eskisehirden selamlar

oncelikle tum foruma ilk mesajimla merhaba demek isterim. Eskisehirde yasiyorum ve motorsikletten pek anlamıyorum. (insallah zamanla kendimi geliştireceğim) basit bir motorsiklet alacağım ama iki kişi toplam 150 kg ram rahatça gidebilecek bir şey arıyorum. bütçemde 5-6 bin civarında ne yapcam pek bilmiyorum. Tabi şeklide iyi olmalı işte aramaktayız 😉

Aramıza hoşgeldin. Eger torunları derinlemesine incelersen sevebilecegin birçok motorun artı eksi yönlerini gorebilirsin. Sonra da karar vermek sana kalmış. Bütçeden ekipman da dahil mi? Ekipmanı ve ehliyeti aldıktan sonra motora harcayabilecegin para ne kadar asıl önemli olan o

hoşbulduk hocam 😃 aslnda bütçem her sey dahil olarak dusunuyorum. benim icin onemli olan yokus bayirda toplam 140 kg da skntı cikarmayacak hos bir urun. ben 27 yasindayim ehliyetimde var otomatik almak istiyorum esasende. kymco 125 agility kullanmisligimda var cokta hosuma gitmisti 4500 e gordum gecenlerde ne dersiniz? gucu yeter mi iki kisiye? nisanlimla gezecegiz 😃😃😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar