ESKISEHIRDEN UZUCU BI KAZA HABERI

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar bugun okulda duyduguma gore eskısehırde 251 MZ ıle ıkı kısı kaza yapmıs.surucu artcıyı korkutmaya calısırken beton dırege carpmıslar.hıcbır koruması olmayan surucu :pr: :pr: olay yerınde hayatını kaybetmıs.yıne korumasız olan artcı :pr: :pr: ıse yasam mucadelesı verıyomus.ve suratı sız dusunun= motorun tekerlekleri harıc gerı kalan kısmını 2 cuvala koyup kaldırmıslar.burdan hayatını kaybeden arkadasa allahtan rahmet,yasam mucadelesı vern arkadasa da acıl sıfalar dılıyorum.yarın gazeteden ayrıntıları okuruz heralde.

Olayı duyduk , ama olup bitenleri bilmiyoruz.
Yarını bekliyoruz.
Gazetelerde okuruz...

Allah rahmet eylesin. Motor bu sakaya gelmez arkadaslar. Herkese dikkatli sürüsler dilerim

koruma tehlikeli sürüş ve sonucu karşımızda
bu olayı hiç anlamıyorum arkanda artçın var ve tehlikeli oyuncağın tehlikesini ona göstermek için show yapıyorsun birde olmaz böyle ne oldu bir ölü bir ağır yaralı
her zaman söylerim arkamda birisi varsa daha dikkatli olmaya çalışırım ve çoğu zamanda artçı almamaya bakarım başkasının hayatını sona erdirmeye hakkım yok
ölene allahtan rahmet diliyorum diğer arkadaşta iyileşir umarım

Moderatör (forrap)
Allah rahmet eylesin...Artçıyada allah tez zamanda şifalar versin.

allah rahmet eylesin ne diyeyim gece gece moralim bozuldu allah ailesine sabır versin artçıda inşallah cabucak iyileşir :salut:

çok üzücü arkadaşlar daha dikkatli olmalıyız motorla şaka olmayacağını birkez daha kötü bi şekşlde ıspatladılar başımız sağolsun :salut: :salut: :salut:

offff ya offf...
neredeyiz daha..
bilinçlenmek bu kadar zormu.insanlar korunma malzemelerini süs için mi taktığımızı zannediyorlar.
anlaşılması bile zor.
kardeşime ALLAH tan rahmet diliyorum.

MaLesef bazı insanLarın eLinde motosiklet bir ölüm aracına dönüşüyo.Biraz önce turlarken yamaha YBR ye binmiş 3 kişi yanımdan öle bi geçti ki... ne kask ne bşe...

powerbyaydin' Alıntı:
her zaman söylerim arkamda birisi varsa daha dikkatli olmaya çalışırım ve çoğu zamanda artçı almamaya bakarım başkasının hayatını sona erdirmeye hakkım yok
ölene allahtan rahmet diliyorum diğer arkadaşta iyileşir umarım

Aynı görüşteyim.

Doğduğum şehirden üzücü bir haber :pale: Allahtan ölene rahmet yaralıyada şifa dilemekten başka ne gelir elden. :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah rahmet etsin. kurtulan arkadaşa da acil şifalar dilerim.
tedbir öncelik, mutlaka

yok abi bu hayatın gerçeği...bize bişey olmaz mantığı...biz çok dikkat etsek nolucakki...hadi tüm techizatın tamam...ama adam sana çarpmış yolunda giderken...öyle kazalar gördümki...ne kask ne techizat kurtarıyor...allah bize böyle şeyler yaşatmasın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gerçekten çok üzücü bir olay,hakikaten b...k yoluna gitme olayı yani :pr: keşke olmasaymış ama herkese ders olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar