Espresso, Ezio41, Garip, Mustafa, Kerem34_, Cyan, Gurcanozturk, Tommygun ve ben :)

Herkese Selamlar,

Bu sefer Gebze/Kocaeli buluşmalı, feribot ile Yalova'ya geçip Bursa'ya bir "merhaba" deyip geri döndüğümüz bir rotamız vardı ..

Başlangıç olarak "İdo Eskihisar Feribot" iskelesinde Buluştuk (Gebze/Kocaeli)

Buradan feribota binip "Topçular Feribot" iskelesinde indik (Çiftlikköy/Yalova) Ezio41 ve Garip ile burada buluşarak rotamıza başladık ..

Çınarcık Sahili / Armutlu / Fıstıklı / Narlı derken Bursa-Gemlik yaptık, sonra da haritada gösterildiği şekilde Bursa'dan Yalova'ya feribota binmek için geri döndük ..
---------------------
Katılımcılar;

Espresso (X-Max 250)
Ezio41 (Diversion F)
Garip (Joymax Z 250)
Mustafa (Cbr 500R)
Kerem34_ (MT 25)
Cyan (Cb 500F)
Gurcanozturk (Forza250)
Tommygun (Er-6F)
Gökhan_Aygün (Cbr 500R)
---------------------
Rota Görseli

---------------------
Rota Bilgisi
https://www.google.com/maps/dir/Ta%...3acdd6225!2m2!1 d29.4332315!2d40.6897519!3e0
---------------------

---------------------
Yolu merak edenler için video aşağıdaki gibidir

Ek olarak; Bir önceki videolarda dikkatimi çeken " okanbagiscan, cemmoto41, oktayakgoz, Kural [Z], F54 " gibi üyeleri de ileride aramızda görmek isteriz.

berk_cglr kardeşim sana sarı kart verdim, sebebini biliyorsun ama yine de başımızın üstünde "cıbılduck" ile yeriniz var :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel buluşma ve gezi olmuş. Tebrikler. :cat:

Xj6 hemi de grenajlı xj6 gören masum köylü. Tekrardan hepimizin eline ayağına sağlık.

Kocaeli İl Temsilcisi
Eline sağlık kardeşim çok güzel gezdik :p MT yavaş yavaş eski haline kavuşacak umarım:)

Motosikleti
Yok
Ilk basta motosiklet sayisindan dolayi cekincelerim olsa da guzel etkinlik oldu. Amac gezmek, tanismak, yemek yemek oldugu surece ben gelirim :))

@gokhan videolar ve sohbetin icin,
@tommygun liderligin ve kendin kaybolup bir de bize "kayboldunuz" dedigin icin :))
@Ezio41 mutevaziligin icin,
@Garip katilip biz sefil scootercilari yalniz birakmadigin icin,
@Loris yillanmis anilariniz icin :)
@espresso geride kalan beni yalniz birakmadigin icin,
@Kerem34_ genc yasindaki olgunlugun ve ara gazlarin icin :))
Mustafa (henuz forumda yok, olacak) katilimin ve sohbetin icin, (o da kayboldu ayrica :p)

Hepinize tesekkurler arkadaslar, guzel bir pazar gunuydu benim icin.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
yutube bizim skuter'lara torpil geçmiş. :)
Espresso video izlemiyor, ona da izleteyim demiş sanırım.

Güzel geziydi. kaza bela olmadı, kimse apaçilik yapmadı, kimse niye geride kaldın niye ileriye ileriye yardırdın da demedi, çok eğlenceli oldu.
Bu geziden sonra honda sitesinden bu x-adv de nasıl bişeymiş diye bakmaya başladım. :queen:

Motosikleti
Yok
yutube bizim skuter'lara torpil geçmiş. :)
Espresso video izlemiyor, ona da izleteyim demiş sanırım.

Güzel geziydi. kaza bela olmadı, kimse apaçilik yapmadı, kimse niye geride kaldın niye ileriye ileriye yardırdın da demedi, çok eğlenceli oldu.
Bu geziden sonra honda sitesinden bu x-adv de nasıl bişeymiş diye bakmaya başladım. :queen:

Evet, video gorselinde (thumbnail) ben mal mal bakmisim "noluyo la" diye, evet video gorselindeki suratsiz benim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB125F
Keyfiniz ve dostluğunuz daim olsun inşallah :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese Selamlar,

Bu sefer Gebze/Kocaeli buluşmalı, feribot ile Yalova'ya geçip Bursa'ya bir "merhaba" deyip geri döndüğümüz bir rotamız vardı ..

Buradan feribota binip "Topçular Feribot" iskelesinde indik (Çiftlikköy/Yalova) Ezio41 ve Garip ile burada buluşarak rotamıza başladık ..

Çınarcık Sahili / Armutlu / Fıstıklı / Narlı derken Bursa-Gemlik yaptık, sonra da haritada gösterildiği şekilde Bursa'dan Yalova'ya feribota binmek için geri döndük ..
---------------------
Katılımcılar;

Espresso (X-Max 250)
Ezio41 (Diversion F)
Garip (Joymax Z 250)
Mustafa (Cbr 500R)
Kerem34_ (MT 25)
Cyan (Cb 500F)
Gurcanozturk (Forza250)
Tommygun (Er-6F)
Gökhan_Aygün (Cbr 500R)
---------------------
Rota Görseli
[url]https://i.hizliresim.com/m63lgwy.JPG[/url]
---------------------
Rota Bilgisi
https://www.google.com/maps/dir/Ta%...3acdd6225!2m2!1 d29.4332315!2d40.6897519!3e0
---------------------
[url]https://i.hizliresim.com/r1bia3a.JPG[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/pir53y2.JPG[/url]
---------------------
http://www.youtube.com/watch?v=xMB6s3zEU-I

Ek olarak; Bir önceki videolarda dikkatimi çeken " okanbagiscan, cemmoto41, oktayakgoz, Kural [Z], F54 " gibi üyeleri de ileride aramızda görmek isteriz.

berk_cglr kardeşim sana sarı kart verdim, sebebini biliyorsun ama yine de başımızın üstünde "cıbılduck" ile yeriniz var :)

Gokhan,acilen dizliklerden kurtulman lazım :) Gurubun karizma puanını cok feci dusuruyo yapmaaaa..

Hırbonen, halbuki senden tam puan almak için bellik bile takmıştım :)

Fakat içine takabilirim aslında bak bu da bir alternatif.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hırbonen, halbuki senden tam puan almak için bellik bile takmıştım :)

Untitled.jpg

farkı goruyomusun, acilen pantalon alıyosun veya içene tak :)

Motosikleti
Rsv4+D250
Yollar ve muhabbet acaip keyifli olmuş umarım bir dahakine katılacağım, dün sabah gördüm ezio41 in davetini hemen plan yaptım gelmek için biraz gazı açar yetişirim dedim fakat sonra bir baktım ne ben müsaitim ne benim motor dedim bir daha ki sefere :( .

Ohooo yine bize haber veren olmamış :) Hangi gün yaptınız geziyi.Pazar günü bende eğitime katıldım.Eskihisar iskelede saat 7:00 de Sağda 30 motor vardık.Onlarlaydım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar birbirinin sürüş stilini çok iyi bilmeyen 9 farklı sürücü, farklı tipte motorlar ve hakim olmadığımız bir güzergah ile azıcık risk aldık.. Gün çok keyifliydi ama kazasız belasız dönmüş olmamız daha da mutluluk verici. Site üzerinden muhabbetimizin olduğu espresso, Garip, Kerem34_ ve de dışarıdan gelen Mustafa ile yüzyüze tanışıp makara yapmak, beraber sürmek çok güzeldi. Gökhan eline emeğine sağlık videon harika olmuş, ölümsüzleştirmiş gezimizi. O sondaki Ktm olmasa daha da güzel olacaktı, hakikaten kuvvetli bir motor ve eğitimli,iyi bir sürücü birleşince bize de arkadan aval aval bakmak kalıyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------

https://i.ibb.co/M7BcWTJ/Untitled.jpg

farkı goruyomusun, acilen pantalon alıyosun veya içene tak :)

Acilen kilolar verip pehlivan imajımdan kurtulmam lazım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkese Selamlar,

---------------------
Katılımcılar;

Espresso (X-Max 250)
Ezio41 (Diversion F)
Garip (Joymax Z 250)
Mustafa (Cbr 500R)
Kerem34_ (MT 25)
Cyan (Cb 500F)
Gurcanozturk (Forza250)
Tommygun (Er-6F)
Gökhan_Aygün (Cbr 500R)
---------------------
Rota Görseli
[url]https://i.hizliresim.com/m63lgwy.JPG[/url]
---------------------
Rota Bilgisi
---------------------
[url]https://i.hizliresim.com/r1bia3a.JPG[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/pir53y2.JPG[/url]
---------------------
http://www.youtube.com/watch?v=xMB6s3zEU-I

Güzel gezi olmuş, keyifle izledim. Forumda bu tarz etkinlikler görmek çok hoş. :)

Ben çift mafsallı dizliği pantolon altına giydim, az kalsın pantolon cart diye yırtılıyordu :mrgreen: Muhtemelen sizdeki dizlik sorun çıkarmayacaktır. Mafsallı olanlar biraz iri oluyor. :)

Pantolon içine-altına giyilebilen dizlik önerisi olan var mı ?

Motosikleti
Yok
Ohooo yine bize haber veren olmamış :) Hangi gün yaptınız geziyi.Pazar günü bende eğitime katıldım.Eskihisar iskelede saat 7:00 de Sağda 30 motor vardık.Onlarlaydım.

Benim hatam, telafi ederiz. Biz gec ciktik, 10:00'da Eskihisar'da idik. Aslinda daha erken cikip daha fazla muhabbet daha fazla yemek yapmamiz lazim :)

Arkadaşlar birbirinin sürüş stilini çok iyi bilmeyen 9 farklı sürücü, farklı tipte motorlar ve hakim olmadığımız bir güzergah ile azıcık risk aldık.. Gün çok keyifliydi ama kazasız belasız dönmüş olmamız daha da mutluluk verici. Site üzerinden muhabbetimizin olduğu espresso, Garip, Kerem34_ ve de dışarıdan gelen Mustafa ile yüzyüze tanışıp makara yapmak, beraber sürmek çok güzeldi. Gökhan eline emeğine sağlık videon harika olmuş, ölümsüzleştirmiş gezimizi. O sondaki Ktm olmasa daha da güzel olacaktı, hakikaten kuvvetli bir motor ve eğitimli,iyi bir sürücü birleşince bize de arkadan aval aval bakmak kalıyor :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------

Sayı arttığında ikiye bölünüp 10 dakika aralıkla çıkmak lazım.Buluşma noktasında buluşulur.Zaten aynı anda 20 motorlu konvoy yapmak hem keyifsiz hem sıkıntılı.

Son düzenleme:
Motosikleti
Yok

Sayı arttığında ikiye bölünüp 10 dakika aralıkla çıkmak lazım.Buluşma noktasında buluşulur.Zaten aynı anda 20 motorlu konvoy yapmak hem keyifsiz hem sıkıntılı.

O da mantikli bir cozum, benim derdim sohbet/tanisma/gezme zaten. Ortada bulusulur :)

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Ya yok mu Antalyada şöyle bi ekip? Beyler gözünü sevim kişiler yapın da gezelim :queen:

O da mantikli bir cozum, benim derdim sohbet/tanisma/gezme zaten. Ortada bulusulur :)

Eeee yeme yokmu.Ben Tommygun sağlam yer gibi gördüm resimlerden.Benim bir arkadaşımın babası Sivasta hayvan yetiştiriyor yazın full yaylada.Kendide aşçı.Burdan bir ekip ayarlayıp Sivasın yayalalarına çıkıp kuzu çevirme yaptıralım Tommgun tek başına bir kuzu yiyecek potansiyelde.Yaylada temiz havada. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar