Eskişehir ve motosiklet?

Başkan,erzurumdada kaldim orada kuru ayaz yok,kar yagsin yagmasin ayaz olmaz,eskisehirde çivi gibi ayaz olur,tokatlar adami :)

Hocam sabahları işe gitmek için 6.30-7 gibi motorla 120 km yol yapıyorum.En az 5-6 defa durmam gerekiyor uzuvlarımı hissetmem için.Son yapılan barajlardan sonra buranın da iklimi çok değişmiş diyorlar.

Başkan,erzurumdada kaldim orada kuru ayaz yok,kar yagsin yagmasin ayaz olmaz,eskisehirde çivi gibi ayaz olur,tokatlar adami :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

Asil alaska eskisehir,erzurum yari alaska :)gelirsen buralara,zaten ayaz savurur seni erzuruma..

Ben kamyon şoförüyüm. İç piyasaya çalışırken her yeri gördüm. Biliyorum o ayazı. Aksaray'dada var. 3 sene Kütahya'da yaşadım ordada gördüm. Kütahya'da içlik üstüne pijama üstüne pantolon giyerdim. Bele kuşak ayağa çift çorap. Üst kısım lahana gibi. :D

Önlem alınır yani. Göğüs kısmına gazete doldurmak güzel önlem mesela. Karşıdan gelen soğuğu keser.

Kullanma hevesin olduktan sonra 12 ay sürülür. Ben kütahya da yaşıyorum. Eskiden 1 metre kar varken sürerdim. Lastiklere debriyaj telinin dışını sarar buzda falan kullanırdım. Rüzgar almayan elbise gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar