Espresso ve Cyan'dan özür diliyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Hayırlı olsun. Sağ gösterip sol vurdunuz yani. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun, kaç para, kaç model, kaç km, tramer kaza var mı ?

yaz şunları da biraz eleştirelim, pahalı almışın onu alacağına sunu alsaydın keşke falan yazalım.

39 binde 2014 model. 320 bin tl ye aldım. Çanta vs yok. Çanta demirleri var. Sadece sol motor kapağında sürtme var. Tramer , kaza yok. Sanırım garaj girişlerinde elcik kenarları kapıya sürtmüş. Ufak tefek izler var. Sis farları ve koruma demiri var. Lastikler yeni. Bütün sıvılar yeni. Radyatör koruma ve egzos koruma var. Genel anlamda gözüme iyi göründü.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Estağfirullah :D

Motorunuz hayırlı olsun, güle güle, kazasız / belasız / arızasız uzun kilometreler boyunca keyifle kullanın inşallah.

39 binde 2014 model. 320 bin tl ye aldım. Çanta vs yok. Çanta demirleri var. Sadece sol motor kapağında sürtme var. Tramer , kaza yok. Sanırım garaj girişlerinde elcik kenarları kapıya sürtmüş. Ufak tefek izler var. Sis farları ve koruma demiri var. Lastikler yeni. Bütün sıvılar yeni. Radyatör koruma ve egzos koruma var. Genel anlamda gözüme iyi göründü.

offfff abi sen naptın ya ?

yaa keşke bize danışsaydın.. :(

neyse, sağlıl olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun.... İlk taşı ben atayım Burağın motorunu alsaydın keşke...:cool:
:)

motorumu satmıyorum artık Alp,

ama 420 veren olursa bi düşünürüm. .

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Şans getirsin, güvenle keyifle kullanın.
Bir şeyi merak ettim. V Strom için sahibi ile anlaşamadık demişsiniz. Bunla alakalı biraz detay verir misiniz motora dair bilgiler ve rakamsal konularda.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayırlı olsun, bol köfteler yiyeceğin turların olsun. :)

320 bin. vay anasınını ya. 11 yaşında bir nc 750

neyse...

olan olmuş artık..

Motosikleti
Yamaha Mt-10
Hayırlı olsun nc750 İstanbul çalıştığım bir kurye şirketinde kullanıyordum 2 seneye yakın kullandım keyifli ve yakıt cimrisi bir motor kazasız belasız kullanmak nasip olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar