Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peki faruk abi akşamında ordayım .![]()
Eray hayırlı teskereler.
Tüm Mt Eskişehir'in bayramını canı gönülden kutlarım.
peki faruk abi akşamında ordayım .![]()
Eray hayırlı teskereler.
Tüm Mt Eskişehir'in bayramını canı gönülden kutlarım.
arkadaşım müttalıp cad. köprü altındaki motorcu fatihlerde aradığın motordan var hemde güzel ve hesaplı gidip görebilirsin bakımınıda orad yaptırabilirisn.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------
hemşerim biz eskişehirenduro olarak her hafta pazartesi akşamları haller arka sokak içinde arka sokak cafede buluşur muhabbet eder sonra dağılırız zaman zaman gezi ve etkinlikler düzenleriz motosiklet konusunda dilimiz döndüğü kadar yardımcı oluruz çünki sitemizde her tür motosiklet ve kullanıcısı var onlarla istişare ederek sanırım güzel karar verilir.tanışmak üzere siteyede üye olabilirisniz.
Arkadaşlar istanbuldan motor aldım eskişehire nasıl getirebilirim hiç getirdiniz mi sürerek getiremiyorum çünkü plakası olmayacak
genel bir organizasyon vs oluyor mu nasıl haberdar olabiliriz? gezi vs
bu soruyla ilgili cevap gelecektir. eskishirenduro die bi site var, oraya üye olan arkadaşlar sana cevap yazar yakında...
benim sana sorum olacak snırım st kanuni kullanıyorsun, sıfırmı aldın bu motoru ve servisi konusunda memnunmusun.
bu arada istanbuldan nasıl getirdin