[Eskişehir - MT]

20 dakikalığı 10 ytl indirim yaptıkk:p go-kart a gitmeyin RX verimm :mrgreen:

400 mtrede 250cc'ye kadar ekemiyeceğiniz yok :mrgreen:

Şaka bi yna go-kart a bende varım

Son düzenleme:
bende varım çok zevkli bi spor dalı zaten sporun iyisi insanı yormayanıdır

cumartesi veya pazar günü abanta gidiyorum(bi aksilik olmassa ki inşallah olmaz tek korkum bizim hayta ybr:)) ben gelmek istiyen olursa gidelim sabah 8-9 suları gibi yolda olurum
harita2.jpg

Tahmini gitgel 550 km...

Son düzenleme:
MERHABA ARKADAŞLAR nasılsınız bi kaç gündür yokum ortalıkta dedem ameliyat oldu refakat ediyorum ona orada emreye denk geldim hastenede ziyaret ettim sohbet felanbi de calışıyoruz malum gelemedik ne var ne yok neler yapıyosunuz ekndinize ii davranın arkadaşlar
bu arada listeye eklemişsiniz beni eyvallah saolun varolun :)
görüşmek dileği ilee...

msn mi hack lediler galiba:silent:

2922176_428088_kvm7047.jpg

umutcum buda senin için:)

Son düzenleme:
Evet yoluna göre değişir ama ikisine de aynı tür motor veripte motorları yerine göre(race'le asfaltta-enduroyla herhangi bi yoda)kullandıracak olursak bence endurocu kapatır olayı:cat:

işte gördünüz,en küçüğümü< ahmet bile enduro dedi.bazı insanlar gibi nirtekkelimeye takıntı olarak kalmıyorlar dimi cüneyt abi.
ne nee biri abant m dedi
...:)

Evet yoluna göre değişir ama ikisine de aynı tür motor veripte motorları yerine göre(race'le asfaltta-enduroyla herhangi bi yoda)kullandıracak olursak bence endurocu kapatır olayı:cat:

işte gördünüz,en küçüğümü< ahmet bile enduro dedi.bazı insanlar gibi nirtekkelimeye takıntı olarak kalmıyorlar dimi cüneyt abi.
ne nee biri abant m dedi
...:)

Son düzenleme:
Ulan millete bak hiç uyumamış Her saat içinde bi msj var
Yaw kapatın şu enduro muhabbetini kavga çıkcak sonra

cumartesi veya pazar günü abanta gidiyorum(bi aksilik olmassa ki inşallah olmaz tek korkum bizim hayta ybr:))

Tahmini gitgel 550 km...

eger pazar olursa ve bi aksilik cıkmassa ben gelirim.
haritada gösterdiğin rotaya bakılırsa benim zonguldak'a giderken kullandıgım yol..
hem sen ybr den neden korkuyosun ki bi sorun cıkarmaz.

ya arkadaslar siz de burada enduro geyiği yapacagınıza cıkın yollarda yapın ne yapacaksanız. yine siteye tıkılıp kaldınız. :p:mrgreen:

Son düzenleme:
aslımm;821692' Alıntı:
arkadaşlar dün adalarda bi yeşil crosçu vardı merdivenlerdençıkarken düştü bu arkadaş mt den mi bibakın öyleyse mtyi rezil etti:queen:

dusen arkadas ıcın uzuldum ama kaza bu rezıl olmak veya etmek cumlesı cok yanlıs ve sonucta ıkı teker ve bıcak ustunde gıtmekten farkı yok

Son düzenleme:
bende varım çok zevkli bi spor dalı zaten sporun iyisi insanı yormayanıdır

sporun amacı insan vucudunu çevik ve zinde tutmaktır. bu da yorulmadan olmaz.
gokart gibi sporlar ise daha cok hobi olabilir.
ama sonuçta sporun her dalı güzeldir.
(bu bir karşı cıkma mesajı değildir sadece fikrimi söyledim:mrgreen:)

Son düzenleme:
ben dussem mıllet bayram edıcekmıs suna bak XT delı tay olsa nolcakkı ustune bınen jokey bos

şimdi Emt Ye Bir Soru Yöneltiyorum.arkadaşlar Arasinda Race Enduro Tartişmasi Yaşadik.size Soruyorum Arkidişler
Race Kullanicilari Enduroculara Ayak Uyduramaz Ama
Endurocular Racecilere Ayak Uydurur Dedim....siz Ne Düşünürsünüz..bir Endurocu Race Cinin Arkasindan Rahatlikla Yol Alir. Ama Bir Race Ci Endurocunun Arkasinda Gidemez..evet Yorumlariniz...

sen ortaya motor hakkında enson dusuncesını atıcak adamsın ımıtasyon motorcu sen once bınmeyı oren sonra race ın arkasında yurursun :queen:

Umut Canim Kardeşim Bir Race Kadar Hizli Ve Atik Ve Hatta Coğu Race Ten Daha Cok Tork Ve Ivmemelenmeye Sahip Endurolar Var.
Kaldi Ki Bir Cok Race Motoru Enduro Ile Kariştirmaya Başladilar.sort Enduro Olarak.demekki Ne Oluyor Motorlarin Babasi Enduro.neymiş Cocuğum Enduro..

bunları sana mehmet mı anlattı senın bunları bılmen hıc normal deyı ha bu arada tork ne bılıyormusun :queen:

butun arkadaslarıma tesekkuredıyorum benı hastanede hıc yanlız bırakmadılar hersey ıcın cok tesekkur ederım:rendeer::salut::rendeer:

Son düzenleme:
faruk o zmn dl yi alırsak 1 senede 1 motor parasıdaha tasarruf edecez:pii olur aslında zuhahaha

faruk abant işini pazara yapalım derim.ama yinede görüşelim seninle

iso bey sen ne çok bilion yaw......bu seferde sen abanta takıldın gibimm.zuhahaha

shranpoul bilirsin beni belkim yaw.inegölden sayılırım bende.cbr125 turuncu jantlı esk plaka

emre abim çıktınmı bakiiim sen hastaneden.hadi geçmiş olsunn

Son düzenleme:
konuşalım murat abim...peki ozman pazar günü olsun...ayrıntıları gece yazarım yarın sabahdan akşama kadar herkes okur...
umut benım okul gene 10 gibi biticek ben bitince ödemeli atarım sana dün yapıcağımız ama yapamadığımız yere gelirsin

evet haklısın teknik olarak öyle olabilir ama MOTOR SPOR ları diye bir kavram var.
Bende ona dayanarak böyle söyledim.

Son düzenleme:
sporun amacı insan vucudunu çevik ve zinde tutmaktır. bu da yorulmadan olmaz.
gokart gibi sporlar ise daha cok hobi olabilir.
ama sonuçta sporun her dalı güzeldir.
(bu bir karşı cıkma mesajı değildir sadece fikrimi söyledim:mrgreen:)

evet haklısın teknik olarak öyle olabilir ama MOTOR SPOR ları diye bir kavram var.
Bende ona dayanarak böyle söyledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar