[Eskişehir - MT]

Videolar da var. Onları önce convert edip, montajlayıp koyacam... :cherry:

ne montajı dion yaw....

montajlıosan taşan dalgaları montajla zuhahaha

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun
nice kandillere hepberaber inşallah

şuan rusyada bulunan bedrun(gökhan) abinin herkese selamı var.hepinizin kandilini kutluyor

Son düzenleme:
len emre:queen: ucuz kurtarmışın hee :) harikaymış valla gezi.
umut ne göbek o öle :cherry: motor göbek yapmış sende.gek ikimiz stadda koşu yapalım biraz :bounce:

ahanda... ybr'lere bak bee.rüyalarıma giriyo artık makineler. ne biliyim çok istiyom heralde...

iyi geceler arkadaşlar
nasılsınız tüm mt nin kadir gecesini kutlarım inşallah tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler diliyorum
ne var ne yok nasılsınız
epeydir görüşemiyoz
pek ii takip edemiyorum bu rayı yoğun iş temposundan dolayı ama az kaldı bitecek :)
görüşmek üzere
selam ve saygılarımla...

len emre:queen: ucuz kurtarmışın hee :) harikaymış valla gezi.
umut ne göbek o öle :cherry: motor göbek yapmış sende.gek ikimiz stadda koşu yapalım biraz :bounce:

ahanda... ybr'lere bak bee.rüyalarıma giriyo artık makineler. ne biliyim çok istiyom heralde...

bız ersinle minik kuş gitmiyomu dıye dıye aldırcaz bakam bende ybr dodum solugu caracal da aldım

Elinize emeğinize sağlık çok güzel bi gezi olmuş.:)Havuz harbiden çok berrak.Bu arada herkesin kandili mübarek olsun...

Gezi süper olmuş emre abi de baya yusuflar daymışş :p

Mübarek Kadir geceniz mübarek olsun..... Hayırlara vesile olması dilerim

Belki başkalarıda sebeblenmişdir :p

yok merak etme bi sen kalmışın:cherry: toplantıda görüşmediğimde çok azdır yada gelmemişlerdir yani mtde hemen hemen herkes tanıyo:bounce: yolda giderken sor aslım kim die yolu tarif edecekler :pr::p

herkeslere merhaba,
güzel gezi olmuş.:)

volkan go-kart ın rövanşını ne zaman yapıyoruz?
:p

yok merak etme bi sen kalmışın:cherry: toplantıda görüşmediğimde çok azdır yada gelmemişlerdir yani mtde hemen hemen herkes tanıyo:bounce: yolda giderken sor aslım kim die yolu tarif edecekler :pr::p

o zaman tanışamadığın bi ben kaldım:)ama ismen tanıyorum:queen:
neyse bi buluşmada tanışırıs:rendeer:

http://www.youtube.com/watch?v=G1YuSh7FSeQ
smoking-smiley-5437.gif

ne olduysa. sinan abiyle ikimiz. inegöl e gittikten sonra oldu. o günden sonra değiştircem minik kuşu diye tutturdu. pek bize açık vermıyor ama anladım bennnn.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar