zaten domınosa wolkanla emre gorulmeye gelınıyo..:farao:erende orda calısıyo alooww...::alkiis::
gormeyın zaten erenı ne gerek war..zıyaret edılmeyı haketmıyom zaten ben:salut:
eren sen kıymetimizi bil senin için de gelelim

yeri geldiğinde seninle de ilgilenmiyor muyum hakkımı yeme. sitem etme bana

r:
hem malum sebeplerden dolayı sen gelmeden önce pizzadan ayrılmamız gerekiyordu :farao:
konuşturma şimdi beni burada :bounce:
selams arkadaşlar bende katıldım aranıza yoğun ısrarlar sonucu aytaç saolsun kafamın etini yedi geldüm hehehe
özkan tamam tamam aramıza katılmak için bana çok dil döktüğünü burada söylemeyeceğim
hoş geldin sefa getirdin :bounce:
Ad, Soyad, Tc kimlik no, ehliyet no, telefon no ve diğer bilgilerin bulunduğu bir belgeyi
motosiklet üstüne veya kask üstüne yapıştırmak ne derece doğru olur? :bounce:
Hele ki bu Türkiye şartlarında!
motosikletimin rüzgarlığına yapıştırmayı ben düşünmüştüm.
volkan fikirlere saygılı olalım lütfen :mrgreen:
ama sonradan yaka kartı olması gayet mantıklı gelmişti. itiraf etmiştim hani :bounce:
ben anahtarlık olarak geçen gün bahsedilen yine boyuna asılan anahtarlıklardan istiyorum

ale:
ama benim anahtarlarımın hepsini o anahtarlık taşımaz ki.
neyse sadece motosikletiminkini asarım :cherry:
hemen hemen 5 saatlik aradan sonra tekrar merhaba millet :wiinkk:
mezuniyet için Anadoılu Üniversitesi olarak provamızı da yaptık. büyük bir heyecanla yarını bekliyoruz.
hepinizi mezuniyetime bekliyorum haberiniz olsun. tamam mı ?
saat 17:00 de kapıların açılacağını duydum. 18:30 gibi de tören başlayacak.
bir şekilde girebileceğinizi umuyorum. sizi orada görebilmek beni mutlu edecek
az önce de Emrah ile görüştük. akşama duruma göre telefonlaşıp haberleşelim dedik.
ama şimdilik belli bir saat yazamıyorum. şöyle bir durum var. büyük ihtimalle bir turun ardından istasyonda oluruz.
semaver ve simit keyfi yapalım dedik. duyan duymayana haber verirse sevinirim :cat:
görüşmek üzere iyi sürüşler :bounce: