Evde Bisiklet Yapımı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba;
İstediğim türden parçaları alıp evin balkonunda birleştirerek kendi bisikletimi yapmak istiyorum.Hiç deneyimim yok,üç ayda sürse altı ayda sürse sorun değil,hobi amaçlı stres atmak için deneyeceğim.Deneyimi olan ya da fikir beyan etmek isteyenler lütfen yazsınlar.Google üzerinden aradım bulamadım.

Selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben prosofyonel olarak dağ bisikleti sporu yapıyorum.Sana yardımcı olabilir ama ilk önce temel bilgilerinin olması lazım bunun içinde youtube yada kitap çek internetten ve oku ingilizcen varsa ingilizce kitapları çek eğer bulamazsan ben sana gönderirim.

Bende gecen sene heveslendım ilk deneyımı evdeki bısıkletlerden denedım ama malesef olmadı .zaman bulamadım söktüğüm parcaları cocuklarım kaybettı ve istedıklerım olmadı malesef şimdi elımde toplanması gereken 4 ad bısıklet var hayrına toplarsan göndereyım sana :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende gecen sene heveslendım ilk deneyımı evdeki bısıkletlerden denedım ama malesef olmadı .zaman bulamadım söktüğüm parcaları cocuklarım kaybettı ve istedıklerım olmadı malesef şimdi elımde toplanması gereken 4 ad bısıklet var hayrına toplarsan göndereyım sana :p

Abi ben elde olan bisikleti toplamayacağım parçaları araştırıp tek tek alıp ne yapabiliyorum onu görmek istiyorum.Hayırlı bir iş olsun diyerek başlayıp mahcup olmak var işin sonunda.Şimdilik benden pek ümidin olmasın.Ama tavsiyelerin varsa alabilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

ben prosofyonel olarak dağ bisikleti sporu yapıyorum.Sana yardımcı olabilir ama ilk önce temel bilgilerinin olması lazım bunun içinde youtube yada kitap çek internetten ve oku ingilizcen varsa ingilizce kitapları çek eğer bulamazsan ben sana gönderirim.

Hocam link varsa elinizde paylaşmanız mümkün mü? İngilizcem yok ne yazık ki.

Sevgili kardeşim ben senın demek istediğini yapmak istediğini anladım zaten espiri olsun dıye bırde actığın konuya mesaj yazarak ilgı olsun dıye yazdım .inşallah istediğin gıbı bir sey ortaya cıkar bu konuda pek bılgım yok sana yardımcı olamayacağım

az çok anlarım bisikletten. elimdeki aletler yettiği sürece bisikletçiye hiç gitmedim bu zamana kadar. öyle ki jantını bile kendim dizdim, akort ettim. sana önerim eğer maddiyat önemliyse birleştirilmiş al çooook daha ucuza gelir. ama şöyle de yapabilirsin, bir bisiklet fabrikasına gidip bütün parçalarını ayrı ayrı olarak birleştirilmiş parasına vereceklerse alabilirsin. yoksa şanzıman sistemi şasi ve ön amortisör dünya tutuyor bilgin olsun....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar