[Eskişehir - MT]

aytaç mezuniyetin hayırlı olsun.asıl hayat ve telaşe şimdi başlıyacak. okul sadece hayat oyununun demosu. asıl oyun demo bittikten sonra başlayacak. ben demoyu bitirdim ama hala trainer bölümünü gecemedim. ne zor bi oyunmuş bu yaaaa. sıktı valla. inşallah sen tüm aşamaları sıkılmadan rahat rahat geçersin.

teşekkür ederim Hayati abi :rendeer:

haklısın Volkan herkese tavsiye ederim :p
Aytaç öğretmen kulağa çok hoş geliyor ya :) canım arkadaşım benim :rendeer:

haklısın Önder oyunun asıl kısmı başlıyor. bir boşluğun içindeyim sanki.
hepimiz için her şeyin hayırlısının olmasını diliyorum. iyi dileklerin için teşekkür ederim :rendeer:

ikinci kez kutlarım aytaç:)
bu arada EMOK için konuşmanın vakti gelmedi mi acaba artık?

ikinci kez teşekkür ederim Hamit :rendeer:

arkadaşlar biz istasyonda toplanmaya karar verdik. herkesi bekleriz :bounce:

Hamit böylece Emoğu da konuşursunuz :cherry:

sanırım gelmem 8 i bulacak hatta geçecek, halen işteyim zira.size iyi muhabbetler..:)

mezuniyetin hayırlı olsun aytaç... darısı daha yolun başında olan bana ve beni gibi arkadaşlara.. bol bol şans dileyin ..:) (çok ihtiyacım olacak ta.):p istasyonda mı toplanıyorsunuz. bende istasyona geliyorum .. görüşmek üzere .

leydim tebrik ederim
bundan sonra yeni nesil senin eserin olacak
hadi bakalım görelim seni....

tbrkler

4 yıllık maratondan sonra hayat dızısıne merhaba umarım en kısa sure ıcınde ıyı bır okulda aytac ogretmen olursunuz
motorlarla nerde bulusuyosunuz bende 20 gun sonra sarı renk ( buyuk ıhtımal )mondıal rs 151 le katılacagım sıze tam 45 gun sonrada b-a2 :queen::queen::cherry::cherry::wiinkk:

onder abı senın kpss nasıl gıdıyo okul bıtıyo bıde kpss baslıyo allah sabır versın yaaawf

Abacım mezuniyetini en içten dileklerimle kutlar ve tebrik ederim:rendeer:
çok cafcaflı oldu be yaauw:p Darısı bizlerin başına:queen:
Evet Önder abim çok haklı asıl oyun bundan sonra başlıyor:pale: Tanrıdan dileğim hayatının geri kalan ve yeni başlayan bu güzel kısmında(öğrencilik dışı yani):p isteklerin ve nice zaferlerin doğrultusunda kendine dileğince yaşam yolu çizebilmendir:cat:
Ve son söz olarak Herkese iyi geceler ve de her daim birlikte nice zaferlere:bounce:

Aytaç mezuniyetin kutlu olsun.Kpss de başarılar dilerim.İnşallah bundan sonraki hayatın başarı ve mutlulukla dolsun.
Anladığım kadarıyla yine istasyon yine toplantı yine ben nöbetteydim yine atım istasyonun önünde bağlıydı ve yine benim haberim olmadı.....Eğer toplantı gerçekleştiyse.....KIZACAĞIM AMA ARTIK....

Son düzenleme:
İyi geceler arkadaşlar. Aytaç kardeşim mezuniyetini kutluyorum.Aramıza hoş geldin. Allah her daim gönlüne göre versin.
Bu arada Emok hakkında bişeyler yok mu? Volkan yanlış hatırlamıyorsam süper plandan bahsetmişti. Sonrasını bilmiyorum.:silent:
Ben cumartesi öğleden sonra gidip çadır kuraraktan 1 gece kalmayı düşünüyorum. Tabi sizler de olursanız süper olacak. Napcanız netceeniz bi yazın da öğrenek ona göre gidek.:)
Saygılar, Selamlar...

Hamit bugün gelmedin :pale: sıcaktan mı yoksam :cherry:

Torento istasyona sen de gelmedin :cyclopsan son anda vaz mı geçtin yoksa :cherry:

My majesty çok ama çok teşekkür ederim. amin canım inş. iyi bir öğretmen olabilirim :)
sana kızgınım aslında ama çaktırma. msn de ifadeni alırım :cherry:

Mtrayes çok teşekkür ederim :) bugün istasyonda buluştuk.
20 gün sonra da senin için buluşuruz :cherry:

Ahmetcim canım kardeşim çok teşekkür ederim :)
iyi dileklerin ve sen iyi ki varsınız :rendeer:

Yahya abicim çok teşekkür ederim :rendeer:
Geçen gün Farukla beraber sana baktık yoktun :pale:
Kızma abi yaaaa :cherry:

Kürşat hocam çok teşekkür ederim. Aranıza hoş buldum :)
Emok işini Volkanlara sormak lazım :bounce:

Umut yok daha neler diyorum bir de pes diyorum başka bişi demiyorum :p

Arkadaşlar bugüne ait fotoğrafları az sonra ya da en geç yarın fotoğraf sayfamıza koyacağım :cat:

Selamlar.
EMOK festival alanına ; Cuma günü sabah gidiyoruz... Çadır kuracağız!
Cuma sabah gidiş; Pazar sabah da dönüş olacak...

Cumartesi sabah gidecek üyeler ;

viper_1, viper_2, BeyFa ve umut_utu

Cuma günü akşam gelecek üyeler ;

h.deniz, emr550m

Günübirlik gelecek üyeler ;

si_bemol, phenemenon

Kürşat hocam ; senin planın nedir? Haberleşelim...

Cüneyt abi ; sen kalacak mısın? Günübirlik mi gelmeyi düşünüyosun abi?

Son düzenleme:
Teşekkürler Volkan'cım. Planım sadece senin gibi güzel insanlarla beraber olup hoş vakit geçirmek. Cumartesi öğleden sonra gelir ve orada sizi bulurum nasip olursa. Bana yanınızda bi çadır yeri ayarlarsanız sevinirim. Benden istediğiniz birşey varsa üzerime düşeni her zaman yaparım bilesin. Görüşmek üzere....:wiinkk:

Hamit bugün gelmedin :pale: sıcaktan mı yoksam :cherry:

aynen öyle aytaç.binanın son katında çatı altında bürom.cayır cayır yanıyorum valla.eve yamulmuş bir vaziyette gidiyorum.montla 1.5 saat yolu gözüm yemedi. :)

bide motosikletimde bazı eksikler var aynalar gibi.birini ben hallettim diğerini umut halletti :queen:

bu arada volkan motora aynayı nerden, kaça buluruz?

Ayna kolay burada vardır. Ben bugün sorayım. Sana haber veririm!

MSN'e girsene. EMOK işini konuşalım... :cat:

Yahya abicim çok teşekkür ederim :rendeer:
Geçen gün Farukla beraber sana baktık yoktun :pale:
Kızma abi yaaaa :cherry:

ben farukla baktığınız gün değil dün 18 24 arası nöbette idim .....
bilmem anlatabildimmi.....:pr:

Emok agelince cumartesi öğleden sonra nöbet ayarlarsam gelip 1 gece kalmak niyetindeyim.....:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar