[Eskişehir - MT]

Öncelikle merhaba keşke bende aranıza katıldım diyebilseydim :( ama maalesef ailemde kimse motor kullanmıyor e tabi bende kullanamıyorum.Benim eğitim almam gerekiyor 1998 doğumluyum yani 16yaşındayım daha yaşım yetmiyor ehliyet için internette 17yaşına girildiğinde başvuru yapılabileceği yazıyordu bu doğru mu ve eskişehirde eğitiim alabileceğim hangi kurslar var yardımcı olursanız teşekkür ederim. :)

Öncelikle ehliyet yaşınıza gelin, ehliyet alın daha sonra sürüş teknikleri ile ilgili eğitimlere katılabilirsiniz. Eskişehir'de çeşitli gruplar zaman zaman eğitim düzenliyor bildiğim kadarıyla. Acele etmeyin, önemli olan doğru ve emniyetli sürüş tekniklerini öğrenmek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------

Eskişehir'de Kawasaki EN 500 bakımlarını yaptırmak için yetkili servisi mi tawsiye edersiniz? Yoksa önceki sayfalarda gördüğüm bir kaç usta ismi var onları mı? Yardımlarınızı rica ederim.

Öncelikle ehliyet yaşınıza gelin, ehliyet alın daha sonra sürüş teknikleri ile ilgili eğitimlere katılabilirsiniz. Eskişehir'de çeşitli gruplar zaman zaman eğitim düzenliyor bildiğim kadarıyla. Acele etmeyin, önemli olan doğru ve emniyetli sürüş tekniklerini öğrenmek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------

Eskişehir'de Kawasaki EN 500 bakımlarını yaptırmak için yetkili servisi mi tawsiye edersiniz? Yoksa önceki sayfalarda gördüğüm bir kaç usta ismi var onları mı? Yardımlarınızı rica ederim.
İlginiz için teşekkür ederim sanırım ehliyet alma işleri yılbaşında tekrar bir düzenlemeye girecekmiş

s.a beyler eskişehirde uygun fiyata motosiklet montu alabileceğim yerler neresi yardımcı olabilirmisiniz?

ARKADAŞLAR ESKİŞEHİR ADALARDA 02.12.2013 TARİHİNDE GECE SAATLERİNDE MOTOSİKLETİM ÇALINDI ASYA RX 250 SİYAH RENKTE KUYRUK GRANAJI KIRIK YAN TARAFINDA 34 NUMARASI VAR GÖREN OLDUYSA LÜTFEN ULAŞSIN 506 324 52 50

Merhabalar. Eskişehirde öğrenciyim. Eskişehirde kredi kartsız taksitle yamaha yzf r 125 alabileceğim bildiğiniz bir bayi var mı?

arkadaşlar eskişehir'de lifan satan bayi nerde ve takas imkanı sunuyormu? yada 2. el motor alan yer varmı?

Arkadaşlar yarın için 1 bucuk saatliğine motor kiralayabileceğim biyer varmı yada motorunu verebilecek varmı ücreti karşılığında ehliyetim varkendisi de kullanabilir farketmez yardımcı olursanız sevinirim mt antalya grubundayım iyi forumlar

Heeeyy eskişehir horrrrtttlattım ,

çalınan motoru kuyubaşı tarafında ara
yzf 125 i kart yoksa ne ıle alacaksın snetle mı adam senınle ugrasmaz ısın zor
motor kiralayan biryer yok
mont alacak arkadas cengz topel caddesi özmert motor ruhan özmert ( erayın gruptan arkadasıyım dersen ekstra ındırım alırsın )

Merhaba herkese. Motor alırken plaka, ruhsat, sigorta gibi işleri sizce ben mi halledeyim yoksa bayii(özmert) mi halletsin? Kaç para fark eder yaklaşık?

BSY

??
Beyfendi adam AYDIN diye belirtmiş :)
Şuan bi cevap yazmama pek gerek yok herhalde halletmişsinizdir herhalde.
Bu arada İstanbul daki ilk motor fuarına burdan toplanıp gitmeyi düşünen var mi acaba?

Slm arkadaş lar nasılsınız. Haftasonu Eskişehir de olacağım uygun olan arkadaşlar ile görüşmek isterim

Hepsinde aynı fiyattır bence satarsa özmert pahalıya satar
Ben sivrihisardan vatan caddesine döndüğünde soldaki ilk motorcudan 120 tl ye almıştım yaklaşık bi 8 ay önce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar