[Eskişehir - MT]

valla bende anlamadım. ulus cad.'den atatürk cad.ne son saniye bittikten sonra döndüm. solda da motorize polis varmış. düdük sesi geliyo ben arkama bakıyom ileri bakıyom meğer benim solumdaymış. gel-gel yaptı bende kırmadım tabi abi'yi :p:p hoşgeldin diyo sayın şahıs :pr::pr::pr: resmen tii geçiyo yani. ben bişe sölemedim. ehliyet ruhsatına bakalım bi dedi. ben hala sessizliğimle çıkardım verdim. hiç ses etmiyorum ama. kafaya koymuş kescek cezayı. yazdıı yazdıı köşeye de en son tutarı yazdı. 55 ytl 15gün içinde ödersem 47miş... bende iyi akşamlar dedim bastım gaza. az daha gezcektim canım sıkıldı eve girdim bende...

umut, arkadaşlara sor bakalım benim kasksız ya da dizliksiz maskesiz gözlüksüz montsuz gezdiğimi görmüşlermi? herkes burda...

scooter'dayken bile full ekipman full korumaydı.
bu konuda örnek alacağım nadir insanlardan biri:)

abi biliyorum torumalar olmadan asla diyenlerdensin==)
cezanın maddesi ne onu söylesene =)

55,00YTL nin üstünde yazar =)

"taha kaç model alcan lee xt600'ü"

Son düzenleme:
umut, arkadaşlara sor bakalım benim kasksız ya da dizliksiz maskesiz gözlüksüz montsuz gezdiğimi görmüşlermi? herkes burda...

Sinan neden kesti cezayı uygun olmadığını biliyorum ama ben tabiri ile tarzan gibi dolaşıyorum kask filan hak getire gerçi 1 defa yedim ksktan son zamanlarda pek duymamıştım ceza olayını sana neden için kesti ?

Son düzenleme:
hani cihat abi şimdi açık değilsin :D

sinan abi geçmiş olsun . abi bundan sonra polislerin gözünün içine bakarak geziyorum herkesi çevirip beni çevirmiyorlar . heralde bu manyagın biri bırakalım gitsin diyorlar .

vay bee 14 kasımda gelmiş

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
headhunter251, toronaga, serkan26rc, just_hmz_26

ooooow yahya abim burdaymış.Selamün aleyküm motorize millet :D yahya abi geçen uğramıştım ama seni göremedim.ne günler vardiyadasn abi... neyse herkese hayırlı günler dilerim yollarda dikkat lütfen :cat:

akşam akşam cezayı yedik geldik... :pr::pr::mrgreen:

abicim büyük gecmis olsun neden sesini cıkartmadın ki ?

geçmiş olsun motorcuya herkes gıcık eskişehirde polisin affı yok aslında itiraz etme hakkıın var bildiğim kadarıyla yani kırmızıda geçme olsa daha fazla yazar kaskta var diyosun radar da değildir evraklarda tam itiraz et trafik mahkemesine ama önce öde tabii:)

ödedikten sora bi kıymeti kalmıo ki ugrasmaya deymes köpek köpegi ısırmasmıs :queen:

Son düzenleme:

ödedikten sora bi kıymeti kalmıo ki ugrasmaya deymes köpek köpegi ısırmasmıs :queen:

2000 üzeri ama parayada bakar buluruz 95 üzeri 3.50 4 00 alırız varmı bildigin bugra

sinan abi geçmiş olsun be abi allah beterinden saklasındaha pahalısından saklasın

walla ben araştırıyom 00" üstü ama olursa güzel denk gelirse 95" flanda olabilir ayarlarız bi kaç tane war sahibinden bnm hoşuma gitti du linkleride eklerim şimdi 90-98 arası

tt600
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdumm_alicilarin_dikkatine!!!WQQaXQQ10565329WQQpXQQdisplayitem

xt600 cook temizz
http://www.sahibinden.com/75_000_km_1998_model_xt600_yamahaWQQaXQQ4576091WQQpXQQdisplayitem

xt600
http://www.sahibinden.com/yamaha_xt_600e_28_000_km_WQQaXQQ9476627WQQpXQQdisplayitem

xt600 (4000ytl) =)
http://www.sahibinden.com/yamaha_xt600WQQaXQQ10855255WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
yaa bu motor işi benimde çok kafama yatıyor . . . taha bugra siz xt 660 alın . sınan abı gs 500 ben vt 750 ortaklasa bineriz :D:D:d:d

vay bee yaşlandık iyimi 21 de bitti . geldiğimde 23 bitmek üzere olacak

yau bineriz binmek kolay temizi bulup alalımda =)
bende dewirdim 21i ama geldiğimde 28olucam ben =) tecilim war

Sinan neden kesti cezayı uygun olmadığını biliyorum ama ben tabiri ile tarzan gibi dolaşıyorum kask filan hak getire gerçi 1 defa yedim ksktan son zamanlarda pek duymamıştım ceza olayını sana neden için kesti ?

normalde kırmızı ışık 115miş bana 47/1-d'den 55 kesti :pr:

47/1-d nedemekse :pr:

sağol cihat abim :)

konuşsam dilim neler sölicekti kimbilir :)

2000 üzeri ama parayada bakar buluruz 95 üzeri 3.50 4 00 alırız varmı bildigin bugra

sinan abi geçmiş olsun be abi allah beterinden saklasındaha pahalısından saklasın

sağol taha :) nazar oldu hiç yemediydim motorla :)

sinan abi geçmiş olsun . abi bundan sonra polislerin gözünün içine bakarak geziyorum herkesi çevirip beni çevirmiyorlar . heralde bu manyagın biri bırakalım gitsin diyorlar .

vay bee 14 kasımda gelmiş

yaa bu motor işi benimde çok kafama yatıyor . . . taha bugra siz xt 660 alın . sınan abı gs 500 ben vt 750 ortaklasa bineriz :D:D:d:d

vay bee yaşlandık iyimi 21 de bitti . geldiğimde 23 bitmek üzere olacak

inşallah alıcaz eray :) gördüm gördüm bakın bi hele eraya nolmuş ...

http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/53384-nice-yillara-mterayes26-eray.html

sinan abiii
Kanun Maddesi 47/1-d
Trafik güvenliği ve düzeniyle ilgili olan diğer kural, yasak, zorunluluk veya yükümlülüklere uymamak,
45,80 YTL
45.800.000 TL
10Ceza Puanı

ceza tutarı eski miktar ama

.
.
.
.
.
ben cıktım iyi akşamlar

Son düzenleme:
sinan abiii
Kanun Maddesi 47/1-d
Trafik güvenliği ve düzeniyle ilgili olan diğer kural, yasak, zorunluluk veya yükümlülüklere uymamak,
45,80 YTL
45.800.000 TL
10Ceza Puanı

ceza tutarı eski miktar ama

.
.
.
.
.
ben cıktım iyi akşamlar

uymamışız demekki herzaman yaptığımız şey. bunlar yıl sonu geliyor ya kotalarını doldurmaya çalışıyolar kanımca. yoksa herkes yapıyo bana denkgeldi:pr: puan işlemiyor sadece devlete bağış yapcaz:farao:

gurubumuzun üyelerinden ve kendisi motosiklet tamircisi olan salim abi namı değer ayarcı salim 2003 model Futura RST 1000 almıştır güle güle kullanmasını temenni ediyoruz aynı zamanda motosiklet alım satımıda yapan ustamız eminim bundanda iyi bir kazanç elde edecektir :) Bu arada aldıgı gibi satılık oldugunu belirtti düşünenler için

ResimPNG.jpg

Resim0010.jpg

Resim0009.jpg

salim abi hayırlı olsun yeni gördüm geliyorum yanına :cat:

salim abi benim makinayıda satalım
2006 r6 ya bindim acaip hoşuma gitti ondan alcam

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun abi kazasız belasız sürşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar