[Eskişehir - MT]

Tabakhane de mobilyacı sokaklarının arasında yetiş usta var,genelde kuryelerin motorlarına bakıyor ama, tavsiye ederim raptoid ;)

Son düzenleme:
Arkadaslar selam bende eskisehirdeyim bu sene tasındım buraya honda nx 250 motorum var motoru bi elden gecirtmek istiyorum egzantrik zinciri yagi vs vs.. tavsiye edebiliceginiz eskisehirde bi usta varmidir yada servisi varmis galiba ÖZMERT diye eskisehirde orayami goturiyim pahaliya kacmazmi yardimci olursaniz cok sevinirim

Ahmet usta ve özmert kaliteli servislerdir ama ahmet ustayı daha çok tavsiye ederler genelde :wiinkk: bana özelden ulaş bilgi vereyim sana servisler hakkında :wiinkk:

ben burası bitmiştir,dedim hala biraz hayat varmış selam olsun esk.mt ye :)

var tabi selçuk'um :) gözüm burda hep :wiinkk:

Eskişehir'de benim bildiğim Sakarya Caddesinde Ahmet Yener usta var 1 numara diyebilirim, birde Kütahya Caddesinde demir köprünün yanında Alaaddin usta var tavsiye ederim.

evet alaattin ustam da iyidir işçilik konusunda Cihat abi'm :)

Tabakhane de mobilyacı sokaklarının arasında yetiş usta var,genelde kuryelerin motorlarına bakıyor ama, tavsiye ederim raptoid ;)

özelden ulaş kardeşim :) ybr'leri 3leyelim:)

selam arkadaşlar:cat:3213195

selaum ustammm :queen::queen::queen: hayrlı işler olsun :cherry:

sıhhıye kavsagı : vakıfbank köprübaşı şubesi ( aöf , ve örgün okul harçlarının yatırıldığı banka ) ' nden işbankasına doğru giderken ışıklardan sola dönüyorsun geçidi geçiyorsun 500 mt sonra karşına gelen yuvarlak kavşak , kanal 26 nın binası fln da orda

ahmet yener : sıhhıye kavsagında kı petrolun solunda kı degıl onun bır solunda kı caddeye girip cevre yoluna cıkan caddeye giriyorsun . Solda ilk gördüğün motorcu rafi yener ( ahmet yenerin abisi ) 2. motorcu ahmet yener

alattin bakırdöken : gar dan yukarı çıkarken ilk sapaktan sağ dakı caddeye giriyorsun tülomsaş yazan bir köprü-tabela gibi bir şey var onu görürsün kütahya caddesıne cıkar o yoldan kutahya caddesıne cıktıgın anda karsına cıkacak merdıvenli bir dükkan kapıdakı motorları gorursun

salim uzun ( üstte numarasını vermiş ) : sıhhıye kavşağının orda ki petrol istasyonunun sağında ki caddeye giriyorsun ( eski muttalıp mezarlıgına gider ) tümseği geçtikten sonra soldan 2 . sokaga gırıyorsun 300 mt sonra dukkanın onunde olacaksın

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir sey daha sorucam 12 sinde fethiyeye gidiyorum 6 ayligina motoruda goturmeyi dusunuyorum aciba nasil goturebilirim tasimacilik ile motoru fikirlerinizi paylasabilirseniz sevinirim keyifli surusler..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bir sey daha sorucam 12 sinde fethiyeye gidiyorum 6 ayligina motoruda goturmeyi dusunuyorum aciba nasil goturebilirim tasimacilik ile motoru fikirlerinizi paylasabilirseniz sevinirim keyifli surusler..

Ehliyetin yok sanırım, otobüsler taşır muavinle anlaş 1 bilet parası ister, çok de:cherry:
Bir de buradan bir arkadaş site açmıştı taşımacılıkla ilgili unuttum tarat çıkar.:cat:

Sagolun arkadaslar yarin ahmet ustaya bi goturelim bakalim ilginize tesekkurler keyifli surusler

hocam keşke bir bilet parası alsalar ,ben antalya'ya eski motorumu gönderdim ,sattığım amcayla birlikte ,30 lira 1 kişilik bilet ,50 lira motor için verdiydim :D

Arkadaşlar selam honda nx 250 motorumu eskişehirden fethiyeye nasıl gotururum (ehliyetim yok yol yapamam) gecen seferde otobus ile getirmistim ancak bu sefer yaz sezonu baslamadigi icin hic bir firmanın fethiyeye direk otobus olmadigi icin sorun yasiyorum ne tavsiye edersiniz ?

Bir de buradan bir arkadaş site açmıştı taşımacılıkla ilgili unuttum tarat çıkar.:cat:

Maalasef bulamadım

Eskişehir Fethiye arası bir kamyon buldum ambardan adamla 100 YTL ye anlastım fiyat yuksek olsada baska yol yok gibi gozukuyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam honda nx 250 motorumu eskişehirden fethiyeye nasıl gotururum (ehliyetim yok yol yapamam) gecen seferde otobus ile getirmistim ancak bu sefer yaz sezonu baslamadigi icin hic bir firmanın fethiyeye direk otobus olmadigi icin sorun yasiyorum ne tavsiye edersiniz ?

Eskişehir Fethiye arası bir kamyon buldum ambardan adamla 100 YTL ye anlastım fiyat yuksek olsada baska yol yok gibi gozukuyor.

fiyat normalin üstünde biraz.:) 100 değilde 60-70 de idealiydi:) neyse. inşallah güzelce götürürsün:)

ehliyetin varsa bin git , gezmiş olursun

adam yok diyo olm okusana :p

ehliyetin varsa bin git , gezmiş olursun

mtrayesin bu yazısını okuyunca recep ivedik in kerem'le, partiye çağrılma muhabbeti geldi aklıma bi uyarlama yaptım buna...:queen:

K-tamamda sen yinede binerek git
R-olum benim ehliyetim yok
K-olsun abi sen yinede bin git
R-NİYE ARTİSTİK YAPIYOSUN LAN,NİYE ARTİSTİK YAPIYON,SENİN EHLİYETİN VARDA BENİM YOK DİYE :queen:

mtrayesin bu yazısını okuyunca recep ivedik in kerem'le, partiye çağrılma muhabbeti geldi aklıma bi uyarlama yaptım buna...:queen:

K-tamamda sen yinede binerek git
R-olum benim ehliyetim yok
K-olsun abi sen yinede bin git
R-NİYE ARTİSTİK YAPIYOSUN LAN,NİYE ARTİSTİK YAPIYON,SENİN EHLİYETİN VARDA BENİM YOK DİYE :queen:

recep ivediği bir gün seyredersem konuya vakıf olurum .

sinan abi , orası gözümden kaçmış yada okumamışım bu havanın lüzmu ne , hava mı yapıyon bana şimdi ben okuyorum diye bisiklet sürücüsü :D

Merhaba arkadaşlar. Forumda Eskişehir deki motosiklet servisleri hakkında yazışmalar olmuş. Bende Kütahya dan yazıyorum ve benimde bu ustaların telefon nolarına ihtiyacım var. Özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum. Yardımcı olursunuz umarım. herkese iyi günler

KAWASAKI HONDA YAMAHA SUZUKI TAMİR VE BAKIM SERVİSİ
ASYA YEDEK PARÇA YETKİLİ SERVİS

YENER MOTOR-AHMET YENER

BAHÇELİEVLER MH. ORHAN OĞUZ CD. (SAKARYA-2 CD) NO:93. yanan kahveler çevre yolu kavşağına gelmeden. giderken solda :) 322 23 70

MONDİAL KANUNİ YETKİLİ SERVİSİ

KERDEŞLER MOTOR
ORHAN İRFAN VERGİLİ

DERMAN CD.NO:79

322 07 96

iyi seyirler. bu cumartesi akşam 8de bowlingde olucaz :) görüşmek üzere:)

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşlar diyorum çünkü ben Eskişehir grubu gibi samimi içten yardımcı olan bir grup görmedim. Yazdığım her sıkıntıda yardımlarınızı esirgemediniz. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Bu dayanışmanız inşaallah devam eder. Kalın sağlıcakla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar