Eskişehir Tamirci Sorunu

Arkadaşlar merhaba eskişehirde tavsiye edebileceğiniz bir motosiklet tamircisi var mı? Motosiklet Hyosung Gv250 Efi.Hani şu işini hakkıyla yapanlardan müşterisini mağdur etmeyen tamircilerden yardımcı olursanız çok sevinirim şuan ki servisim sanırım benim motosikletimden anlamıyor ve gün geçtikçe ben tükeniyorum.

Uzak gelmez ise Kütahya/Çavdarhisarda bi ustamız var. Ustadan ziyade zanaatkardır kendisi. 140 km uzak demez ise hem tanışır hemde yapılan işten memnun kalmanın tadına varırsın.

dostum kütahya biraz uzak eskişehir içinde olsa benim için daha iyi olur ama genede teşekkürler.

Dostum Kanal 26 çemberinden Gaffar Okan'a dön eski mezarlık yeni haliyle park olması lazım oraya gelmeden sokağın sonlarına doğru solda bir abimiz var orayı önerebilirim.
Kendisi de çok iyidir elinden de bir çok motor geçmiştir ama yapamayacağı bir iş bile olsa gerekirse işinde usta başka bir yere yönlendirir yani diğer ustaların aksine bilmediği şeyi kurcuklamaz.
Oraya gittiğinde sorununun çözüleceğine eminim.

Dostum Kanal 26 çemberinden Gaffar Okan'a dön eski mezarlık yeni haliyle park olması lazım oraya gelmeden sokağın sonlarına doğru solda bir abimiz var orayı önerebilirim.
Kendisi de çok iyidir elinden de bir çok motor geçmiştir ama yapamayacağı bir iş bile olsa gerekirse işinde usta başka bir yere yönlendirir yani diğer ustaların aksine bilmediği şeyi kurcuklamaz.
Oraya gittiğinde sorununun çözüleceğine eminim.

dostum söylediğin yerin tam olarak ismi nedir acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar