- Konu Yazar
Arkadaşlar öncelikle motorum honda cbr 125 r 2005 model ilk motorum olduğu için küçük ile başlamayı uygun gordum motorumu ucuza aldım biraz tamir masrafı olucaktı tabi bende arkadaş tafsiyesiyle motorcu bir arkadaşa gittim ismini arkadaşım aracı olduğu için söylemek istemiyorum beceremedi saçma sapan yapıp elime verdi motorumu çalışan aksamı bile şuan bozulmuş durumda.
Arkadaşlar sizden ricam
1.si bana eskişehirde kaliteli bir usta adresi verirmisiniz.
2.si şanzımanında sorunum var motorun herşey normal gidiyorum ışıklara geldiğimde boşa alamıyorum motoru bu nedendir ve nasıl çözebilirim
3.sü yağ ve benzin olarak ne onerirsiniz
4.sü ön konsol aksamına krom kaplamayı düşünüyorum nereden temin edebilirim
5.si honda cbr 125r yedek parçası mesela hava filitresi gibi parçaları nereden bulabilirim
son olarak motor bakımı hakkında bana düşen nelere var bilmiyorum.
Arkadaşlar yeni bir motor sahibi olduğum için tecrübe sahibi arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var yardım ederseniz cok ama cok sevirin şimdiden tesekkurlerimi iletiyorum saygılarımla...
Arkadaşlar sizden ricam
1.si bana eskişehirde kaliteli bir usta adresi verirmisiniz.
2.si şanzımanında sorunum var motorun herşey normal gidiyorum ışıklara geldiğimde boşa alamıyorum motoru bu nedendir ve nasıl çözebilirim
3.sü yağ ve benzin olarak ne onerirsiniz
4.sü ön konsol aksamına krom kaplamayı düşünüyorum nereden temin edebilirim
5.si honda cbr 125r yedek parçası mesela hava filitresi gibi parçaları nereden bulabilirim
son olarak motor bakımı hakkında bana düşen nelere var bilmiyorum.
Arkadaşlar yeni bir motor sahibi olduğum için tecrübe sahibi arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var yardım ederseniz cok ama cok sevirin şimdiden tesekkurlerimi iletiyorum saygılarımla...