Ev alacağım için aynı motorla yola devam

Bilenler bilir, -Sedat57- GSR600 araştırıyordum, hatta 13.000 TL yazan bir arkadaşa 12.000 nakit teklifinde bulunmuşdum lakin anlaşamamıştık. Bende hayatımdaki bazı değişikliklerden dolayı YBR250 ile yola devam etmeye ve akabinde kendime bir ev almaya karar verdim. Allah nasip eder, bir sıkıntı çıkmaz ise haftaya evimi alıyorum. Bu benim için bir döngü olacak. Allah herkesin Hayal' ine göre versin diyorum. Selamlarımla.:)

Bilenler bilir, -Sedat57- GSR600 araştırıyordum, hatta 13.000 TL yazan bir arkadaşa 12.000 nakit teklifinde bulunmuşdum lakin anlaşamamıştık. Bende hayatımdaki bazı değişikliklerden dolayı YBR250 ile yola devam etmeye ve akabinde kendime bir ev almaya karar verdim. Allah nasip eder, bir sıkıntı çıkmaz ise haftaya evimi alıyorum. Bu benim için bir döngü olacak. Allah herkesin Hayal' ine göre versin diyorum. Selamlarımla.:)

ula daha askerden geleli kaç ay oldu ...hangi ara biriktirdin para ...:p

millette deli paralar var yav...:cherry:

Sevgili Metehan, bekarız, çalışıyoruz, biriktiriyoruz, coşmuyoruz, bazı hayal' lerimiz için biriktirmiştik, olmadı bir türlü, sanki bir kara büyü vardı olmadı olamadı. Bende bari bir ev alayımda kenarda kalsın dedim. Seneye Allah büyük belki yeni bir hayat kurarım ve motorumuda yenilerim bellimi olur. Normalde ben Mali müşavirim, büro kurmak işi olacakdı olmadı, nasip olurda birgün kurar isem herşey daha güzel olacak.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:26 AM ----------

Ev kaç cc:silent:
Şimdilik 250 CC kategorisinde. :mrgreen:

Herşeyin hayirlisi olsun abicim belkide o makina bana kalir ben askerden gelince ben alirim fena mi olur:cherry::cherry::p

canım kardeşim şimdi motoru 5-6.000 den satıyordun...hani gsxrın olsa tamam diyeceğim...e ev dediğin minumum 80-150.000 arası...e ybryi satıp 90 binini 95 bin yapardın en fazla dimi...

canım kardeşim şimdi motoru 5-6.000 den satıyordun...hani gsxrın olsa tamam diyeceğim...e ev dediğin minumum 80-150.000 arası...e ybryi satıp 90 binini 95 bin yapardın en fazla dimi...

mete mali polis gibi davran kardeşim...
ben evden çıktım cebimde 5 kuruş yoktu gittim iki tane imza attım...
tapuyu verdiler taksit taksit ödüyoruz...

mete mali polis gibi davran kardeşim...
ben evden çıktım cebimde 5 kuruş yoktu gittim iki tane imza attım...
tapuyu verdiler taksit taksit ödüyoruz...

krediylemi aldın...benim işyerimde şefim 200.000 ytl borc ödüyor şu an mortgage hesabı...ben şaşıyorum...bu zamanda iyi cesaret...ama karı koca çalışmadan mümkün değil bu işler...tek tabanca nereye alıyon evi...anca araba ...

Ya zaten cok guzel motorun var en guzelini yapmışın keşke büro olayı olsaymış ama hayırlısı artık ne diyelim :) allah guzel günlerde oturmayı nasip etsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun iki kişilik bencil bir araç almaktansa ev alacak kadar güzel bi karar vermek herkese nasip olur inşallah....

Evi nakit alacağım, biraz birikmişim var ve birde desteğim. Kredi işine girmiyorum, bir kuruş faiz masraf DASK Hayat poliçesi vs hiç bir şey yok. Ve aracı emlakçı yok. Dolayısıyla rakam uygun. Öyle çok büyük bir ev değil, ama yeni çiftin yaşayabileceği yada 2 çocuklu aile için ideal. Amerikan mutfaklı 2 oda bir salon. Kaba inşaat alacağız. Kartonpiyerci arkadaşım var, ince işleri onlara ait. Destekçim her daim var. Destekçi derken tırt değil ama. Sonuç itibariyle altından kalkabileceğim bir hesap. İşsizde kalsam çöpten kağıt toplar o evin parasını canım sağ olduğu sürece yine öderim. Cebimdeki param harici en fazla 1 sene borç ödeyeceğim. Oda sorun değil. Büro işini elbet bir gün yapacağım. O da olacak. Hayata bir yerden başlamak gerekli. İnce hesaplar sadece zamanı harcıyor. Harcatmamak lazım.:)

Metehan abi şu niki nasıl değiştirebiliriz. Zamanında her siteye üye olduğumda kullanmıştım unutamamak karıştırmamak için. Sıkıldım abi napçaz :)

yeni üyelik alıcan sonra moda bildiricen bunu silicekler yoksa mükerrerlikten şutingen...

hayırlısı olsun
güle güle sağlıkla otur....

Son düzenleme:
Murat kardeşim yeni evin şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Bilirim sen alırsın evin kralınıda motorun alasınıda en güzeli yakışır sana:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar