Et döner mi , tavuk döner mi.....

Dönere ketçap mayonez sıkanların ağzını burnunu dağıtasım geliyor.

Tam ben diyecektim. O nedir arkadaş yaaa. Her ota mota ketçapla mayonezle dalıyor millet.

Çok seviyorsanız eğer ekmek arası ketçap mayonez yiyebilirsiniz. Ama bir yemek yiyecekseniz damağınızda o yemeğin tadını bozacak başka birşey olmamalı.

Kısacası Et döne Tavuk döner Gün gelir Hesap Döner.

sanırım bi bu konuya değinmemiştik...o da halloldu vesselam...

Tavuk döner yerim arkadaş ona göre bizde arkadaşlarımız bilelim :D Yarın bigün seninle tavuk döner yemek zorunda değilim demesin :D :mrgreen:

Moderatör
Ybr 125 mi Cbf 150 mi sorusuna yıllar sonra nihayetinde cevap bulamayacağını anlayan MT, yatarak mı uzanarak mı tv izlediğimizin sorgulanmasının ardından, şimdi de büyük bir heyecanla gıda sektörüne el attı.
Ne bulursam yerim tarzındaki açıklamalardan endişe duyan yetkililer, dünyanın en büyük sorunu obeziteye dikkat çekerek, fokların da çok yanlız olduğunu belirterek toplantıyı terk ettiler.

Ybr 125 mi Cbf 150 mi sorusuna yıllar sonra nihayetinde cevap bulamayacağını anlayan MT, yatarak mı uzanarak mı tv izlediğimizin sorgulanmasının ardından, şimdi de büyük bir heyecanla gıda sektörüne el attı.
Ne bulursam yerim tarzındaki açıklamalardan endişe duyan yetkililer, dünyanın en büyük sorunu obeziteye dikkat çekerek, fokların da çok yanlız olduğunu belirterek toplantıyı terk ettiler.

:mrgreen::queen:

Sebep ?

Sizemi kaldı insanların damak tadı ?
Ben şahsen sıkıyorum ikisinide , beni görürseniz o halde çekinmeyin gelin ağzımı burnumu dağıtmaya.
arkadaşım tabiki herkezin kendine has bi damak tadı var...ama...her yemeğinde kendine has bi rütüeli var...
şimdi dönere balığa vs vs ketçap mayonez filan sıkılmaz kendine has bi sosu olur o dökülür...ben böyle seviyom nolcekki deyip memleketin kültürünün içine etmeninde bi alemi yok...ama velhasıl kelam sevende sever ama yakışmaz yani kabul etmek lazım...

ilişkim varsa tavuk döner
ilişkim yoksa tavuk döner

kürt arkadaşlarlaysam tavuk pilav :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar