Bu arada bin9yüz85 sen kac diyosun:silent: kendimi pazarlamacı gibi hissettim![]()
Selam Millet.
engin eger askerden geldiysen ve foruma bakıosan bana ulasmaya calıs![]()
eyvallah selçuk'um saolasınmillet nasılsınız bakalım bıre guncel olsun dedim
Tek teker de yaparım ohhhh :cherry:
yaaa sinan abi mecburiyetten satıyorumdedemlere tasınıyorum artık komsu deilliz yani. Ordada gerektiğinde onlarıda bi yerlere götürebilmek için bi araba almam şart. ama seneye diyorum belki ondan sonraki sene bakarsınız bi shadowla dönerim yanınıza:wiinkk:
Bu arada bin9yüz85 sen kac diyosun:silent: kendimi pazarlamacı gibi hissettim![]()
Selam Millet.
7.000 'inci mesaj benden olsun
2.000 km ve 4 hafta süren tatil MaceRası bitti. Eskişehir ve civarında yollara devam...
En son baktığım 2008 model 2000 km.deki yan çantalı kilitli 2800 YTL denilen CBF 150 ye 2500 YTL toplayabilmiştim.
Ama ben bu motosikletin sahibini aradığımda noterde buluşmak üzere 2600 YTL den bir başkasına söz vermiştir:
Engin ile uzun zamandır haberleşemiyoruz, aranızda Engin ile telefonlaşıp haberleşen olursa selamımı söylesin :salut:
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
gripi, digi_boy26
Volkan hoşgeldin.Foto isterizzz
Hoşgeldinnnnnnn Viperimiz Volkimiz Volkanımız :rendeer:
hoşgeldin volkancanım kardeşim, akşam ardığın için teşekkürler
bende tesadüfen gördüm gençlerin kanı kaynamış hallettik
![]()
ahanda :queen: ya scooterdan vitesliye geçenlerin ilk aklına gelen şey tekteker oluyo demek ki :mrgreen::mrgreen::mrgreen: dejavu oldum :queen::queen::mrgreen::mrgreen:
sana motormu yokaslında sana bi sym gts 250 fena olmaz. bi incele bak
![]()
Sen dur daha Ankara baskını yapacaz en kısa zamanda![]()
harbi yaa emoktan sonra aytaca gıdıyoduk hanı ??
hatta aytac ankarada olursan nevsehır donusu kahvenı ıcmeye gelırım..o tarafa gelırken ararım haberlesırık..
aytacın yanınada ugrarsam eskısehıre geldıgımde 5000 yapmıs olucam heralde..:mrgreen:
Eyw. Sinan.
Motorları ve kalabalığı görünce merak ettim tabi..
Arkadaşın acil işi vardı. Son anda farkettik sizi durmaya vaktimiz olmadı.
Dur dur vitesliye geçeyim de amuda bile kalkacağım, Alahım nasıl abartıyorum yaaa :queen:
Ama bu da scooter tarzı, sonuç olarak ben limuzimden memnunum, itiraf ediyorum :cherry:
harbi yaa emoktan sonra aytaca gıdıyoduk hanı ??
neyse artık ben turdan donunce gıderıkhatta aytac ankarada olursan nevsehır donusu kahvenı ıcmeye gelırım..o tarafa gelırken ararım haberlesırık..
bu arada kesın tarıhım bellı oldu 15 agustosta yola cıkıyom ben..sımdılık gezı +/- 4000 km..ama ege taraflarında bıraz gezmeyı dusunuyom..aytacın yanınada ugrarsam eskısehıre geldıgımde 5000 yapmıs olucam heralde..:mrgreen:
cay benı bozuyo bacım..turk kahvesı yanındada nargıle![]()
ohooo motorize girl coştu iyice :queen::queen:
Dünya dar geldi. Hava almaya çıktık :cherry::cherry:
saol sınan..
basıma bısı gelmezse agustos sonunda gelıcem belkı bıraz daha uzayabılır ama geldıgım gıbı koyucam resımlerı sıteye..mınare hazır kılıf hazır..bıtek kılıfı mınareye gecırmek kaldıotekı kurye ızınde..o geldıgı gun bende yoldayım..o taraflardan bı ıstegı olan warsa sımdı konussun yada sonsuza kadar sussun
![]()
Bu da Gökhan. Fotoda yüzü çıkmamış![]()
![]()
Bu da Gökhan. Fotoda yüzü çıkmamış
![]()