[Eskişehir - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abvi teşekkür ederim :) yük olmayayım ben. sana da en güzelinden wolf ayarlamaya çalışacağım innşallah :rendeer:

Ne demek yük mük olmazsın kardeşim benim:wiinkk:, valla bulalım bir motor ben 90küsür Vespalara sulanmaya başladım bu aralar:cherry:

iyidir sppedy abi senden naber :)

herkeze iyi aksamlar ben safak onceden takiliyrdum da simdi OSS derdi birde sistem degisti tadindan yenmiyor o yuzden pek bakamiyorum... bu arada bizim siteye yamaha li bir motosikletci tasindi da konusma firsati olamadim belki bu sitededir midir ?bi sorayim dedim... Sinan abi gelmiyorsun bizim okula artik hic ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
eğer zamanında yani mangaldan sonra hallerde verilen sözler yerine getirilmiş olsaydı biz hala eskişehir enduro da olurduk çünkü biz gerçekten eskisehir enduro ya gönül vermiştik ve buda onlara bir tepki bir protestodur...

Diye açıklama yaptım Bora(BBADAY) eğer güzelce okursan mototayfa26 nın neden kurulduğunu anlarsın yoksa üye olmuş olmamış öyle bir sorunumuz yok tamamen bir TEPKİ ve PROTESTO dur... yani kısaca biz kalkıp ta neden eskişehir enduro ? neden eskişehir racing değil diye ağlanmadık ve gönlümüz hep ESKİŞEHİR ENDURO dan yana oldu ve tekrar aynı şeyi yazıyorum bu site onlara tamamen bir TEPKİ ve PROTESTO dur ve tek amacım herkezle dost bütün motorcularla arkadaş olmaktır.:cat:

Son düzenleme:
Herkesle dost, bütün motorcularla arkadaş olmak için önce; birlik ve beraberlik gerekir...

burasıda canlandı.
"Bir motorcu ne yapar? Gezer.
İki motorcu? Sohbet eder.
Üç motorcu? Forum kurar.
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar