Espresso ve Cyan'dan özür diliyorum.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Arkadaşlar uzun zamandır attığım mesajlarda Vstrom 650 almak istediğimi belirtmiştim. Hatta Cyan ve Espresso'ya bayağı salça olmuştum ancak elimde olmayan sebeplerden dolayı (kimse Vstromunu satmıyor yada bana satmıyor bilemedim) Honda NC 750 X almış bulunuyorum.
Bu sebeple ilgili arkadaşlardan özür diliyorum ve fotoğrafları ekliyorum. Kusuruma bakmayın.

Hayırlı uğurlu olsun, tekeriniz düz bassın. Bence ikisi de sorun etmez böyle şeyleri (y)

Köfte yemek için değil ama sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum. Geçen senelerde satış müdürü olarak çalışırken her sene 1 hafta tüyap fuarında görevli olurdum. Gündüzleri fuarda akşamları otelde olurdum. Fabrikaya geçince yılda bir iki gün ancak istanbul'a gelebiliyorum. O da yönetim ile toplantılar olunca . Onda da kalamıyorum. Aancak bir ara ayarlama yapıp tanışmaya ve köfte yemeye geleceğim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Köfte yemek için değil ama sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum. Geçen senelerde satış müdürü olarak çalışırken her sene 1 hafta tüyap fuarında görevli olurdum. Gündüzleri fuarda akşamları otelde olurdum. Fabrikaya geçince yılda bir iki gün ancak istanbul'a gelebiliyorum. O da yönetim ile toplantılar olunca . Onda da kalamıyorum. Aancak bir ara ayarlama yapıp tanışmaya ve köfte yemeye geleceğim.
Ben İstanbul'dan Trakya'ya taşındım, Tommy izmir'e taşındı, dağıldık, ama yine de fırsat buldukça bir araya gelip birlikte sürüyoruz. O zamanlar köf yemek için 150km sürdüğümüz yer şimdi bana 20km, ben de yol yapmış olayım diye Çatalca'ya kadar ters yönde sürüyorum.

Motosikleti
yok:(
Bu motoru almadan yarım saat önce vstrom için pazarlık ettim ancak satıcı ile anlaşamadım. Buda çok uyguna geliyordu. Aldım.
V-Strom'un fiyatları şu an biraz saçma bir yerde bende bakıyorum ama bu parayı v-stroma vermek düşündürüyor.
Bu motorun aksesuarlarını söküp mü verdi satıcı

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Arkadaşlar uzun zamandır attığım mesajlarda Vstrom 650 almak istediğimi belirtmiştim. Hatta Cyan ve Espresso'ya bayağı salça olmuştum ancak elimde olmayan sebeplerden dolayı (kimse Vstromunu satmıyor yada bana satmıyor bilemedim) Honda NC 750 X almış bulunuyorum.
Bu sebeple ilgili arkadaşlardan özür diliyorum ve fotoğrafları ekliyorum. Kusuruma bakmayın.

Hayırlı uğurlu olsun dostum. Güle güle kullan, sağlıkla, keyifle sür.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim. 🙏

böyle tek tek özür diliyorsanız, bir özür de benden dileyin. bu mereti yolda falan görünce keyfim kaçıyor. ne viraja girer, ne fren yapınca durur, ne gazı açınca gider... arabayla giderken nclileri sıkıştırasım geliyo hehe, güle güle kullanın, nazar değmesin. en azından AZ YAKIYO :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar