[Eskişehir - MT]

yolun açık olsun kanka.Güle güle git,gel.Senin de bayramın mübarek olsun:rendeer:

Faruk Kütahya işi güzel olmuş.Paylaşımın için teşekkürler:cat:Vazo çinli değilde çinili olarak anılıyor olmasın:)

Şehitlerimiz için şu mübarek günde Allah'tan rahmet diliyorum.Onlar bizim Gururumuz!!!Rabb'im Vatana-Millete zeval vermesin
Herkese iyi sürüşler dilerim...

HERKESİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM.ALLAH HEP BERABER NİCE BAYRAMLARA ERİŞTİRSİN... (şimdiden yaziim de yarın hatlar yoğun olabilir:p)

Son düzenleme:
selam millet.burdan öncelikle siz dostlarımın ve tüm motorsiklet tutkunlarının ramazan bayramını kutlarım.Rabbim gönlünüze göre versin.kimisine r1 kimisine 600 rr,:p nasip etsinç bayramda görüşmek üzere.farınız ve yolunuz acık olsun.cüneyt ve yahya abi bozuklukları hazırlan bakem..el öpmeye gelcez..

phenemenon: yağmur yağarsa. bizde. iptal etçez..geziyi. eray la konuşayım. kalkış saatimizi.ve yeri. buraya yazarım

herkese iyi bayramlar. :rendeer:

bursa1li8.jpg

Alternatif güzergah bu! Şiddetle tavsiye ediyorum. :mrgreen:

Yol Notları :
* İznik'te şehir merkezinde köfteci var. 2 kişi ,1 er buçuk köfte + salata ve kaymaklı ekmek kadayıfı ile 19 YTL hesap ödeyip çıkabilirsiniz. :wiinkk:
* Gemlikten geçerken 10 km yakındaki Kumla'ya da uğramayı unutmayın.
* Ayrıca isteğe göre Kurşunlu, Mudanya güzergahından Bursaya geçebilirsiniz. Kurşunlu Mudanya arasındaki yamaç yolunda dikkat!!!
* Dönüşte Pazaryeri üzerinden gelebilirsiniz. Pazaryerindeki virajlı yol hem tehlikeli hem de son derece zevkli. Fakat geceye kalma ihtimali olabilir. O yüzden Mezitler üzerinden Bozüyük'e geçmek daha mantıklı olur.

Bugün kabristanlara ziyarete gitdim 1-2 de fotoğraf çekdim...ismail abi burda seni ilgilendirebi resim var!

Eskişehir MT başta olmak üzere tüm motosiklet aşıklarının Ramazan bayramı mübarek olsun ......:rendeer:

Akşam kafama esti okuluda astım bastım kütahyaya tıngır tıngır 80-80- geze geze gitdim çarşıyı gezdim çay içtim geldim...güzel oldu arada yapıcam böle atraksiyonlar fotoraflar ilk çektikdiklerim net çünkü daha üşümemişdim kütahya tabelasını çekeren donuyodum net çıkmamış:D:D:mrgreen::cherry:

bu ilk 2 fotorafdada gördüünüz betonlara oturdum sigara içiyorum adam koşa koşa geldi abicim sen napıyosun nerden geldinde ne zman yakdın sigarayı hepimizi havayamı uçurmak istiyosun oturduğun yerin altında depo var demezmi:):mrgreen::cherry: len dedim ölüyoduk az daha:cherry:

en son fotorafda çinli vazo lan budamı çin malı acaba çindenmi getirtmişler dedim ama değilmiş:)
çarşısı kalabalıkdı ama anladımki kütakyada bi BOk yOk!:mrgreen:bir dahakine bursaya fln gidice ya kütahya kesmedi:mrgreen:

gece gece kütahyaya gitmek hemde tek başına..eminim çok eğlenceli olmuştur..
aferim sana süper gezi!!!!

bursa1li8.jpg

Alternatif güzergah bu! Şiddetle tavsiye ediyorum. :mrgreen:

Yol Notları :
* İznik'te şehir merkezinde köfteci var. 2 kişi ,1 er buçuk köfte + salata ve kaymaklı ekmek kadayıfı ile 19 YTL hesap ödeyip çıkabilirsiniz. :wiinkk:
* Gemlikten geçerken 10 km yakındaki Kumla'ya da uğramayı unutmayın.
* Ayrıca isteğe göre Kurşunlu, Mudanya güzergahından Bursaya geçebilirsiniz. Kurşunlu Mudanya arasındaki yamaç yolunda dikkat!!!
* Dönüşte Pazaryeri üzerinden gelebilirsiniz. Pazaryerindeki virajlı yol hem tehlikeli hem de son derece zevkli. Fakat geceye kalma ihtimali olabilir. O yüzden Mezitler üzerinden Bozüyük'e geçmek daha mantıklı olur.

:rendeer::cat: sen bu işi biliyorsun volkan . sende gelsene bizle.:wiinkk::cat:

ewet eray ım . para önemli değil.:wiinkk:
bu arada saat. sabah 8.de. anadolu üniv. önünde. buluşalım. gelecek olursa. bilgilerinize. ben eray ı alıp orda. olurum .

bütün planlarım suya düşdü yauf!!cumartesi pazar bilecikde bursada ve eskişehirde yağmur var oysaki ne planlarım vardı:silent:

Ramazanın bereketi diyelimm...

Motosiklet sevenlerin binenlerin Tüm İSLAM aleminin Ramazan bayraamı mübarek olsun Allah tekrarına erdirmek nasip etsin Hayırlı bayramlar

evet ersinim tüm türkiyede saganak yagmur varmıs olum s.k parayı saka yapıyoz olm parayı dususnen mı var arkadaslar hafta sonu şehrimizde şehitlere saygı yürüyüşü varmıs eskısehır mt olarak katılsak nasıl olur

len faruk ne adamsın yaf:p iso byim dediği doğrudur arkadaşın sizi ilgilendiren bi foto bulunmaktadır:p
faruk geleceksen haber ver ona göre program yapacam.bursa md inegöle gelecekmiş bayramın 3.günü katılmam zor ama baakcaz.yarın dönme ihtimalim yüksektir.ona göre plan yapında beni boş bırakmayın zuhaaaa:p

bence güzergahta bilecikten pazaryerine ordan inegöle ordan istediğiniz yere gidin.pazaryerinden inegöle gidiş daha zevkli oluo....

herkesin bayramını kutluyorum

bütün planlarım suya düşdü yauf!!cumartesi pazar bilecikde bursada ve eskişehirde yağmur var oysaki ne planlarım vardı:silent:

Ramazanın bereketi diyelimm...

bazı arkadaşları "yol arkadaşları listesinden" çıkartmamgerekiyor galiba :silent:

bazı arkadaşları "yol arkadaşları listesinden" çıkartmamgerekiyor galiba :silent:

benimi çıkarkan zor çıkarırsın sen:mrgreen::cherry:

yauf umut yağmurr yağarsa naparım ben len ybr nin huyunu biliyon yada bakdım sabah yağmur yok yola çıkarım yağmur yağarsa ben bi petrola girerim sende petrole gelirsin döneriz esk e:):mrgreen::cherry: Nasıl yapsak ya ama %90 gelicem daha burda yağmur yok...

Umut Karar Değişdirdim Yarın 9 gibi yola çıkmayı düşünüyorum gene araşırız senle yedek eşya fln alıcam yawaş yawaş gelicem ama mezitlerde kamyon sıkışdırma ihtimali var:)oda işin macerası olur artık..

Son düzenleme:
Bir zamanlar burada bol gevezelik yapan arkadaşlar bir bayram mesajı bile yazmıyorlar farkındamısınız?????????:silent:
Kim mi :silent: onlar kendilerini bilirler ....
Ben mesajımı ortaya yazarım gocuğu olan yaralanır...:bounce::farao:

arkadaslar hafta sonu şehrimizde şehitlere saygı yürüyüşü varmıs eskısehır mt olarak katılsak nasıl olur

yağmur bile yağsa geziye tercih edilecek ve katılmaya değecek bir etkinlik....
Organize edilebilirse ben katılabilirim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar