[Eskişehir - MT]

ESPARK Zemin Kat'taki Fotoğraf Sergimize , MT üyesi tüm arkadaşlar davetlidir. :cat:

Sinan abicim doğum günün kutlu olsun motosiklet üstünde nice mutlu yıllara

teşekkürler ozan'ım :)

merhaba...ismim ahmet.. şu an ufak mopedle(kanuni) takıldığım için fazla ezilmeyeyim diye .. birkaç yıldır takip ediyorum ama daha yeni yeni katılıyorum aranıza ...şu ilk sayfadaki resimleri gördüm de canım bir an önce büyükçe bir motor alıp böyle bir geziye katılmak istedi en son ne zaman yapıldı böyle bir tur yada ne zamanlar çıkıyorsunuz birkaç ay içinde aktif göreve çıkmak istiyorum sizinle bir aksilik çıkmazsa :D ...
saygılar ...

hoşfeldin ahmet:) valla en son arkadaşlar kumluca'ya filan gittiler tatil amaçlı. onun dışında da çoğumuz iş güç sahibi oldugumuz için fırsat olmuyo desem yeri. ama akşamları şehir içinde denkgeldikmi bi çay içeriz ya da haller yaparız:)

ESPARK Zemin Kat'taki Fotoğraf Sergimize , MT üyesi tüm arkadaşlar davetlidir. :cat:

daha önce görseydim keşke:pr: yarın da açık olcakmıdır kaç gün ? yarın geliyim artık geç oldu :pale::pale::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
hamza bızım grubun %70 i gectı domınostan:queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: böyle bir guruptuk ama :cat:
Dünya dar geldi. Hava almaya çıktık :cherry::cherry:

hadaba süpermiş:mrgreen::cat:

goumvobx1.jpg

Bu da Gökhan. Fotoda yüzü çıkmamış :p

renkli vizörler benim tarzım:p

astronot1cp3.jpg

Gökhan abi orda havalar nasıl :p

şuan burada iyi ama o resimlerden bahsediyorsan orada hava sınırlıdır heralde:p

öncelikle hrkese mrb diyorum ve ardından İsmail abimin durumunun iyi olduğunu endişelenecek pek bişi kalmadığını belirtmek istiyorum. O gece nasıl sabah oldu bilemiyorum ama çok korkuttu bizi.Durum pek içaçıcı değildi hep iyi dedi doktorlar ama bi dümen dönüyodu ortalıkta...şimdi ne desem bilemiyorum o gece için...
Biz biraz daha iyileşsin sizlere haber veririz demiştik volkan abimle.Şimdi ortalığı ayağa kaldırmayalım ddik kendimizce haklıydık ama haksız olduğumuzu savunan varsa fikir olarak; bu yüzden özr dilerim onlardan. korktuk açıkçası kormadık diyemem.
Nihayetinde kendisi iyi Allah'a çok şükür.tabi yaraları var ama Bizimle olduğu için Allah'ıma bin şükür ettim.
Ziyaret etmek isteyenler nasıl eder de girer içeri bilmem ama ben girdim... Taktikler basit ama her defasında aynısı olmaz bu kesin bişey. 6. katta beyin cerrahinde, oda numarasını unuttum. Herkese iyi sürüşler dilerim dikkatli olun bi korku daha ağır gelir bana...

soranlara çok çok slm.ı var "Aman dikkatli olun kaskınızı çıkarmayın başınızdan" diyor kendileri

AleykümSelam Yaa neyaptı bu adam kaç sayfa geriye aldım ama bulamadım olayın gelişmesini hangi motorla kaza yaptı nerede yaptı neden kask takmıyormuş iyi olsunda bir ALLAH'ın izniyle geleyim bir tokatlayım onu kızınıdamı düşünmemiş vay mutalıplı vayyyyyy neyse şimdi bırakayımda kızmayı geçmiş olsun diyeyim ALLAH kızına bağışlasın Acil şifalar İsmail'im:rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşlar, oldcityboy-ismail kardeşimiz arkadaşının kullandığı ybr marka motosikletiyle cumartesi gece kaza yapmışlar. ismail kendi kaskını motosikleti kullanan yusuf isimli arkadaşımıza vermiş. ilerlerken yolda giden bisikletliyi farkedemeyip çarpmışlar ve muttalipe giden yol da daha yeni zift üstüne mıcır dökülerek yapıldığı için kontrolü kaybedip yolun sağına uçmuşlar. ismail sıyırıklarının tedavisi için tıp fakültesinde. diğer yusuf isimli arkadaşımızı da tanıyamadığım için haberim yok inşallah iyidir o da.

ismaillerin orda benim çalıştığım fabrikada çalışan arkadaşıyla tanışmıştık o söyledi.:pale:

23:40 düzeltme: ismaille konuştum korkulcak bişeyim yok dedi. :)

Gökhan abi oku bak!!!Burda yazıyo bilgiler:cat::cat:

tekrar teşekkürler aytaç :):):)

arkadaşlar, oldcityboy-ismail kardeşimiz arkadaşının kullandığı ybr marka motosikletiyle cumartesi gece kaza yapmışlar. ismail kendi kaskını motosikleti kullanan yusuf isimli arkadaşımıza vermiş. ilerlerken yolda giden bisikletliyi farkedemeyip çarpmışlar ve muttalipe giden yol da daha yeni zift üstüne mıcır dökülerek yapıldığı için kontrolü kaybedip yolun sağına uçmuşlar. ismail sıyırıklarının tedavisi için tıp fakültesinde. diğer yusuf isimli arkadaşımızı da tanıyamadığım için haberim yok inşallah iyidir o da.

ismaillerin orda benim çalıştığım fabrikada çalışan arkadaşıyla tanışmıştık o söyledi.:pale:

ahmet gelirsen bizi bilgilendirirmisin ? eve geçerse de haber et ya da tıp'taki oda ve kat bilgilerini verirsen ziyaretine gitcem....

23:40 düzeltme: ismaille konuştum korkulcak bişeyim yok dedi. :)

ben de duyunca aynen böle şok geçirmiştim. neyseki ucuz atlattılar :rendeer:

arkadaşlar, öss tercih sonuçları gelmiş sanırım :) bi kaç arkadaşım işletmeyi kazanmışlar yani bizi işletcekler :p:p:p:p:p:p diğer tercih sonucu gelen arkadaşlar sonuçlarınız nasıl ? nereleri kazandınız ? :)

kandiliniz mübarek olsun :)

Son düzenleme:
Gökhan abi oku bak!!!Burda yazıyo bilgiler:cat::cat:

yusuf sanırım umut'un eski kırmızı ybr yi alan arkadaş eğer o ise onuda tanırım onada ALLAH acil şifa versin şu mıcırı yasaklamaları lazım tarihteki bütün trafik kazalarını toplasan 100/10 u da bundan kaynaklanıyordur:pr::pr::pr: ama hala aynı devam:farao::farao::farao:

Bu arada Hepimizin Kandili Mübarek Olsun Arkadaşlar

Son düzenleme:
hayırlı olsun Eray abi:cat:Herkesin mübarek kandili kutlu olsun:rendeer::rendeer:Hem kandil hem ay tutuluyo dua etmeyi unutmayın:queen::wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu gece aya minnet gecesi:p herkes calıscak sabaha kadar:mrgreen:

Sinan Abi doğumgünün kutlu olsun...

Ahmet hoşgeldin aramıza...

Tüm gün Espark'tayım ama göz atma fırsatım olmadı umarım yarın boş vaktim olur...Bu arada sergi AKUT'un...Sanırım Nasuh Mahruki'de gelecek yada geldi tam bilmiyorum...

Eray hayırlı olsun...Benimde Anadolu Ünivetsitesi Turizm Otel İşletmeciliği Bölümü Tuttu Önümüzdeki Hafta Kayıt İşlemleri İle İlgilenicem...Çalışma Saatlerim Uyarsa Çalışmaya Devam Etmeyi DÜşünüyorum Ama Sadece Düşünüyorum :mrgreen:

Bu Arada Babam Racing Taksitini Öderken Bende Bir Sco Taksidine Gireyim Diye Düşünüyorum...Yaz-Kış Kullanırım Diye Düşündüm Taksitleride Uygun...Şu An Düşündüğüm Model Asya AS 125 T...
asya125t3bx.jpg

yol yok mu yoll :)

ben ve bi arkadaşım tek motosiklet bozdağa çıkıyoruz yakın çevreye gezi olursa haber verir misinz katılalım bizde

0506 261 03 61

Son düzenleme:
herkese selamlar ... bende iki eylül kampüsündeyim bu yıl ilk öss mdi benim sizlerde bazı yerlere girmişsiniz hayırlı olsun hepimize... slayer dostum motorun çok güzel ama bizi baya aşıyor ben önümüzdeki 1 kaç ay içinde (işte kesin değil) baya bi uygun fiyata bulursam cbr 125 ,ybr 125 yada kt 125 almanın peşindeyim.gerçi hepsi farklı tipte ama ben baya bi açgözlüyüm motor konusunda hepsinden istiyorum işte mazur görün... tekrar selamlar...

ahmet, açgözlülük değil de merak diyelim:) bende bizim üyelerden bi arkadaşımızın ybr'sine binmiştim nolduysa ondan sonra oldu işte hep sölerim:)

arkadaşlar çok acil paraya sıkıştım 1-2 hafta içinde satabilirsem motoru çok uygun fiyata vericem haberiniz olsun.link aşağıda:
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum!!!WQQaXQQ10030449WQQpXQQdisplayitem

şimdi burak'ınkine binsem valla evi bulamam heralde :queen: keşke para olsa da alıversem canavarı. inşallah satılır burak. bekliyoruz akabindeki motoru :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar