Akşam inşaallah orda olacağım.:cat:İsmail abim nerelerde acaba yhauw adama bi ulaşamadım,yerinde de yok saten:silent:
faruk başın sagolsun kardeşim
bora bursa işi ne oldu? pazar günü hava bozacakmış o yüzden mi katılım mı az, yoncalıdan dönüş kaçta olacak
sersem adam.hem düşer hemde düşenlere bahane arar.sen önce motoru doğru dürüst kullanmasını öğren..düştüğün yerlere millet bisikletle cıkıyor len.al ıste necı bu adam bence motorcu deyıl dusunuyorumda ısmaıl XT yı sat motorda layık oldugun yere kadın koltuna otur anca senden arccı olur becerırsen
açık ögretim sonuçları açıklandı dün aksam, benden başka sınıfını gecen kimler var, parti verelim![]()
havalardan ziyade istanbuldan katılımın az olması sebebiyle gezi iptal edildi madem yol yapacağız termal havuza girelim gevşeyelim rahatlıyalım istedim
dönüş en geç akşam 7 gibi planlanılıyor....
aöf'den mezun olanlara benide ekleyin hemde ek sınava kalmadan mezun olanlardan listesine![]()
sersem adam.hem düşer hemde düşenlere bahane arar.sen önce motoru doğru dürüst kullanmasını öğren..düştüğün yerlere millet bisikletle cıkıyor len.
ahh altındaki motor 7000 ytl lil değil ki.gçın yansın...
seninki örgün ögretim degilmi? ben yanlış hatırlıyorum o zaman, 4 yıl örgün diye hatırlıyordum. ben sonunda 4. sınıfa geçe bildim![]()
aöf'den mezun olanlara benide ekleyin hemde ek sınava kalmadan mezun olanlardan listesine![]()
* viper_1 (Volkan)
* _Si_Be_Mol_ (Eren)
* BeyFa (Faruk)
* umut_utu (Umut)
* muratd (Murat)
* readymehmet (Mehmet)
* Black.j.w.a (Süleyman)
* ozi2002 (Oğuzhan)
* zonex2 (Emre)
* bbaday (Bora)
* halidbin (Cüneyt)
* forester (Engin)