[Eskişehir - MT]

Vaay Aytaçhanim Nasilsiniz.ölüm Kalim Oluncami Hatirlicaksiniz Arkadaşlarinizi.vay Be Kendisiyle Gurur Duyduğum Arkadaş..eskişehir Mt Ye Selam Vermedi.olsun Be Aytaç..
Canin Sağolsun...

herkesden özür diliyorum

Drag Yaptınız mı?
smoking-smiley-5437.gif

drag :pr: yaptık polislere çarptık :farao:

beeeennn kroscu değiim bora efendi.benim motorum enduro yani kros ve enduro ikisi ayrı bir motor.kroscunun kim oldu belli plakasız ve ışıksız olurlar.genelde bilmnem anlatabildim mi.eskişehir mt nin çinçonlardan kurtulması lazım.allan hibinyosu seniii:mrgreen:

al ıste necı bu adam bence motorcu deyıl dusunuyorumda ısmaıl XT yı sat motorda layık oldugun yere kadın koltuna otur anca senden arccı olur becerırsen

al ıste necı bu adam bence motorcu deyıl dusunuyorumda ısmaıl XT yı sat motorda layık oldugun yere kadın koltuna otur anca senden arccı olur becerırsen

Hay ağzına sağlık emre ne güzelde dedin asvaltta pati çekmekden başka bişi yapamayan adam ahkem kesiyo bize burada:mrgreen:

faruk kardesım basın sagolsun dedene allahtan rahmet sizlerede sabır diliyorum bi ihtiyaç olursa hbrmiz olsun

İyİ Geceler ArkadaŞlar Ne Var Ne Yok Nasilsiniz Bu AkŞam Çok Durgun GÖrdÜm Sİzİ Hayirdir

Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
viper_1, AS_DOPER, mterayes26, umut_utu, bbaday, torento_1987

Artık misafir yok... Bizbizeyiz.. :mrgreen:

Son düzenleme:
selam mt bizim tf cilernerde arkadaşlarım nerde leee tf ciler sesleri solukları yok:pr: yada tfciler nerde demek lazım öldürdümü kızlar sizi naptılar:cherry: bak arama kurtarmaya haber vercem biri haber yollasın:queen:

uzun süredir yazamıyordum herkese merhaba...

faruk basın sagolsun kardeşim

pazar günü ne yapılacak, nerede , ne zaman bulusulacak beni bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
pazar günü ne yapılacak, nerede , ne zaman bulusulacak beni bilgilendirirseniz sevinirim

Birbirimizi havuza atmaya gidiyoruz :p

dodo%20havuz_420x279.jpg

Yoncalı kaplıcalarına gidiyoruz

yaklaşık gidiş dönüş 200 km. sabah yola çıkacağız akşam hava kararmadan geri döneceğiz katılmak isteyen arkadaşlar pazar sabahı 10:00'da kanal26 nın onünde olsunlar havalar soğumadan sezonun son havuz gezisini yapalım

Gideceğimiz havuz termal havuz oalcağı için üşüme gibi bir proglemde yaşamıyacağız

Daha sonrada hamam sefası yapacağız hem ekonomik hemde eğlenceli geçiceğini düşünüyorum

havuz+hamam giriş 1.5 ytl

resimgoster.aspx

Son düzenleme:
arkadaşlar dün adalarda bi yeşil crosçu vardı merdivenlerdençıkarken düştü bu arkadaş mt den mi bibakın öyleyse mtyi rezil etti:queen:

aslımm;821692' Alıntı:
arkadaşlar dün adalarda bi yeşil crosçu vardı merdivenlerdençıkarken düştü bu arkadaş mt den mi bibakın öyleyse mtyi rezil etti:queen:

:mrgreen:eek: alışık öyle heryerde düşmeye biz alıştık sende alışırsın :queen::queen:

Niye rezil olsun ki motosikletten düşmek motorculuğun şanındandır

oğuz dediğin saatte donasdayım:cat:

Son düzenleme:
Faruk başın sağolsun allah başka acılardan esirgesin Dedene rahmet eylesin yattığı yer nurolsun.

Son düzenleme:
Akşam 18:30 İftar yemeği kızılcıklı donas herkesi bekliyorum

Hesaplar senden mi? "Bekliyorum" yazmışsın... :bounce:

---

Acaba düşen krosçu kimmiş? :queen:

Adalarda merdiven çıkan yeşil krosçu tek bir kişi var... :mrgreen: Pardon artık o da yok... :p

Son düzenleme:
faruk başın sagolsun kardeşim

Birbirimizi havuza atmaya gidiyoruz :p

dodo%20havuz_420x279.jpg

Yoncalı kaplıcalarına gidiyoruz

yaklaşık gidiş dönüş 200 km. sabah yola çıkacağız akşam hava kararmadan geri döneceğiz katılmak isteyen arkadaşlar pazar sabahı 10:00'da kanal26 nın onünde olsunlar havalar soğumadan sezonun son havuz gezisini yapalım

Gideceğimiz havuz termal havuz oalcağı için üşüme gibi bir proglemde yaşamıyacağız

Daha sonrada hamam sefası yapacağız hem ekonomik hemde eğlenceli geçiceğini düşünüyorum

havuz+hamam giriş 1.5 ytl

resimgoster.aspx

bora bursa işi ne oldu? pazar günü hava bozacakmış o yüzden mi katılım mı az, yoncalıdan dönüş kaçta olacak

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar