[Eskişehir - MT]

Hayırdır Sinan abi ne sinirlendin yaw???:silent: Hak etmiş ib... ben evdekilere acıdım...

nie bu kdr kızdın yaw?=?
2525252525

arkadaslar sınan abıyle takılmayana anlamaz sınan abının normal hareketlerı sız bızı dusunun bıde annemı gormuyom onu gordugum kadar :d

bu ib...yle ben 2000 broadway'im varken kapıştık tamammı. sona polis yakaladı bizi şimdiki hal'in orlarda çevirdi. dedi "hayırdır arkadaşlar ne bu hız nereye yetişceniz.":p dedim "arabaları deniyoz" ama ben brodway'le 150 vuruyom tüplüyken eski doğumevi'nin önünden asılmıştık gaza. eleman benle d..k geçiyo bi arkama dolanıyo bi sağımdan dürtüyo slalom yapıyo yani... neyse polis bize o zamanın parasıyla birer 119ar milyon kesityi. elemanın o zamanda ehliyeti yoktu... tanış olduk çocukla sonra... sona sona nolduysa koptum çocuktan ben .zengin zübbesiydi. atatürk cad. bizi tanırdı o zaman beyaz renoyla 407 diye. çok yarışıyoduk biz :bounce: o zaman da kaza yapmıştı bu. ışıkta duramamış arkadan girmişti birine bu artık kaçıncı bilmiyom. bu elemanı görürseniz kenara kaçın valla motor filan dinnemez gazı kökler bu.

beni kızdıran içerdi de gaza da basardı ib.. :) busefer ev durdurmuş işte...:farao::farao::farao:

yokyok 407. 607 kızılcıklıda kanatlı'nın karısında var 922 plaka mavi. :) bu 407cc gti tipi yani...
bunun bi önceki versiyonu işte
Peugeot_407coupe-80-1024.jpg

ne diyyeim sinan ab i bütün sosyeteyi biliorsun,, senden de şüphelenmeye başladımm,,
ne ayaksın senn bakayımm :queen:

ya adamım taksideyken kulağımız delikdi biraz. kendimiz de dalıyoduk piyasaya.daha neler var da anlatmıyım forumdan atarlar yoksa :mrgreen: o zaman 2 araba vardı. şahin taksideydi, broadway bendeydi:p lpg o zaman şimdikinin parasıyla 35ykr idi. nolcak 5 milyona dünya yakıt oluyodu akşama kadar geziyodum saatlerce. şimdi de ucuz lpg ama bu seferde araba yok :pr: hacının torosla idare ediyok:pale: yakında olcak ama. babam bişeyler sölüyo :)

lpg li araba var agammm, sen araba de. eray da 180 i görmüştük, ya . çıkalım ank, yoluna bakalım bizim emektar kaç basıor muş bi görelim,, :wiinkk:

olmaaaz bi kere yedim ceza bidaha yemem.sultandereye doğru gideriz belki. otocenterin ordan döndükmü asıl :)

yer zaman mekan önemli değil,, bari yılbaşından önce yapalımda cezalar da artmamış olur yersek eski tarifeden yeriz :queen::mrgreen:

iyi geceler arkadaşlar ne var ne yok nasılsınız
nerede bu millet nerde bu mt yaw hiç bi allahın kulu yok yollarda?
korkmaya başladm kendimden yaw(tek deli benmiyim die)
ama biliyom var 3 5 tane daha kıyıda köşede :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
görüşmek ümidiyle...

hamzaaaa

oğlum lazımsın bi çık la motoru nettin
?

ne adamsın yaa. :queen::queen::queen::queen:

hadi iyi geceler mt. birsürü adam var okuyan biz varız tek yazan :pr:

iyilik durmuş abi en son görüştüümüzden beri bi değişiklik yok. :) yalnız nargile nin tadı hala ağzımda biz mekanı orası yapalım en iisi :cat:

iyi geceler arkadaşlar ne var ne yok nasılsınız
nerede bu millet nerde bu mt yaw hiç bi allahın kulu yok yollarda?
korkmaya başladm kendimden yaw(tek deli benmiyim die)
ama biliyom var 3 5 tane daha kıyıda köşede :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
görüşmek ümidiyle...

hamzaaaa

oğlum lazımsın bi çık la motoru nettin
?

Abi daha lastiği değiştirmeye bile götüremedim aynen yatıyo motor :mrgreen: yarın değil ertesi gün buluşuruz abim :cat: kafana kasktan başka bişi takma sen :wiinkk: :cherry::cherry::p:queen::queen::queen:

günaydın mt
hala kimseden çıt yok galiba öldü herkess
görüşmek üzere (inşallah)
:):mrgreen::cyclopsan:p:silent::pr::pale::salut::cherry::cat::rendeer::wiinkk::queen:::152::

emre top sakal yakışmış dayının...bora dostum bekle bizi geliyoz salona...hakan abiye söylersin artık....QUOTE]

tamam soylerim ismail ama bu seferde gelmezseniz hakan sizi ne yapar bilmem artık orasını :mrgreen:

bu emreyi görenler insaniyet namına bana haber versin hayırsız yok ortalıkda görünce kırıcam kafasını

nedir bu sessizlik esk mt nerde herkes ya valla kıllandım iice bi işler mi çeviriosunuz yoksa toplu mort mu oldu herkes ses verin yaw :silent:

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :cherry:

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :cherry:

Hayırdır Abi sıyırdında haberimiz mi yok :queen::queen:bi sessizliktir gidio esk mt de sonra durmuş abi bi giriş yapıo hmmmmmmmmmmmmmmmmmm die :mrgreen:Motorcuyuz işte hepimiz sıyırmışız ztn :queen::queen::queen::queen::rendeer:

torento1987-eskişehir- emret komutanım

yada
_torento1987
-burdaaaaa

Sağ Baştan Sayyyyy!!!!!::plus1::::144::::deliir::::deliir::::deliir:::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Laa süleyman :mrgreen: aynalar fiyata dahil mi?

23122006001ze2.jpg

Rahmetlinin gençliğini bilirim. :p O zamanlar aynaları vardı :cherry::cherry:

23122006004om8.jpg

500'e kadar sınır tanımaz bu makina. 250.5 lik MZ ve 124.8 luk DT'de gelebilir.
İkisini teke tek tokatlayacağı gibi, beraber de tokatlar :p

23122006007zy9.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar