[Eskişehir - MT]

nikaha gelen gelmeyen herkese sonsuz tesekkurler

hayırlısı ile motosikletim ile 1. yılımı doldurdum guzel bır sey yaaa motosiklet

cümleten iyi geceler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eray sıteye bakmadıgım ıcın nıkahtan haberım yoktu..allah mutlu etsın..
daha gıtmedım sınan ızınlerı ayarlıyamadık otekı elemanla..haftaya salı-carsamba cıkıcam ısallah yola..
once marmarıs orda bıkac gun kalıcam sonra ege kıyısından canakkaleye kadar cıkıcam..bodrum cesme kusadası altınoluk ta kalıcam birer gun..belkı cesmede fazla kalırım nede olsa volkan mısafır etcek..( daha haberı yok ama olsun ogrencek nasılsa:queen: )

Nasip Sinan'cım.Lastikler bir süre sonra düzelir.Haklısın çok kaliteli lastik değil ama millet 20 000 km yapıyo onlarla.Isıtmadan çok fazla yatarak zorlama.
benim Ybr yi Eskişehirde epey kişi bilir oldukça temiz.Daha 7000 km de.Fiyat olarak 2600 ytl istiyorum.Pazarlık payı var tabii.(üste almak kaydıyla)

tamam abi :) söledim zaten bi kaç kişiye ama senin sitelerde ilanın olmayınca gösteremedim.:)

Arkadaslar merhaba ben kütahya mt'denim daha önce bir gezinize gelmiştim hani iptal olan halısaha maçı:D
Ben 2007 model cbf 150 mi satıyorum.
4500 km'de
Eskişehir'de yaşıyorum.
tel: 0505 551 32 07

aklınızda bulunsun:D

Forumdan Uzaklaştırıldı

Arkadaşım aklımda bulunsun dedim aradım ama fiyatı çok söyledin yaaa :salut:

Bu arada Eskişehirliler, Ankarada olabilirim ama gözüm üzerinizde :p :cherry:

ouuuw.Slm abilerim,arkadaşlarım ve ablacığm:cherry:

Ne olmuş buralara yauw.350 cc ye gelmişiks:p

Bu ara tam devir çalışıyorum.okul açılana kadar devam edelim bakalım da sonrası Allah kerim...
Hayati abi senn motoru almayı o kadar isterim ki ama şuanda imkanım yok abicim.İnş. hayırlı bi nasibi çıkar...Cbf 150 yi de birine mi alsak diyorum geçenlerde pek bi istekliydi:queen:

Herkese iyi akşamlar dilerim kendinize iyi bakın görüşmek üzere...

Forumdan Uzaklaştırıldı

Cbf 150 yi de birine mi alsak diyorum geçenlerde pek bi istekliydi:queen:

Kırmızı ile işaretlediğim kişiler sanırım ben oluyorum Ahmetcim :cherry:

Sana da selam canım kardeşim, CBR 125 / CBF 150 derken, limuzine de kıyamazken, sonumuz ne olacak bakalım :queen:

olur olur.Zaman en hayırlısını getirir inş. Bu dileğim hepimiz için.Hayırlı olaylar,hayırlı kişiler ve hayırlı Motorlarla(motosiklet yani.yanlış olmasın:cherry: ) karşılaşmak dileğimle :cat:

Arkadaslar merhaba ben kütahya mt'denim daha önce bir gezinize gelmiştim hani iptal olan halısaha maçı:D
Ben 2007 model cbf 150 mi satıyorum.
4500 km'de
Eskişehir'de yaşıyorum.
tel: 0505 551 32 07

ahanda bizim ufuksun sen :cherry: herkes motor satıyor ya ne iş? bi tek ben yeni aldım :) ufuk, arkadaşlar soruyorlar bildiğin varmı diye hayati abininkiden sonra seninkini de aklımda dursun :) naber nasılsın :)

Arkadaşım aklımda bulunsun dedim aradım ama fiyatı çok söyledin yaaa :salut:

Bu arada Eskişehirliler, Ankarada olabilirim ama gözüm üzerinizde :p :cherry:

biri bizi gözetliyiiiii :queen::queen::queen:

Ne olmuş buralara yauw.350 cc ye gelmişiks:p

Bu ara tam devir çalışıyorum.okul açılana kadar devam edelim bakalım da sonrası Allah kerim...
Hayati abi senn motoru almayı o kadar isterim ki ama şuanda imkanım yok abicim.İnş. hayırlı bi nasibi çıkar...Cbf 150 yi de birine mi alsak diyorum geçenlerde pek bi istekliydi:queen:

Herkese iyi akşamlar dilerim kendinize iyi bakın görüşmek üzere...

a.selam ahmedim naber nasılsın lastikler nasıl :) o kadar paraya değmiştir inşallah :)

Kırmızı ile işaretlediğim kişiler sanırım ben oluyorum Ahmetcim :cherry:

Sana da selam canım kardeşim, CBR 125 / CBF 150 derken, limuzine de kıyamazken, sonumuz ne olacak bakalım :queen:

hayırlısı olsun. :) motor bulunur :) bu aralar sahibindene bakıyom da 125-200cc arasında satılık markalı çok motor var.:) çoğu da askere gideceğimden yazmış. birini alalım sana :) ankara yolunda yatarsın gaz açarsın :cherry: ben denedim süper oluyor :)

olur olur.Zaman en hayırlısını getirir inş. Bu dileğim hepimiz için.Hayırlı olaylar,hayırlı kişiler ve hayırlı Motorlarla(motosiklet yani.yanlış olmasın:cherry: ) karşılaşmak dileğimle :cat:

özledim seni ahmedim motoru 20temmuzda almıştık ondan beridir görmedim :) gelirim bi akşam üstü çay içmeye :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
olur olur.Zaman en hayırlısını getirir inş.

Aminnnnnnn :rendeer:

biri bizi gözetliyiiiii :queen::queen::queen:

:queen: :queen:

hayırlısı olsun. :) motor bulunur :) bu aralar sahibindene bakıyom da 125-200cc arasında satılık markalı çok motor var.:) çoğu da askere gideceğimden yazmış. birini alalım sana :) ankara yolunda yatarsın gaz açarsın :cherry: ben denedim süper oluyor :)

:) Tek teker de yaparım ohhhh :cherry:

Gece vakti benden sonra kimse yazmamış, ben de yeni açtığım topiğin linkini ekleyeyim bari :p :cherry:

http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/48608-esk-mt-bebek-gormeye-gitti-toplantisi.html

Hepinize iyi sürüşler :cat: :cat:

Son düzenleme:
yaaa sinan abi mecburiyetten satıyorum:( dedemlere tasınıyorum artık komsu deilliz yani. Ordada gerektiğinde onlarıda bi yerlere götürebilmek için bi araba almam şart. ama seneye diyorum belki ondan sonraki sene bakarsınız bi shadowla dönerim yanınıza:wiinkk:

Bu arada bin9yüz85 sen kac diyosun:silent: kendimi pazarlamacı gibi hissettim:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar