıkıcam. bi olay ters gitmeye basladımı o can sıkıntısıyla devamı geliyor :pale: neyse arkadasada geçmiş olsun sana bişi olmadıya...

Forumdan Uzaklaştırıldı
okancım geçmiş olsun ALLAH daha büyüğünden saklasın o serviscilere uyuz oluyorum tam bir öküz kitlesi..

ayrıca ne baş ağrıtması kontrollerin arttığını duyduğumuz iyi oldu.. paylaşım için teşekkürler..

büyük geçmiş olsun şükür allaha ki sana bişi olmamış..!

sukur bişi olmadı bitek sinirler biraz sallandı okadar :salut:

okancım geçmiş olsun ALLAH daha büyüğünden saklasın o serviscilere uyuz oluyorum tam bir öküz kitlesi..

ayrıca ne baş ağrıtması kontrollerin arttığını duyduğumuz iyi oldu.. paylaşım için teşekkürler..

ya öleymiş artık baya sıkı calıscaklarını sölediler yani sigorta ve ruhsat değilde daha cok ehliyet ve tc kimlik numarasıyla ilgileniyorlarmıs teror davası :cat:

geçmiş olsun kardeşim şanssızlık

eyvallah abi sansızlık işte adı ustunde ama cok dikkatli olmak lazım istanbuldaysan dahada dikkatli olmak lazımmıs

Son düzenleme:
Puffffff amma da olaylar olmuş hee ucuz atlatmışsın geçmiş olsun daha dikkatli
olmalısın trafik canavarları bitmiyo malesef üremeye de devam ediyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar