[Eskişehir - MT]

Slm Eskişehir'li hemşehri motorcu abilerim ve arkadaşlarım.Demin İsmail abimin yanındaydım.Geçen ki görüşmemden sonra baya baya iyiye ilerleme var ya.İlk gördüümde korktum,ikincide sevindim yaralara rağmen gerçekten sevindim şükrettim:) üçüncüde ise çok çok iyiydi yani bugün...ben onun odasına doğru yürürken birden karşıma çıkıverdi şaşırdım ya.Yarın birgün çıkar inş. evinde istirahat eder sonra tekrar aramızda inş.:wiinkk:

Tekrar tekrar hepimize geçmiş olsun,geçmiş oldun Abicim:rendeer:Çıktığınde okursun bunları,yüzüne hafifçe vuran içindeki büyük sevinçle...

Sinan Abi doğumgünün kutlu olsun...

Ahmet hoşgeldin aramıza...

Tüm gün Espark'tayım ama göz atma fırsatım olmadı umarım yarın boş vaktim olur...Bu arada sergi AKUT'un...Sanırım Nasuh Mahruki'de gelecek yada geldi tam bilmiyorum...

Eray hayırlı olsun...Benimde Anadolu Ünivetsitesi Turizm Otel İşletmeciliği Bölümü Tuttu Önümüzdeki Hafta Kayıt İşlemleri İle İlgilenicem...Çalışma Saatlerim Uyarsa Çalışmaya Devam Etmeyi DÜşünüyorum Ama Sadece Düşünüyorum :mrgreen:

Bu Arada Babam Racing Taksitini Öderken Bende Bir Sco Taksidine Gireyim Diye Düşünüyorum...Yaz-Kış Kullanırım Diye Düşündüm Taksitleride Uygun...Şu An Düşündüğüm Model Asya AS 125 T...
asya125t3bx.jpg

hacım benim ki gece okulu valla canavar gıbı oldu bir yerden de notları aldım mı tamam dır . olm sakın 0 alma motoru 2. el al fazla zarar etme satarken

hacım benim ki gece okulu valla canavar gıbı oldu bir yerden de notları aldım mı tamam dır . olm sakın 0 alma motoru 2. el al fazla zarar etme satarken

2.el scooter alınmaz hamza :) benimkisi gibi bakımlısını zor denkgetirirsin :) sattığım adam aradı geçen: "abi far ampülü dışında başka bişeyini değiştirmedim binen hayret ediyor." dedi :) 23.000 olmuş :)

2.el 125 ya da 150lik vitesli bişey al işte. naked olsun chopper alıp da başına iş alma :mrgreen::mrgreen::mrgreen: yok sis farı yok ön cam falan filan :queen::queen::p:mrgreen::p:mrgreen:

2.el scooter alınmaz hamza :) benimkisi gibi bakımlısını zor denkgetirirsin :) sattığım adam aradı geçen: "abi far ampülü dışında başka bişeyini değiştirmedim binen hayret ediyor." dedi :) 23.000 olmuş :)

2.el 125 ya da 150lik vitesli bişey al işte. naked olsun chopper alıp da başına iş alma :mrgreen::mrgreen::mrgreen: yok sis farı yok ön cam falan filan :queen::queen::p:mrgreen::p:mrgreen:

galiba senin kaşıntın var hacım chopperın hakkından gelemıyorum bısıklet kadar hafıf ybr paklar demıyor da choppera b.k atıyor hadi hiç durmadan 100 ile izmire gidelim kimin daha erken beli ağrıyacak

:cat::cat::cat: hemen yardımcı olalım :):):)

bu arada forester engin abim gel artık yeter o kdar askerlik özlettin kendini

Son düzenleme:
[/COLOR][/SIZE]

galiba senin kaşıntın var hacım chopperın hakkından gelemıyorum bısıklet kadar hafıf ybr paklar demıyor da choppera b.k atıyor hadi hiç durmadan 100 ile izmire gidelim kimin daha erken beli ağrıyacak

belim ağrımaz ama biyerlerim de uyuşmaz hem :) ben motorumu seviyorum. az yakıyo fena kaçıyo :wiinkk:

herkese günaydın arkadaslar.....

gunaydın kardeş gunaydın mıllet

Hemşerilerim,hepinize iyi günler dilerim:rendeer:

hepinize iyi geceler benden de :mrgreen:

e. bi iyi geceler de ben diyim dicem ama artık gündoğmaya da başladı ne desem bilemedim.Herkese iyi şafak sökmeleri :p
Bu arada İsmail abim evine geldi ama fırrsat buldukça hastaneye ziyarete giden ben daha abimi köyde görmedim bile:pr: Neyse kaçmıyor ya görürüks bakam.Ezan okunuyo şuan şimdi herkese günaydın derim işte :cherry:

benımkılere ne demelı standart ustu standart buda orjınal yan sanayı gıbı oldu sımdı 'mrb mıllet'
gezı yokmu gezı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi akşamlar...

selam yaa arkadaşlar 2006 model bisan lifan senatör 150 var bi tane 1600 km de 1500 ytl ye 100 100 uygun geldi bana bide sordum parçası yok diyorlar sizin bi duyumunuz varmı bu kon uda?

selam yaa arkadaşlar 2006 model bisan lifan senatör 150 var bi tane 1600 km de 1500 ytl ye 100 100 uygun geldi bana bide sordum parçası yok diyorlar sizin bi duyumunuz varmı bu kon uda?

aleyküm selam arkadaşım.Hoşgeldin :) Sen daha önce hiç nasıl tarz bi motosiklet almayı düşündün mü yoksa karşına çıkan ilk fırsat bu mu? Bence japon malı bi ybr ya da hondanın CGL 125 modeli var onları alsan daha iyi derim.Ha ne var;o scooter değil...

herkese iyi akşamlar:rendeer:

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
just_hmz_26, kurtulus69 :silent::silent::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar