EURO 4 Soruları ?

1_) Çinli markalar neler getirecek (nasıl getirecek) bilgisi olan (KUBA, MONDİAL gibi)

2_) RKS'nin TITANIUM 220'si 30 MART itibariyle tüm bayilerde yazıyor sitesinde
------------------------------------------------------------------------------------------
ÖZELLİKLERİ :

Yakıt Sistemi: Karbüratör
ENJEKSİYON, ABS'den söz etmemiş ama nasıl 2018'de geliyor anlamadım çok merak ettim ?
------------------------------------------------------------------------------------------
Ek olarak :

(Ekipmanlardan para az kalırsa : RKS RK 125), (Babam fazla eklerse : Hero Glamour) almayı düşünüyorum. Fakat 2 yıl sonra herhangi bir kaza yaptım diyelim ne de olsa EURO 4'den dolayı satışı çoktan durmuş olacak ve ben 2 yıl sonra o parçayı (bulamama, getirtememe) gibi sorunlar yaşarmıyım ?
RKS'ye Facebook üzerinden sordum bu soruyu ''Modellerimize ait yedek parçalar sürekli olarak stoklarımızda bulundurulmaktadır.
Tüm modellerimizin yedek parçaları yüksek stok miktarları ile bünyemizde barındırılmaktadır.'' gibi cevaplar verdi ama ne bilim için rahat değil.
Bide Çinli markalara EURO 4 olmasına rağmen, EURO 3 getirmesi gibi bir şans tanınacak mı acaba ?
(Tanınmayacaksa TITANIUM 220 nasıl 30 MART'ta gelecek anlamadım ?)

Son düzenleme:
Galiba devlet o firmaların batmamaları için euro normlarını esnetiyor. Her ne kadar çin malı satıyor olsalarda ülke ekonomisine katkı sağlayan firmalar bunlar.

Galiba devlet o firmaların batmamaları için euro normlarını esnetiyor. Her ne kadar çin malı satıyor olsalarda ülke ekonomisine katkı sağlayan firmalar bunlar.

Aklımdaki soruda tam o acaba harbiden esnetiyor mu, yoksa adamlar stok yaptı da satmak için 30 MART'ı mı bekliyor ?
(Ama stok yapsa niye beklesin ki 30 MART'ı)

Bu konuda daha fazla bilgiye sahip kişileri bekleyelim en iyisi.

euro4 lü bir motor al paran varsa hondanın yeni modelleri gelecekmiş cb250r sanırım bi bak ona boşuna sorularla kafanı yeme

Firma yedek parça satış tarihinden ( fatura tarihi )10 yıl boyunca bulundurmak zorunda. Ben falcon flash 100 motosiklet aldım. Bir iki parça lazım oldu bayiler ( bir kaç bayi aradım) ilgilenmedi fabrikayı aradım onlarda sanki çok ciddi firmaymış gibi fabrikadan satışımız yok bayiye gidin dedi. Bende iadeli tahhütlü ptt den ihtar gönderdim üç ayda bulunmayan parçalar orjinal üç günde geldi. Yani firma batmadığı sürece yedek parça 10 yıl garanti.

Yanlış anlama ama madem öyle motorları alacaksın bence honda cbf 150 al. euro 9 bile gelse o motora yapılan parça stoklarından dolayı hiçbir zaman zorluk çekmezsin.

Firma yedek parça satış tarihinden ( fatura tarihi )10 yıl boyunca bulundurmak zorunda. Ben falcon flash 100 motosiklet aldım. Bir iki parça lazım oldu bayiler ( bir kaç bayi aradım) ilgilenmedi fabrikayı aradım onlarda sanki çok ciddi firmaymış gibi fabrikadan satışımız yok bayiye gidin dedi. Bende iadeli tahhütlü ptt den ihtar gönderdim üç ayda bulunmayan parçalar orjinal üç günde geldi. Yani firma batmadığı sürece yedek parça 10 yıl garanti.

Yedek parçanın garantili olduğunu bilmiyordum ama ihtara ne yazdın ?

Merak ettigim sey; euro4 geldiginde euro3 olanlarin durumu ne oluyor? Yani tedavulden falan mi kalkiyor, trafik cezasi mi yiyor, muayeneden mi gecmiyor? Euro4’e gore eksi yonleri ne oluyor?

Motosikleti
600RR
Merak ettigim sey; euro4 geldiginde euro3 olanlarin durumu ne oluyor? Yani tedavulden falan mi kalkiyor, trafik cezasi mi yiyor, muayeneden mi gecmiyor? Euro4’e gore eksi yonleri ne oluyor?

euro 4 gelince sıfır km olarak e3 gelmeyecek.yakın zamanda değil ama mesela 4-5 sene sonra parça sıkıntıları yaşamaya başlarsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir kaç sene içinde zaten elektrikliler gelecek piyasaya.Avrupa 2030 yılından sonra ülkeye benzinli ve dizel araç sokmayacak.Çin ve amerikada elektrikliye geçecek bildiğim kadarıyla yani euro 4 ü pek önemsemeyin.Euro zaten 4,50tl oldu :cherry:

Bir kaç sene içinde zaten elektrikliler gelecek piyasaya.Avrupa 2030 yılından sonra ülkeye benzinli ve dizel araç sokmayacak.Çin ve amerikada elektrikliye geçecek bildiğim kadarıyla yani euro 4 ü pek önemsemeyin.Euro zaten 4,50tl oldu :cherry:

Elektirikliler gelse ne yazar. Şarj olma süresi, kullanım süresi, akü fiyatları derken millet almaz bunların düzelmesi lazım.

Kullanıcı olarak yuro 3 4 5 in pek bir anlam ifade etmediğini düşünüyorum. Sonuçta herkesin önceliği cebinden çıkan parası. Bütçen yetiyorsa abs li motorl5ara bak yetmiyorsa piyasada fazla bulunan motorlardan alman senin avantajınadır çünkü yedek parçası ve servisinin daha fazla olması beklenir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elektirikliler gelse ne yazar. Şarj olma süresi, kullanım süresi, akü fiyatları derken millet almaz bunların düzelmesi lazım.

Benzinli motosiklette daha az mı sorun var ? O kadar yedek parça yok başta elektriklide.Elektrik üretebilirsin git benzin üret bakalım :) Kimse almaz diyor yaw dünya elektrikliye geçiyor rusya bile petrol satan bir ülke o bile elektrikli motosiklet üretiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar