[Eskişehir - MT]

Sitenin baya eski kullanıcalarından ama bu ara motor almayı planlıyorum biraz ara vermiştim bu hayallere :) Geri dönüş oldu hem maddi olanaklarda biraz daha elverişli olduğu için.. Eskişehirde ki Honda Bayisini bulabilceğin adres olarak şöyle tarif ediyim işçi bulma kurumu var hemen onun karşısında kalıyor umarım yardımcı olabilirim.

eskişehirdeki motorcu arkadaşlarım geziler falan düzenlemiyormusunuz hiç birde katılabileceğim bildiğiniz gruplara nereden nasıl ulaşabilirim tek başıma dolaşmaktan sıkıldım :) yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar eskişehirliyim bursadan bi sym alsam eskişhirde bakımını nerde yaptırıcam servisi yok malesef :( bi sorun çıksa nolcucak

İyi pazarlar Eskişehir MT...Bugün yolculuk yapacak herkese kazasız belasız sürüşler:D Bursa yada Kütahya ya gelmek isteyen olursa bekleriz 544 740 98 87 buradan ulaşabilirsiniz.

Selam [Eskişehir Mt] 2 hafta sonra eskişehirdeyim ybr alacağım gelince inşallah,
umarım sezon kapanmadan birkaç geziye katılma fırsatım olur da tanışırız birileriyle
şimdilik kalın sağlıcakla

rif

Merhaba Eskişehir MT, Üniversiteyi kazanmam sebebi ile en az 2 yıl orada yaşayacağım.25 veya 26'sında motorumla İzmir'den Eskişehir'e geleceğim.Tüm Motorcu arkadaşlara selamlarımı yolluyorum.Artık bende Eskişehit MT'deyim.Sevgiler

Merhaba Eskişehir MT, Üniversiteyi kazanmam sebebi ile en az 2 yıl orada yaşayacağım.25 veya 26'sında motorumla İzmir'den Eskişehir'e geleceğim.Tüm Motorcu arkadaşlara selamlarımı yolluyorum.Artık bende Eskişehit MT'deyim.Sevgiler

Bende senin gibi bu sene başlycam üniversiteye 18 inden sonra motosıkletımle eskişehirdeyim beraber gezmek istersen paslaşırız :cat:

@Rif
@insipre
Hayırlı olsun arkadaşlar Eskişehir öğrenci olarak memnun kalacağınız bir şehirdir.
Hangi bölümleri kazandınız acaba?

Tekrardan hayırlı olsun arkadaşlar ben 2 senedir Eskişehirdeyim ama Oğuzhan size Eskişehiri katılmak isterim :) gidip şu ehliyetle motoru alayım gerisi kolay :)

Tekrardan hayırlı olsun arkadaşlar ben 2 senedir Eskişehirdeyim ama Oğuzhan size Eskişehiri katılmak isterim :) gidip şu ehliyetle motoru alayım gerisi kolay :)

Yolu bilen biri şart zaten :cat: motorla ehliyeti alda gerisi kolay dediğin gibi ::gazete:: model ne düşünüyorsun?

@insipre
valla 2007, 2009 arası, 10000 km altı, temiz bi ybr istiyorum :) bakınıyorum sahibinden.com da hayırlısı artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar