[Eskişehir - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

eğer zamanında yani mangaldan sonra hallerde verilen sözler yerine getirilmiş olsaydı biz hala eskişehir enduro da olurduk çünkü biz gerçekten eskisehir enduro ya gönül vermiştik ve buda onlara bir tepki bir protestodur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
merhabalar ercan. görüşmek üzere. :)

senle ne ilgisi var anlamadım ya neyse zaten siteden uzaklaştırılmışsın.

digi_boy Bnmle ilgisi :) Arkadşm olur kendisi :) + bende İstanbul Mt den aMa Eses liyimdir :)

sayılıgün çabuk qeçio :) bak uzaklaştırma bitty :)

bende artık aranızdayım! kısa süre sonra gönülsel sebeplerle eskişehir'e yolum düşecek inşallah motorumla.

sağolasın :) kalacak yer sorun işte otel motel onlara netten bakacağım.

hayırdır abi niye tek kaldın :silent:

Arman, hayır bende kalacasın:rendeer:

Ya ben unutmuşum burasını,anasayfayı daha yeni öğrendim:queen: 1 aydır da burası aklıma bile gelmedi:mrgreen:

ANLAMIYOM HERKEZ SIRITIYO PİŞMİŞ KELLE GİBİ MT DE ANLATINDA BENDE GÜLEYİM::gleam::

HOŞ GELDİN

Serdar abi gripi nickli üye biz site kurduğumuzda ''demiratlar'' seninde üyesi oldugun hatırlarsın burada mesaj yazarak mesajda bu:

YA allah aşkına eğri oturup doğru konuşalım amacınız Eskişehir deki motorcuları bir araya toplamakmı bölmekmi?Zaten şu an 210 üyeli bir oluşum var sizin yaptığınız resmen bölücülük bunun başka bir adı varmı?

madem amacınız tüm motorcuları bir araya toplamaktı şimdiye kadar aklınız nerdeydi? Bu adamlar ellerini taşın altına koydu sizin aklınız başınıza geldi yalanmı?

bizi eleştirmişti birkaç gün önce silinen mesajında ise kendisi yeni bir site kurmuş o sitenin reklamını yapıyordu cüneyt abide yukarıdaki yazısını alıntı yaparak yorumsuz yazmış kendi yazdıkları ile çelişiyo anlamında olay bundan ibaret

bu arada nasılsın abim keyifler nasıl?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar