merhaba arkadaşlar resimlerinize baktım çok güzel yerler gerçekten
senin motorla 2.5 saatte varılacak yer , gel sende
merhaba arkadaşlar resimlerinize baktım çok güzel yerler gerçekten
merhabalar resimlere baktım gerçekten çok güzel yarlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 PM ----------
çok isterdim benim motop bildiğin gibi bi motor değil yola çıkmaya korkuyorum hep yolda kalıyorumhemde yapım aşamasında ayrıca bi panterle ne kadar yol yapabilirimki en fazla 10km
![]()
mrb millett güncel uzmanı macrol geldı hey nerdesınız
Eskişehir MT ruhuna el fatiha...:cherry:
bizim kekoro BBADAY BORA nirde habarı olan varmı...
Panterle Kütahya-Eskişehir yaptım ben bizzat hemde kaç sefer küçük görme pejonun arslanını :bounce: yeterki sıkıştırıpta yorma fazla:rendeer:merhabalar resimlere baktım gerçekten çok güzel yarlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 PM ----------
çok isterdim benim motop bildiğin gibi bi motor değil yola çıkmaya korkuyorum hep yolda kalıyorumhemde yapım aşamasında ayrıca bi panterle ne kadar yol yapabilirimki en fazla 10km
![]()
ben her gün görüyorum b.badayı zaten görmessem işim rasgitmiyo:queen:Eskişehir MT ruhuna el fatiha...:cherry:
bizim kekoro BBADAY BORA nirde habarı olan varmı...
herkese selam arkadaslar eskişehirde hyosung gv250 si olan varmı acaba bi el atarsanız yardımcı olursanız sevinirim
cok zamandır gormuyorum
ben her gün görüyorum b.badayı zaten görmessem işim rasgitmiyo:queen:
vay koçlarım benim..siz ne ararsınız buralarda.
herkese selam arkadaslar eskişehirde hyosung gv250 si olan varmı acaba bi el atarsanız yardımcı olursanız sevinirim
bende dün yazıştım paşayla...beyler işler durumlar kötü.para yok...güvenlik kimliği almasa şimdi açlıktan nefesi kokacaktı badiyi bırakıp dilencilik yapacaktı...aç aç badi yapıyor afedersiniz .ötünde don yok ama o salona gidip kendini parçalıyor ya helal olsun...o kaslarıda spor için değil hatunlar için yapmıyorsa ne olayım...bak benden duymayın hepsi apikobal ilaç vitamin...rus hatunlara yalvarıyor bana ucuz yollu şu bu ilacları yollayın diye ağlıyor...:queen: