euro 2008 Turkıye mac yorumları haydi Turkıye

motor dostları bu baslıkda Turkıyemizi yanlız bırakmıyalım mac oncesi sonrası yorumları burda toplıyalım gorusler dusunceler kalplerimiz milli takımımızla macları ortak izlemeyi hatta grupdan cıkarsak motor severlerle bayraklarımızla tura cıkmayı oneriyorum bence bugun portekize gereken dersi verir bizim aslanlar bide volkan gununde olursa ilk macımızı kazanmak kadar guzel bişi varmı haydı Turkıye motorcularında kalpleri seninle:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Abi birsey ogrendım mac uydudan ızlenmeyecek
ANten ve kablolu tvden ızlenebılecekmıs

ya ben nerden ızlıycam macı pc den ızlenebılır mı bızde uydu var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uydununun bağlantısını söküosunn sonra sigaranın içindeki jelatini çıkarıyosun . çubuk haline getiriosun . anten taktığınız yere takıosun . tamam belki cam gibi olmaz ama maçı izlersin. biz çok yaptık öle. sen hayat konusunda tecrübe edinmek istiyosan öğrenci bul iki tane danışman olarak. :p

uydununun bağlantısını söküosunn sonra sigaranın içindeki jelatini çıkarıyosun . çubuk haline getiriosun . anten taktığınız yere takıosun . tamam belki cam gibi olmaz ama maçı izlersin. biz çok yaptık öle. sen hayat konusunda tecrübe edinmek istiyosan öğrenci bul iki tane danışman olarak. :p

sımdı denıycem ?

sayın ustam jelatin kağıdını nereye takacağımı tam olarak anlayamadım scart girişinemi :silent::p

yok abı tv nın arkasında jak gırısı gıbı bı yer var oraya takıcaz herhalde evde sıgara olmadıgı ıcın denıyemedım ben hayla

banko portekiz alır maçı. 100 milyon basıcam. 55 lira net kazanç

banko portekiz alır maçı. 100 milyon basıcam. 55 lira net kazanç

pes yaaaa git kendine portekiz topici ac ozaman

abi sifre ıstemeyecekmıs karanlık ekan gosterılcekmıs

hee buldum haberı buyrun
http://spor.mynet.com/sporhaber/det...2757520665&ref=flashfutbol&date=06Haziran2008

hadi yaaaa kotu olmus sifre mifre derse dedigimi yaz belki işe yarar yoksa mac yayını yapan bir kafenin yolunu tut sen simdiden :cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ya dedem bile yaptı . adam izliyo maçı ben yapamadım
gerçi bende digiturk var da içerde peder izleyemiyo. izlemesin de :)
beceremedim de ayarları.
neyse. kadroda mevlüt diye biri war. ya da ben yanlış duydum. kimdir o eleman :)

ya dedem bile yaptı . adam izliyo maçı ben yapamadım
gerçi bende digiturk var da içerde peder izleyemiyo. izlemesin de :)
beceremedim de ayarları.
neyse. kadroda mevlüt diye biri war. ya da ben yanlış duydum. kimdir o eleman :)

tek santrafor cıkıcak dige duydum bakalım gorcez iyimi kotumu

Forumdan Uzaklaştırıldı
kim çkarsa çıksın alsınlar maçı
kupon yatmasın..:)

hocam bu işler fatih terimle yürümez, karşında ronaldo ve deco gibi yıldızlar var, senin defasında servet ve gökhan zan var, arada 5 dünya kadar fark.. bizde isteriz kazanmasını ama yok defansçımız yok.

hocam bu işler fatih terimle yürümez, karşında ronaldo ve deco gibi yıldızlar var, senin defasında servet ve gökhan zan var, arada 5 dünya kadar fark.. bizde isteriz kazanmasını ama yok defansçımız yok.

zamanında gs içinde öle demişlerdi bizim defansdan cok biraz inanca ihtiyacımız var dogru tamam alır 5 atarız dige ucmuyorum 7 yasından beri spor yapıyorum ve simdi spor akademisinde okuyorum aralla beraber bende biliyorum aynı yıldızları ama hiç olmassa bu gunde banko portekiz dige cıkısmaya gerek yok biz arkasında duralımda Turkıyemizin gerisini onlar hallederler genede 21-45de gorucez umarım yenerler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar