[Eskişehir - MT]

geçmiş olsun emre sende sorun yoksa motor halledilir :cyclopsanAllah'a şükür sana bişi olmamış.:cat:
inşaallah bundan sonraki EMOK festivalinde beraber olabilmek dileğiyle:bounce:

Vayyy Aytaç hanım tek teker Arif le fotoğraf çektiriyorsunuz ve ben çağrılmıyorum tamam bakalım.:salut:......

o tek gidiyosada ne var bunda bende gidiyorum:cherry:

Emok tan gelenlere Hoşgeldiniz :rendeer:

Emre abi geçmiş olsun :rendeer:

video çekmişmiydiniz :silent::silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bora efendı buraya yazıp yazmaman umrumda degıl..hatırlarsın yuruyen merdıvenlerde gozgoze gelıpte kafanı ters cevırıp gectın yanımdan..farkedılmıcek gıbıde degıldım hanı ustumde mont elımde kask dızlık falan...

yazdıgın mesajında sakaya benzer bı yanını goremedım..

esprı anlayısım azdır bıraz kusura bakma artık...

ılk yazdıgındada emre yarısta degılde kendı takılırken dustu deseydın yıne bısı demezdım..cunku herkes emrenın yarısa gırıcegını bılıyodu ve emınım herkeste kazanın yarısta oldugunu dusundu...

sen msjlarına dıkkat edersen yanlıs anlasılmalara sebep olmazsın..

bora efendı buraya yazıp yazmaman umrumda degıl..hatırlarsın yuruyen merdıvenlerde gozgoze gelıpte kafanı ters cevırıp gectın yanımdan..farkedılmıcek gıbıde degıldım hanı ustumde mont elımde kask dızlık falan...

yazdıgın mesajında sakaya benzer bı yanını goremedım..

esprı anlayısım azdır bıraz kusura bakma artık...

ılk yazdıgındada emre yarısta degılde kendı takılırken dustu deseydın yıne bısı demezdım..cunku herkes emrenın yarısa gırıcegını bılıyodu ve emınım herkeste kazanın yarısta oldugunu dusundu...

sen msjlarına dıkkat edersen yanlıs anlasılmalara sebep olmazsın..

bak bu mesajım buraya yazdığım karşılıklı atışma anlamında son mesajım eğer bana karşı bir kinin sinirin düşmanlığın varsa bu şekilde gösterme inanki kimseye karşı kendini ispatlamıyorsun aramızda 10 yaş var adımla hitap ediyorsun başka bir ortamda bu yazdıklarını yüzüme karşı söylesen çok farklı şeyler olurdu cevap yazacaksan özel mesajla yaz buraya taşıma buluşalım yüzüme karşı söyle ne söyleyeceksen

yok eğer yüzüme karşı birşey söylemeyeceksende konu uzamasın

büyük yayladan yaylayıp gelenler sağ ve esen geldiğinize çok sevindim...
emre geçmiş olsun kardeşim anlaşılan bi müddet tamirhane yolu bekleyeceksin sana bişey olmamamasınada sevindim..Ne de olsa yollarda karşılaşınca selamlaşabildiğimiz bir kardeşimizsin ..İnşallah durup muhabbet edemediğim için kızmıyorsundur. iş güç koşturmaca işte...
Yaylaya gelemediğim için çooook üzgünüm inşallah başka organizasyonlarda buluşuruz....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bak bu mesajım buraya yazdığım karşılıklı atışma anlamında son mesajım eğer bana karşı bir kinin sinirin düşmanlığın varsa bu şekilde gösterme inanki kimseye karşı kendini ispatlamıyorsun aramızda 10 yaş var adımla hitap ediyorsun başka bir ortamda bu yazdıklarını yüzüme karşı söylesen çok farklı şeyler olurdu cevap yazacaksan özel mesajla yaz buraya taşıma buluşalım yüzüme karşı söyle ne söyleyeceksen

yok eğer yüzüme karşı birşey söylemeyeceksende konu uzamasın

aramızda 10 yas oldugu dogru ama sende abı dıcek bı taraf bulamadıgım ıcın demıyorum..farkettıysen eser abıylede aramızda yaklasık 10 yas war we ona her zaman abı derım we saygım sonsuzdur..adamına gore muamele yanı..haa ben kendıme gore haklıyım baskaları benı haksız bulabılır onada eywallah..saygı krıterlerımız herkesle uyusmaz...

dsci0029ph5.jpg

nasıl foto yesıl cross

emre geçmiş olsun siyahlimuzin kpss sınavından sonra tıp fak. oradan ışıklardan geçerken gördüğün cbr bendim selam verdim ama tanımadı galiba bende seni tam olarak cıkaramadım arkadaşlar fanta festivaline gidiyormuyuz beyaz candan erçetin mirkelam yarın aksam sivil havacılıkta nedersini birde baylar ayıp oluyor kocaman adamlarsınız kimsenin kimseyle bir sorunu yoktur sanırım hadi olayı buyutmeyin

Mrb. Eser abi nasılsın?

Evet. Yarın hep beraber festivale gidiyoruz... :bounce:

Detayları aytaç buraya yazacak ... :cat:

siyahlimuzin kpss sınavından sonra tıp fak. oradan ışıklardan geçerken gördüğün cbr bendim selam verdim ama tanımadı galiba bende seni tam olarak cıkaramadım arkadaşlar

Eser abi o cbr lı sen miydin yaaa :cyclopsan

bir de repsol offfff :cherry:

ya ben de selam vermek düşüncesi ile epey yakınından geçtim ama ben de seni kasktan dolayı çıkaramadım :pale:

sonra baktım arkandan, yabancı plaka sanki ya da o anda ben yanlış gördüm emin değilim :silent:
dedim kendi kendime " Kızım tamam cana yakınsın ama Eskişehirli olmayanlara bari bulaşma. " :p

Evet. Yarın hep beraber festivale gidiyoruz... :bounce: Detayları aytaç buraya yazacak ... :cat:

arkadaşlar yarın Fanta Gençlik Festivaline gidiyoruz :)

kusura bakmayın Volkanla konuşmamıza göre saat 4 civarı detayları yazacaktım ama yuvarlak hesap 6 saatlik bir teğir oldu :cherry:

malum ben KPSS sınavından sonra kendimi yollara vurdum. her ne kadar
Kırkaya gelemesem bile Ankara Söğüt geziyorum 2 gündür :cyclopsan

evet Volkan seninle telefonlaştıktan sonra komşudan eve geldim
veee Söğüte gittik :queen:

şimdi gelelim festival planımıza :bounce:

afişlerden ulaştığım bilgilere göre konser İki Eylül kampüsünde saat 16:00 da başlayacak.
ve biz saat 14:00 da İstasyon Çay Bahçesinde toplanmaya başlayacağız.
konsere yakın bir zamanda da hep beraber konser alanına doğru yola çıkacağız.
o vakitten sonra gelebilecek arkadaşlarla da konser alanında buluşabiliriz :cat:

0207200717ec7.jpg

şimdi hepiniz bilet işini nasıl yapacağız diye düşünüyorsunuz dimi :silent:

hemen cevaplayayım :cherry: fantadan 10 puanlık kapak biriktirmemiz gerekiyor.
biriktirdiğimiz kapakları ilgili bayiye ya da konser alanındaki görevlilere verdiğimizde
biletimize ulaşıyoruz. kapakların puanlamaları ise şöyle ;

1 - 1,5 - 2 ve 2,5 litrelik fantalar 1 puan
330 ml. fantalar 2 puan
500 ml. fantalar 3 puan

020720073uk2.jpg

yani örneğin;

( 3 X 500 ml. ) + ( 1 X 2,5 lt. ) = ( 3 X 3 puan ) + ( 1 X 1 puan ) = 9 puan + 1 puan = 10 puan :queen:

yeterince açık anlatabildim umarım hihihihi :mrgreen:

neyse sonuç olarak Fanta Gençlik Festivali için yarın
saat 14:00 da istasyon Çay Bahçesinde toplanmaya başlıyoruz :bounce:

020720076ze6.jpg
020720072qx3.jpg

Son düzenleme:
bugün benim en güzel günümdü nasıl uyyıcam bilmiyorum artık katkılarından dolayı eren abi didem ablama çok teşşekkür ederimm..eren abi seni seviyorum :mrgreen::queen::queen::rendeer::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

::coool:: ::coool:: İşte budur faruk. Devamını bekliyoruz... :cherry:

---

Arkadaşlar kapak toplamak için uğraşmayın.

Geçen senelerdeki festival tecrübelerimden ; kapıda kapak bilet satıldığını hatırlıyorum... :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar