[Eskişehir - MT]

tüm eskişehir mt. ailesinin yeni yılı bi önceki yıldan daha iyi geçmesi dileğiyle mutlu yıllar. buarada sucuklu gezi güzel olmuş. :cat:

yeni yılın;

kellere saç,

hastasına maç,

züğürde para,

işsize iş,

dişsize diş,

olmayana çocuk,

üşüyene gocuk,

rakıya buz,

yemeğe tuz,

nazar değmişe hoca,

evde kalmışa koca,

dırdırcıya akıl,

onu cekene sabır vermesini dilerim herşey gönlünüzce olsun......

YENI YILINIZ KUTLU OLSUNNNNNN

Erhan Karaibrahim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni yılın ilk mesajını ben atayım bari :)

İkinci mesajda benden olsun.:bounce:

Yeni Yılınızın sağlıklı, mutlu ve dilediğiniz gibi geçmesini temenni ederim.

Mutlu yıllar.:)

5. benden olsun az da beklesem ay bitçek galibam miilet bugun ve her pazartesi haller kafeteryasında toplanıyoruz eskişehirenduro olarak benim motorum yok benim endurom yok demeyeyin herkezi bekleriz biz eskişehire yonelik bi site olarak herkezi bekleriz ordaki her üyede eskişehir mt aylesindendir saygılarımla ....

:pr:Merhabalar ben daha yeni üyeyimde ben nasıl kaydolacgm bu motosikletlilr grubuna yazın bi yerere fln gidermyz bide bende ehlyt daha yok bi sorun olurmuki yha

hosgeldin kardesim ehliyetsiz hic bir grup sürüsüne katılamazsın almayz önce ehliyet sonra kask ve korumaların tabi bide motorunun olması lazım sanırım nova lardan var ehliyetini aldıktan sonra neden olmasın

:pr:Merhabalar ben daha yeni üyeyimde ben nasıl kaydolacgm bu motosikletlilr grubuna yazın bi yerere fln gidermyz bide bende ehlyt daha yok bi sorun olurmuki yha

önce ehliyet sonra kask . sonra da gurup suruslerıne katılım . . . ehliyet almana çok varsa . iyi bir kask al birileri mutlaka artçı olarak alacaktır .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Hoşgeldin Esin Kardeş,zaten aramızdasın başka yer arama bu Eskişehir MT'de gariplikler var kimse uğramazdı buraya. Bu arada ben Yenikent'ten Gökhan ve motorsuzum. Yeni İnnova düşünüyorum kısmetse seninki nasıl memnun musun İnnova'ndan?

hoşgeldin enes. kursa yazıldınmı? yaz bitmeden fiyatlar makuldür sanırm ehliyeti al. :) kayıt olmana gerek yok herhangi biryere :) şuanda zaten gruba yazılmışsın bile :) sana özelden kendi sitemizin ismini gönderdim :) biz daha çok orda oluyoruz görüşmek üzere dostum :)

afis.jpg

arkadaşlar selam nasılsın ben izmire taşındım anıden oldu beni yeniler bilmez ama eskliler hatırlar yolunuz düşerse beklerim vedalaşamadım kusura bakmayın olaylar hızlı gelişti ama eskişehir gelince mutlaka ugrayacağım yanınıza görüşürüz

arkadaşlar selam nasılsın ben izmire taşındım anıden oldu beni yeniler bilmez ama eskliler hatırlar yolunuz düşerse beklerim vedalaşamadım kusura bakmayın olaylar hızlı gelişti ama eskişehir gelince mutlaka ugrayacağım yanınıza görüşürüz

Tamam Eser abi. Hakkını helal et. Yeni işlerinde başarılar dilerim.
Yaz aylarında İzmir'de oluyorum. İrtibatı koparmazsak haberleşiriz.

Görüşmek dileğiyle. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar