abi biz seni alışltırırız :cherry: taha ve ben şahsen bu görevi üstleniyoruz
çetin abinin mz'i bu eray :wiinkk:
![]()
abi bittim o mz e o jawayı da bir an evvel görmek istiyorum
vay aramızada yeni arkadşlar goruyorum hoşgeldiniz bakam ...
ERAY SU Bayram donusu gezeriz hacım hiç telaşlanma
çetin abi hosgeldin elektronik ateşlemenin nesi var dı senın ya
GOKAN SEN DE HOSGELDİN
Bİ KİŞİ KALDI oda busene sonuna kadar goruruz herhalda burak_ı ...
inşallahburak'a da güzel bişey bulalım mutlaka taha. ufak cc yeter ona 125 ya da 150 lik
![]()
tabi abi oda benin gibi
buyuk cc ye gecerse allah muhafaza deli kullanırız ondan, 350 gecmiycek oo biraz maddi olarak kendini toplasın beraber bursaya gideriz motor bakmaya olmamı abi
ybr cbf yada cbr bakcaz gali ...
ahanda iyi akıl ettin heebayramın 3. günü son tatil günü benim:salut: ama mesai yapcam parayı vurcam sonaki günler :cherry::cherry: biyerlere gidelimmi bursaya filan ? ya da afyona ?
yanıma arkadaş arıyorum :cherry: (destivaç gibi oldu bu da :mrgreen::mrgreen![]()

ahanda iyi akıl ettin heebayramın 3. günü son tatil günü benim:salut: ama mesai yapcam parayı vurcam sonaki günler :cherry::cherry: biyerlere gidelimmi bursaya filan ? ya da afyona ?
yanıma arkadaş arıyorum :cherry: (destivaç gibi oldu bu da :mrgreen::mrgreen![]()